chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cok kisiden duyunca merak ettim arastirdim buldum abi cok memnunum, herkese tavsiye ediyorum. arayinca bulunuyor. cok da durust komplekssiz aciksozluler. trip falan denen seyin t si yok. hemen hemen her sabah gunaydin mesajlari, gulucukler. hep bir pozitif ruh hali var optimistlik var. vizyonum genisledi 2 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 rus dişileri direk akla gelince direk OYŞH demek yerine düzgün muabbet kurulduğu zaman harbi al baş tacı yap öyle insanlar. benim okan diye bi abim var onun hanımıda rus adam nişanlısından ayrıldı rusyaya çalışmaya gitti 2. ayında evlendi işte şimdiki eşiyle varya allah mutluluğunu bozmasın kulak memesi kıvamında adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 genelde yabancılar böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 gunaydin mesajları, gulucukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 neyse kermit geldi sonra knşrz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Rus ve kız içeren konular hep BAN ile bitmiştir sonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Benim berberin esi de rus.Rutin aylik tras sohbetlerimizden edindigim izlenime göre pek memnun.Buradan Bekir abiye selamlarimi iletmek istiyorum.Yalniz enseleri iyi toparlamamisin abi gelcem yarin öbür gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Fransuxa said: rus dişileri direk akla gelince direk OYŞH demek yerine düzgün muabbet kurulduğu zaman harbi al baş tacı yap öyle insanlar. benim okan diye bi abim var onun hanımıda rus adam nişanlısından ayrıldı rusyaya çalışmaya gitti 2. ayında evlendi işte şimdiki eşiyle varya allah mutluluğunu bozmasın kulak memesi kıvamında adam resmen. aynen oyle abi. bizim de wing tsunda oktay diye bir arkadas rus bir bayanla evlendi. adam o kadar mutlu ki.. 2 de cocugu oldu. millet evlenince kilo alir oktay kilo verdi vucut yapti adam. yakisikli kojacim diye diye gazlamis adami. doktor bir de esi. 3 4 defa gordum ben esini. kac sene olmus hala yeni evli gibiler. cok garip gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 KGB lobisinin oyunlarina gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 türk karısı gibi değil abi rus yada diğer yabancı ülkelerdeki karılar. sessiz sinema oynar gibi birinci kelime cepte misali karı evde zaten sıkıntı yok diyip göt göbek salma gibi bi imkanın yok. yanındaki karı hep diri kaldığı için sende de bi diri kalma hevesi, mecburiyeti oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 herkes anlasabildigi kisiyle mutlu olur tabi ama ben mesela biraz tahammulsuz biriydim. uzun surmezdi iliskilerim. meger benim derdim yersiz afra tafrayla kaprisle bu ne idugu belirsiz mtv-showtv kirmasi kafa yapisiylaymis. boyle benim gibi kisiler varsa aranizda, windows 3.1 den windows 8.1 e gecmis gibi hissediyorsunuz oyle benzeteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 chrome allahını seviyorsan caps koy bak allah rızası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 CANIMIZ ÇEKTİ LAN BULAN VAR BULAMAYAN VAR AYIP GİT BAŞKA YERDE GURURLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cok iki yüzlüsün. dotada ruslara demedigini birakmadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 aşk başka dota başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi rusyaya tasinma istegimi baya artirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 chrome said: meger benim derdim yersiz afra tafrayla kaprisle bu ne idugu belirsiz mtv-showtv kirmasi kafa yapisiylaymis. boyle benim gibi kisiler varsa aranizda, windows 3.1 den windows 8.1 e gecmis gibi hissediyorsunuz oyle benzeteyim. ahah şurası o kadar doğru ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 dayz de rus geldi elimde silah varken yumrukla etrafımda dönüyo aksfakfsk seviyorum lan rusları yakışır abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Chrome mayonez seviyo mu ruslar bi bilgin var mi bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 chrome said: cok kisiden duyunca merak ettim arastirdim buldum ta bırah çok kişiden duymuşmuş, sizden öğrendim demiyor da... beyse çakal nereden buldun söle bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Rusla evlensen ne olacak! 3-5 yıl sonra Türk karılarıyla içli dışlı ola ola bildiğin Kezban olup çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Enteresan bir bakis acisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Yok, sen ölüz değilsen o kezban olmaz. Hele ki okumuşu. Bizim denizci çevresinde çok var yabancıyla evlenmiş, en yüksek başarı rus ukrayna romen bulgar eşlerde. Benim favorim Brezilyalı hatunlarla yürümüyor mesela uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 fenn said: Rusla evlensen ne olacak! 3-5 yıl sonra Türk karılarıyla içli dışlı ola ola bildiğin Kezban olup çıkacak tam tersi olur. etraftaki turk kizlar giyinmeyi suslenmeyi vsyi ogrenmek zorunda kalirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kambocyali esler de iyi oluyormus. Salih abi var bizim hanimi kambocyali cok memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar