Narius Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ya da en güzeli bekleyin bir hafta rahat rahat oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bir şey içmeye lüzum yok ki :D Sabahlattı meret oyun bizi :) 2000 çokmuş yahu.. Forumda yazılar akmış . Okumadan geçmek istemiyorum. O yüzden Wildstar#3 açılabilir mi diye sormuştum :D Neyse artık. Sayfa sırasını aklımda tutayım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazzak exileda oynuosaniz, mount icin poaraniz yoksa /w miraul .) sonra ödersiniz bi sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 herkes hazzak da exile mı ya, dominion yok mu ona göre açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazak exile; Berkinster ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazak exile oynayanlar ekleyin beni.. tinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazak exile hertürlü adventure tanklanır. 2 level sonra her iki dungeon tanklanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sonunda 10 lvl olabildim :) Oyun çok iyi ya, oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 akşama gelirim ben de, drea diye açtım bakalım sararsa devam ederim exile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 aptallık ya, tek pvp realmi açtılar sonra twitterdan hazak yerine başka serverları seçin diye twit atıyorlar. free transfer getirmedikten sonra bayağı keyifsiz olacak bu sıra işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 queuestar oynamamak için EU PVP - Ravenous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ss ile stalker arasinda kaldim. ikisi de eglenceli gorunuyo. ss + explorer/soldier baya bounty hunter havasinda gecer diye gonlum ondan yana. fikir veriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ss bence, ilerde grup content için healer da olabiliyosun ss ile yer sıkıntısı çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 nienna said: ss ile stalker arasinda kaldim. ikisi de eglenceli gorunuyo. ss + explorer/soldier baya bounty hunter havasinda gecer diye gonlum ondan yana. fikir veriniz. Stalker pvp de biraz dertli. Cok aoe var. Kaynıyorlar arada sana. Kacak oynaman lazım asırı. Wow gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 http://i58.tinypic.com/35i1tuw.jpg RedKit EU PVP - Ravenous ready to deploy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 nienna said: ss ile stalker arasinda kaldim. ikisi de eglenceli gorunuyo. ss + explorer/soldier baya bounty hunter havasinda gecer diye gonlum ondan yana. fikir veriniz. ben de medic ile stalker arasındaydım. Stalker kararı verdim. ancak bu oyunda melee oynaması çok zor gibi geliyor. range dps ler ve healerlar bir arada duracağı için çok heal alacaklar. ama meleeler babayı alacak. pvp hiç yapmadım, raid de öyle. şimdiden izlenimim bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bu target secmeden arc hedefleme olayi ilgincmis ama alisilir. ss devam edecegim. patiye katilirdim ama pve oynayan yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazak exile isteyen beni de ekleyebilir thekid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hazak low gözüküyor ama giremiyorum.. server uçtu mu? medic oynayan var mı. ileri ki levellar nasıl? şu an mobility çok iyi ama dpsi nispeten düşük ve small group healingi zor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Vay arkadaş bi dungeon yapalım dedik oyun patladı giremiyoruzda. Bugünde böyle gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ya bu adamlar cidden aptal. İki gündür Hazak'a girilmiyor. Bugün de yeni bir server açmışlar. Şunu baştan yapsanız da planlarını ona göre yapsa insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 1 saat önce 2 x 50 olmuş bile. So much for uzun leveling :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ekranı questler ile dolduran başka bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 aslında her quest aldığımızda ekrandan bir parça gitse dmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 c.r.e.d.d sistemi ile ne kadar oynayıpta kazanmak lazım acaba subs'u bedavaya getirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar