barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben peçleyemiyorum ya. failed diye hata verip duruyor. napcaz? run as admin denedim, dns flush denedim. firewall vs ayarları tamam. ne bok yicez. geçen peçte de bi kez hata verdi ama sonra yaptı. şimdi beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 iş çıkışı oynamak yalan heralde bi süre. ulan fıstık gibi oyun. tek pvp server yüzünden mal gibi oldu... bari free transfer falan açsalar yarın nolcak korkuyorum valla. hazak iyice coşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 wildstar bolumu lazim foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ^ katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bolumden önce server + migrate lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 neden hazak diye tutturdu millet. tek pvp serveri mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 biraz daha konuşun hype birkaç aya bitmezse ben de bu oyuna başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Abi iş çıkışı harbi hikaye. Sanki standart gibi 3000 kişi sıra veriyor.Yeni strateji olarak sabah çıkmadan önce karakteri açıp gmouse gibi programla 3 dk da bir zıplamaya falan bırakıcam akşama kadar dursun (:P) Oyuna gelince pve de pvp de tamamıyla reflekslere kalmış. Targeti takip ediceksin, cdleri kontrol ediceksin, counter yapmak için karşı spelleri takip ediceksin.Level 15 adventurede yaşadığım aktifliği açıkçası girdiğim çoğu raidde yaşayamadım. Boss hop oraya atlıyor hop diğer tarafa koşuyor aradan boşa sallıyorsun bazı spelleri hızlı davranmazsan falan.Wow'da olsa al targete boşalt bütün spelleri. Oyun tarzının böyle hareketli olması bana en çok oyunu sevdiren durum.Ha bide tüfek,kalkan,robot yardımcı üçlüsününde etkisi yok değil.:) edit1:Bu arada nedense AH olayını çözemedim.Sanırım materyaller falan satılmıyor, gatherer yaptım karakteri topladım ne kadar maden falan varsa elimde patladı hepsi. edit2:'You sell materials on the ''Commodities Exchange'' right next to the auction house.' Aramaya inanınca olayı cözdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 nienna said: neden hazak diye tutturdu millet. tek pvp serveri mi yoksa? mal herifler.. 1 tane en pvp serverı duyurdular... tabi 150 e yakın guild bu serverda oynayacağız dedi.. serverlar açılınca herkes hazak a girdi başladı lvl kasmaya tabi giremeyenler dışarda kaldı filan.. bir kaç saat sonra hemen ikinci pvp serverını aktif ettiler ama iş işten geçmiş oldu.. en baştan 3-4 tane pvp server açılmış olsa çok çok iyi bir başlangıç yapmış olacaklardı.. ama şu haliyle çok küfür yiyorlar. hazak'a girmeyin başka serverda oynayın açtık işte diyorlarda.. milletin guildi arkadaşları hazakda açmış adam gider mi başka server 'a ... he bana göre kapasite arttırıp rahatlatacaklar ama.. yarın ki startı başlıyorlar.. millet hazak yuklenmesin diye şu an müdahale etmiyorlar 1 hafta içinde guildi olmayanlar yada yeni başlayacak olanlar başka serverlara kayacak o zaman bir müdahale olur rahatlatırlar hazak'ı, bu arada 8 de işten geldim eve şu an 9 saat sıra diyor :) anca gündüz iş yerinden oynayabildiğim kadar oynarım bir süre gece oynayamayacağız belli ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bende realms down diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 down dese de gir up server lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 acik serverlra afk duruor benim char :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 he bu arada oyunu merak eden arkadaşlar.. oyun gerçekten çok iyi.. 5 kişilik dungeon bile çok eğlenceli .. boss fight çok zevkli..5 kişilik dungeon un boss fight ı boyleyse 20 man de hele 40 man de off diyorum.. yalnız 40 man çok çok zor olur. 40 kişinin beraber uyumlu bir şekilde dans etmesi lazım.. :) bi yerde dur heal at yalan bunda bi saniye yerinde duramıyorsun.. kısaca progress yarışı da çok zevkli olacak bunun.. oyunu wow 'un vanilya dönemini yapan ekibin yaptığı çok belli. 40 vs 40 guild pvp savaşları da çok eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 GAZA GETİRMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ravenous a gelin, dominion, server full 10 dk falan bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gaza gelinicek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 barbu said: ben peçleyemiyorum ya. failed diye hata verip duruyor. napcaz? run as admin denedim, dns flush denedim. firewall vs ayarları tamam. ne bok yicez. geçen peçte de bi kez hata verdi ama sonra yaptı. şimdi beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 barbu said: barbu said: ben peçleyemiyorum ya. failed diye hata verip duruyor. napcaz? run as admin denedim, dns flush denedim. firewall vs ayarları tamam. ne bok yicez. geçen peçte de bi kez hata verdi ama sonra yaptı. şimdi beceremiyor. wildstar.exe nin yerini mi değiştirdin? oyunun klasoru nerdeyse oraya yeniden wildstar.exe yı ındır oradan tekrar çalıştır.. birde appdata nın altında ncsoft klasorlerını temızle bir tanesi local ın ıcınde dier roaming içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dreagloth said: ravenous a gelin, dominion, server full 10 dk falan bekledim Gaza getirme abi zaten 1600 de sıra patlamış yeniden girdim 2900den başladım kafayı yiyecem :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Queuestar'a hoşgeldiniz. Bu ne arkadaş ya?! kimlerin subs/preorder ettiği önceden belliydi zaten. Sanki sürpriz olmuş gibi. Olay guildler arasında kim önce server değiştirecek kim pes edecek işine dönecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 23 lvl oldum daha free migrate çıkmadan hazak'ı bırakmam.. bence 1 hafta sonra düzelecek özellikle düzeltmiyorlar daha fazla insan gelmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Çok yoğun olduğum için forumlara bakamıyorum. Kaç kişilik bu serverlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Release olsun 3-4 güne azalır 1-2 haftaya düzelir. Her oyun olan şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tinu said: barbu said: barbu said: ben peçleyemiyorum ya. failed diye hata verip duruyor. napcaz? run as admin denedim, dns flush denedim. firewall vs ayarları tamam. ne bok yicez. geçen peçte de bi kez hata verdi ama sonra yaptı. şimdi beceremiyor. wildstar.exe nin yerini mi değiştirdin? oyunun klasoru nerdeyse oraya yeniden wildstar.exe yı ındır oradan tekrar çalıştır.. birde appdata nın altında ncsoft klasorlerını temızle bir tanesi local ın ıcınde dier roaming içinde.. işe yaramiyor ya. bir süre indiriyor. sonra failed...deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar