AthleT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 selamlar, chrome kullanıcısıyım, yeni sekme açtığımda otomatik olarak yandex arama motoru açılıyor, bir türlü kurtulamadım şundan. varsayılan arama motorum google. yardımcı olabilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Araçlar kısmına bak istersen geçmişin bir üstünde belki uzantı olarak eklendiyse o yüzden açılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1 eklenti var mı? 2 program ekle kaldırda yandex search var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yandex eklentisini sil masaüstündeki chrome kısayoluna bulaşıyor onu da yeniden yarat bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 chome a sag tik özellikler orda chorme un directory uzantisi var ya onun sonuna link atiyorlar open page olmasi icin o kismi sil tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 tekrar selam, araçlar kısmını didik didik ettim, eklenti olarak yandex yok. bilgisayarda da yandex programı veya alakalı bir şey yok. hala devam ediyor sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 option 1 sisteminin kurulu olduğu sürücüye(muhtemelen c) giriyorsun. sağ yukarıda arama kutucuğu var. oraya yandex yazıp bekliyorsun. bir süre sonra yandex, yandex search gibi klasör veya dll türü şeyler çıkarsa onları siliyorsun. yine aynı şekilde kontrol edebilirsin. option 2C:UserskullaniciismiAppDataLocalGoogleChrome chrome'un kurulduğu yer burası. komple bir shift+del çakıp. tekrar kurabilirsin. bunun dışında arkadaşların söylediği gibi kısayolda da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hallettim arkadaşlar. program kaldır'da "search" ile başlayan bir program yüklenmiş. onu ve uzantılarını kaldırdım, düzeldi. yandex drive yüklemiştim bir ara onu sildim ama demek ki onunla birlikte yüklenmiş. çözüm olarak burada kalsın bu da. hepinize teşekkürler. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Yandex browserda kursan, yandex driveda kursan bu pis meret, bütün bilgisayarı ele geçiriyor. Chrome için yandex teması indirip kuruyor, yandex eklentisi yüklüyor, başlangıç sayfasını yandex yapıyor. Tam nalet pislik birşey yandex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar