Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus kız arkadas, rus eş

chrome

Öne çıkan mesajlar

cok kisiden duyunca merak ettim arastirdim buldum abi cok memnunum, herkese tavsiye ediyorum. arayinca bulunuyor. cok da durust komplekssiz aciksozluler. trip falan denen seyin t si yok. hemen hemen her sabah gunaydin mesajlari, gulucukler. hep bir pozitif ruh hali var optimistlik var. vizyonum genisledi 2 ayda
Sosyal ağlarda paylaş

rus dişileri direk akla gelince direk OYŞH demek yerine düzgün muabbet kurulduğu zaman harbi al baş tacı yap öyle insanlar. benim okan diye bi abim var onun hanımıda rus adam nişanlısından ayrıldı rusyaya çalışmaya gitti 2. ayında evlendi işte şimdiki eşiyle varya allah mutluluğunu bozmasın kulak memesi kıvamında adam resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

rus dişileri direk akla gelince direk OYŞH demek yerine düzgün muabbet kurulduğu zaman harbi al baş tacı yap öyle insanlar. benim okan diye bi abim var onun hanımıda rus adam nişanlısından ayrıldı rusyaya çalışmaya gitti 2. ayında evlendi işte şimdiki eşiyle varya allah mutluluğunu bozmasın kulak memesi kıvamında adam resmen.

aynen oyle abi. bizim de wing tsunda oktay diye bir arkadas rus bir bayanla evlendi. adam o kadar mutlu ki.. 2 de cocugu oldu. millet evlenince kilo alir oktay kilo verdi vucut yapti adam. yakisikli kojacim diye diye gazlamis adami. doktor bir de esi. 3 4 defa gordum ben esini. kac sene olmus hala yeni evli gibiler. cok garip gelmisti bana.
Sosyal ağlarda paylaş

türk karısı gibi değil abi rus yada diğer yabancı ülkelerdeki karılar. sessiz sinema oynar gibi birinci kelime cepte misali karı evde zaten sıkıntı yok diyip göt göbek salma gibi bi imkanın yok. yanındaki karı hep diri kaldığı için sende de bi diri kalma hevesi, mecburiyeti oluşur.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes anlasabildigi kisiyle mutlu olur tabi ama ben mesela biraz tahammulsuz biriydim. uzun surmezdi iliskilerim. meger benim derdim yersiz afra tafrayla kaprisle bu ne idugu belirsiz mtv-showtv kirmasi kafa yapisiylaymis. boyle benim gibi kisiler varsa aranizda, windows 3.1 den windows 8.1 e gecmis gibi hissediyorsunuz oyle benzeteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...