monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 beyler senelerdir bu durumdan şikayetciyim ya. ne yapmak istediğime karar veremiyorum bir türlü ve günde 2 defa fikir değiştiriyorum. askere gidip gelicem hala bu durumu yaşamamak için acil çözüm bulmam lazım. -işletme ve sermaye piyasası bölümleri okudum, -hevesim kodlamaydı ordan yola çıktım c++,java'yı falan az bişey öğrendim -sonra baktım çok derin php'ye geçtim az bişey onu öğrendim. ---sonra gittim bir yerde adwords üzerine çalıştım 1 yıl -sonra baktım çok sıktı html js falan takıldım bununla ilgili bir işte çalıştım 1 yıl -sonra sıkıldım photoshop illustrator falan uğraştım frontendcilik yaparken -ama bi yandan hep kendi mesleğimle ilgili bişeyler yapmak istedim o yüzden spk'nın sınavlarına falan girdim. ve bu yaptığım şeyler üzerinden hep kendimi tekrar ediyorum. yani bir gün geliyo kendime olm yok böyle olmuyo geç php'ye diyorum sonra bi gün geliyo ya kodlama çok böh?? geç photoshop illustrator üzerinden git çizim yap olmadı html cssle birleştirirsin falan diyorum sonra başka gün ya bu böyle olmaz ben üniversitede kalıcam diyorum sonra başka gün geliyo ya napsam internette pazarlama şeklinde mi takılsam falan diyorum ve onun üzerine araştırmaya, uğraşmaya geçiyorum neyse ki askere gidiyorum yani orda anca oo dönünce şunu yapiyim falan diye fikir değiştirebilicem eyleme geçiremiycem ama cidden buna bi son vermem lazım. bişeyleri arıyorum ama neyi arıyorum bilmiyorum yani. işin mutluluk getirmesini istiyorum, sevdiğim şeyi yapmak istiyorum ama yapacağım şeyin gerçekten "O(yazıyla o)" olup olmadığına karar veremiyorum. HELP PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sen o saydiklarindan hangisini diger insanlara gore daha iyi yapiyosun? senin o saydiklarindan hangisini yapman icin insanlar sana daha cok para verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kitap yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://i.imgur.com/5NmKCSE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Marty said: sen o saydiklarindan hangisini diger insanlara gore daha iyi yapiyosun? senin o saydiklarindan hangisini yapman icin insanlar sana daha cok para verir? abi işte bu muallakta bişey :D yani anca hangisi daha çok para eder dersin endüstri standartlarına bakarız ama hangisini daha iyi yaparım konusunu çözebilecek kadar hepsine yoğunlaşmadım. tek bildiğim yapabildiğim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Şu an kafaya takmana gerek yok. Askerde düşünücek çok vaktin olucak. Enine boyuna düşünürsün her şeyi rahat rahay oh miss ne ala valla dünya haaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 askerde yazılımcı olduğunu söyle ona göre bir yere atarlar seni program falan yazdırırlar bu sırada net verirlerse 6 ay araştırırsın ne bok yiycem diye bulursun bişi bulamazsan son 1 ay bulunduğun görevden alacaklar seni çaycı olmak istiyorum de çay ocağını işlet oradan ticaret öğren asker dönüşüde sizin mahalleye yakın bir yerden çay ocağı al ve işlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 forumda sözlük başlığı gibi başlık açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kalp atışını sürekli ölç ve işleri yaptığın sürelerin ortalamasını al edit: bişey değil edit2: ADAM SEKS İŞÇİSİ OLACAK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 HoeZ said: forumda sözlük başlığı gibi başlık açmak Verdiğin cevabın da pek bir farkı yok sözlükten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 selam baran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi biri bana doğrunun tanımını falan yapsın doğru seçim nedir falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kararsızlık bende de var, özellikle iş hayatında ki değişiklikler hakkında. ve 3 saat sonra hayatımın en önemli kararlarından birini uygulamak üzere memlekete gideceğim. hayat darlan, afakan bas ! 2 hafta yokum, ölürsem kabrime gelmeyin istemem, gelene quest veririm ama haydee bakalımm sonumuz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 mutlu olduğun seçim senin için doğru olan seçimdir küçük çekirge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben sadece avm'de ne yiyeceğim konusunda zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yemek konusunda çıldırıyorum ben de. kız arkadaşımla kadıköydeyiz mesela, karnımız bir acıkıyor hoba başlıyor beyin fırtınası ne yesek diye diye beynim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kız arkadaş mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Kodlama ile grafik işini ilerlet gelecek orda. Hele 2sini aynı anda yapabiliyorsan gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Liebe said: yemek konusunda çıldırıyorum ben de. kız arkadaşımla kadıköydeyiz mesela, karnımız bir acıkıyor hoba başlıyor beyin fırtınası ne yesek diye diye beynim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 app yapcam ben ya ne yicez diye cevrendeki belli yerleri bulcak direk, bi tanesini random secicek sen cok az input girebilceksin, mesela az kalorili yemek istiyorum, pis bisiler yemek istiyorum, fakir isi yemek istiyorum, ete doycam diye cat diye random getircek tutar mi? tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 senko said: tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 @senko yapın hayrına valla ben en memnun kullanıcısı olurum. nerde yemek yiyelim denince kitlenip kalıyorum resmen. kesinlikle birilerinin yönlendirmesi gerekiyor, yanımda kimse yoksa arıyorum/mesaj atıyorum eşe dosta ne yiyeyim diye yoksa en sonunda düşünmekten vazgeçip öğün bile atladığım bile oluyor. :( ya da hep aynı şeyi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 senko said: app yapcam ben ya ne yicez diye cevrendeki belli yerleri bulcak direk, bi tanesini random secicek sen cok az input girebilceksin, mesela az kalorili yemek istiyorum, pis bisiler yemek istiyorum, fakir isi yemek istiyorum, ete doycam diye sırt yemek istiyorum cat diye random getircek tutar mi? tutmaz. tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Askerde düşünürsün. Bende aynı durumdayım. Herkes askerde çok vaktin olacak düşünürsün orada demişti. Haklılarmış cidden çok boş vakit var. Hele şimdi usta dönemi başlayınca günde 6 saat nöbet tutacağım zamanlar bol bol düşünürüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 senko said: app yapcam ben ya ne yicez diye cevrendeki belli yerleri bulcak direk, bi tanesini random secicek sen cok az input girebilceksin, mesela az kalorili yemek istiyorum, pis bisiler yemek istiyorum, fakir isi yemek istiyorum, ete doycam diye cat diye random getircek tutar mi? tutmaz. Hiçbir zaman öyle milyon dolar idea bir adam olacağıma inanmıyorum ya ne kadar üzücü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar