Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bahar sezonundan;

baby steps (deva ediyor)
haikyuu (bu da devam ediyor)
no game no life
bokura wa minna kawaisou
mangaka-san to assistan-san to

izledim hepsini de beğendim yaz sezonu kesat geçecek belli bu sezonda "aga izle bunu" diyeceğini ne var?

o kadar kötü ki izletiyor den,len mahoukla varmış ama zaman zaman kaybı olur diye düşünüyoırum
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bahar sezonundan;

baby steps (deva ediyor)
haikyuu (bu da devam ediyor)
no game no life
bokura wa minna kawaisou
mangaka-san to assistan-san to

izledim hepsini de beğendim yaz sezonu kesat geçecek belli bu sezonda "aga izle bunu" diyeceğini ne var?

o kadar kötü ki izletiyor den,len mahoukla varmış ama zaman zaman kaybı olur diye düşünüyoırum

artstyle'a burun kıvırmazsan, ping pong çok iyiydi. chaika da güzel ona bak, seversin sanırım. cgi'a burun kıvırmazsan sidonia da iyi. bu ikisine ikinci sezon geliyor zaten. jojo'yu izlemek için önce 26 episodeluk ilk seriyi izlemek lazım.

bu sezondan birbirinden felaket akuma no riddle, black bullet hatta bryhildri bile izledim. ama mahouka'yı izlerken harcadığım zamana üzülüyorum her bölüm ayrı bir cringe durumu. sonra başlığa yazıp stres atıyorum işte dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

nerde 90 almış abi, pipisi 2cm olanların platformu falan mı orası? :P MAL plebleri bile yaptıkları hatanın farkına varmış, seri eksilemişler. 8.12'lerden 7.72'e gelmiş. gene yüksek baya. reviewlarda baya itin götüne sokulmuş. ben 5 verdim. hani boktan serileri izlemiyorum zaten bi animeye verdiğim en düşük puan oldu. ciddi bir yapım gibi gözüküp, fail olanlardan bu.

bu haftaki bölüm fena değildi ama 14 bölümdür bir ilk falan
Sosyal ağlarda paylaş

animeseason dan izliyorum ilk 10 dakilerin 6 sını izlemisim hepsini baya begendim. benle uyuyo demekki burda puanlayanların tadları. mahuoku da boyle b yavanlık var onun dısında bi problem yok bence bi de bacı muhabbeti sevimsiz. bazı muhabbetler cok uzuyo o sıkıcı. ama su nsc arcından beri gayet guzel yerlere dogru acılıyo bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...