Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sifreyi c/p yapsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bu wow fanboyları dayaklık. Streamlerde bile wow şöyle wow böyle... Ulan seviyorsan ne güzel defol git oyna burada ne yapıyorsun. Wow da lag yok wildstarda lag var kıyaslaması bile yapılıyordu az önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Miraul said: sifreyi c/p yapsaniza Yaptım tabi ki :D Yılların release tecrübesiyle :p Yalnız şu var bazı oyunlar da c/p de kabul etmiyo, Allahtan bunda yok öyle bişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 oyun lagli olması dışında oynanıyor ama başta que sabır istiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ilk pvp serverı boşalmış geçmek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hesabına girip apply code yapman gerek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 suan alanlarin early access e girememesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Web sitesinden america keyimi alınıyor, oradan almıştım, avrupaya girmiyor anlaşılan, varmı çözümü ? Ya da account nereye ait, hangi regiona görebiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Oyun çok iyi ya. Azıcık lag geliyo arada o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bütün serverlara giriliyor hazak a girilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ben hazaktayim. Düşünce pat diye geri giriyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sonunda sıraya soktu beni..süre sürekli artıyor sırada 19 ile basladım 57 dakikaye çıktı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bende gırdım hazak 'a 3 lvl oldum bile :) bıraz lag var o kadar gayet ıyı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Demek ki aradan sıraya kaynak olanlar var :) Bekledikçe süre artıyor bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Gayet iyi ya headstart için :) Bu arada fps olayını sağlam düzeltmişler, ultra high'da betada 23-25 fps'di şimdi 60 ları görüyorum ama biraz daha iyi olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bu tarz oyun oyunlarda oynanış önemlidir. Ondan haber verin ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 3. pvp server da açıldı zhurr baştan adam gibi açaydınız ya şunları oyundan es kaza çıkmayın düşmeyin, network errorları yüzünden tekrar sıranın sonuna alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ne garip bu oyun, tonla hatadan sonra gir bu seferde karekter ekranında hiçbir ikon çıkmasın, karekter yaratama, herhangi birşey seçeme, ne bu rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 50 dk . sıra yuppi:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Kanuni said: Medic http://www.youtube.com/watch?v=O5VB2vm-6No Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben hazak 'a giriyorum da karakterde geliyor fakat harita açılmıyor.. :) yarına kadar düzelmiş olur .. hangi oyun sorunsuz başladı ki... en büyük hataları tek bir pvp server ile başlamaları oldu.. nasıl böyle bir salaklık yaptılar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 açıklama gelmiş.. server ve login sorununu düzelttik diye.. bu arada harita yukleme ekranında takılan varsa.. appdata nın altında ki local ve roaming içinde ncsoft klasorlerını silin. ben yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ne sıra bekledim. ne oyundan düştüm. lag de az da olsa vardı ama oynanmayacak kadar değil. oyun gayet net. son zamanlarda gördüğüm en iyi headstart. şimdi çıktım biraz dinlenmek ve iş yapmak için. baya baya eğleniyorum. saçma sapan şeylerden achievement geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Combat sistemini yeni gördüm, güzele benziyor. Oynanır mı bu? WOW'dan başka mmo oynamadım, "late game kasıcı" değil explorer, leveling ve PvE'ciyim, hitab eder mi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar