Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hinata sağlam tinerci o zaman :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yalnız cok net bir sekilde her spor animesinin en önemli iki direği Aoki Masaru ve Kimura Tatsuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Chaika Sonbahar'da devam bu arada. 4 ep kaldi benim izlemedigim sezondan, onlari da bu gun izleyip yeni sezona baslayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bahar sezonundan; baby steps (deva ediyor) haikyuu (bu da devam ediyor) no game no life bokura wa minna kawaisou mangaka-san to assistan-san to izledim hepsini de beğendim yaz sezonu kesat geçecek belli bu sezonda "aga izle bunu" diyeceğini ne var? o kadar kötü ki izletiyor den,len mahoukla varmış ama zaman zaman kaybı olur diye düşünüyoırum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Takip edilecekleri etmişsin zaten. Diğerlerini salla. Belki bir Jojo var milletin sevip konuştuğu ama çiziminden midir, konusundan mı sarmadı beni. Belki one week friends izlenebilir ama yeni sezonda Tokyo Ghoul'a saldır direk. Muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 BabacumMostors said: bahar sezonundan; baby steps (deva ediyor) haikyuu (bu da devam ediyor) no game no life bokura wa minna kawaisou mangaka-san to assistan-san to izledim hepsini de beğendim yaz sezonu kesat geçecek belli bu sezonda "aga izle bunu" diyeceğini ne var? o kadar kötü ki izletiyor den,len mahoukla varmış ama zaman zaman kaybı olur diye düşünüyoırum artstyle'a burun kıvırmazsan, ping pong çok iyiydi. chaika da güzel ona bak, seversin sanırım. cgi'a burun kıvırmazsan sidonia da iyi. bu ikisine ikinci sezon geliyor zaten. jojo'yu izlemek için önce 26 episodeluk ilk seriyi izlemek lazım. bu sezondan birbirinden felaket akuma no riddle, black bullet hatta bryhildri bile izledim. ama mahouka'yı izlerken harcadığım zamana üzülüyorum her bölüm ayrı bir cringe durumu. sonra başlığa yazıp stres atıyorum işte dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 mahukayı izleme izleme dedin ya bu anime neden %90 almıs diyip izledim. bence fena degil. evet bazı seyler cok cok anlamsız gerceklesiyo ama izlemeye devam ettirecek kadar merak edilecek ilginc sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 nerde 90 almış abi, pipisi 2cm olanların platformu falan mı orası? :P MAL plebleri bile yaptıkları hatanın farkına varmış, seri eksilemişler. 8.12'lerden 7.72'e gelmiş. gene yüksek baya. reviewlarda baya itin götüne sokulmuş. ben 5 verdim. hani boktan serileri izlemiyorum zaten bi animeye verdiğim en düşük puan oldu. ciddi bir yapım gibi gözüküp, fail olanlardan bu. bu haftaki bölüm fena değildi ama 14 bölümdür bir ilk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 animeseason dan izliyorum ilk 10 dakilerin 6 sını izlemisim hepsini baya begendim. benle uyuyo demekki burda puanlayanların tadları. mahuoku da boyle b yavanlık var onun dısında bi problem yok bence bi de bacı muhabbeti sevimsiz. bazı muhabbetler cok uzuyo o sıkıcı. ama su nsc arcından beri gayet guzel yerlere dogru acılıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Süper! Haikyuu! devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 haikyuu!'nun bu bolumu ne kadar mukemmeldi ya. cizimlere, seslendirmelere falan hastayim of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 haikyuu süperdi of dkgfd GAZGAZGAZ aldnoah da baya sağlam girdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 voleybol mu oynasak.. ama bu sefer her topumuz fileye takılır eder yaşlı başlı adamlar olduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 eski bir voleybolcu olarak bayıldım, iyi ki keşfetmemişim daha önce derken bitiriverdim 1 günde lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sercan manga okumayı sever misin bilmem ama mangası da cok iyi gidiyor tavsiye ederim.(eski voleybolcular toplanıp 2 smac basak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 okumamaya çalışıyorum manga, anime beklemek daha heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 knights of sidonia ne kadar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar