lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Asgard said: lord_gorthaur said: gireyim dedim şimdi, sıraya girmeden girdi server'a lol hangi serverda oynuyorsun? hazzak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 niyeti bozdum ravenous'ta açtım bir tane. hazak'ın sırası çekilmez ilk 1-2 hafta. exile - Quirah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben pve oynuyorum uğraşamam gank le filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Tüm oyunlarda başlangıç taktiğidir. Servera tam almıyorlar, yeni açılan serverlara yönlensin diye millet login sayısı düşk tutuluyor. Gw de öyleydi swtorda öyleydi ilk gün bu olacaktır. Hep oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 15 olmak üzereyim.. hazak da exile tarafında olan oyun içinde ekleyin tinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Karakter taşıma filan getirirler mi kasmaya devam etsem mi diğer serverlarda? Hayır bir daha kasacak vaktim de az bir de başlardaki questler zonelar pek çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 10 saatte 18.5 bide adventureda biton zmn kaybettik, ii gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ve acı son.. modem resetlenir oyundan kopulur.. tekrar girilir ve 1184 kişi 3 saat sıra yazan ekran karşına çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 İnanç ve bu saatte oyuna girdim. Kayıtlara geçsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sen girdin reset gelio serverlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 abi servera girince soyle bi durumla karsilasiyorum karakter bile acamiyorum, var mi cozumu bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Miraul said: sen girdin reset gelio serverlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 cmrownz said: abi servera girince soyle bi durumla karsilasiyorum karakter bile acamiyorum, var mi cozumu bilen oyunu kapa yeniden ac sirani kaybetmezsin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 lan amerikadayim diye amerika serverlarina gireni almistim ama 2-3 aya tr geri donecegim acaba accountu gecirebilir miyim asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hop girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 aynen sabah girip yer kapmak lazım :P edit: galiba sadece ilk gemideyken yapılabilen bir achi varmış, bu gemide terminaldeyken (nexusa giderkenmiş?) ağlayan bir aurin var. /hug yapınca achi geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 3. başlık açabilirmyiiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ne hakkinda 3. Baslik ? 2000 post sinir bunun 3.su ise.. Oyle bi sordun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 gerçekten merak ettim şimdi ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 diğer tarafa da yazmış, neçtin festival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Neden fazla hype yok bu oyun hakkinda bu kadar? Huzel degil mi o kadar? Para verdik daha oynamadım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dün oyuna girmek için tam 4 saat 42 dk sıra bekledim. 3000 kişi vardı. şu an 1400 kişi sıra var rahat 2 saat daha beklemem lazım girmek için. valla refund falan yapsalar direk geri verip sleeping dogs alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ilk hafta sabah kalkip sokcaksiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 her oyunun head start ında ne kadar noob varsa toplanıyor ya çok sinir bozucu, ay buna girilmiyor, abv oyun şirketi, ağzına vurduklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bıraksanıza loop'a sürekli oyunda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar