FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paths nedir? Ne işe yarar? Path Rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 wildstar-online.com dan aldım sonunda oyunu. Key göndereceklermiş, onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Key gelmiyormuş. Siteden aldığımızda Serial göndermiyorlarmış. Direk apply code varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben bunu alıcam da trial falan var mı önce bi denemek istiyorum yavaş mı çalışır hızlı mı vs. yoksa görüntü içerik falan çok eğlenceli wow kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 open betasi vardi, simdi ara ara aciliyor, sitesinden bir bak cek dene acildiginda beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 nienna said: ben bunu alıcam da trial falan var mı önce bi denemek istiyorum yavaş mı çalışır hızlı mı vs. yoksa görüntü içerik falan çok eğlenceli wow kafası. Biz bilgisayarları yeniliyoruz sırf bu oyunu oynayabilmek için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 5 gün kaldı oyuna. hangi serverda başlıyorsunuz? dominion mı yoksa exile mi olacaksınız? path düşünceniz nedir? bakalım kim ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Pepsi bulamadım ya. Varsa Pepsi kapak kodu gönderebilecek sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bizde arkadaşlarla daha net karar veremedik domi mi yoksa exile mi , çoğunluk ne seçecek bende merak ediyorum.. wow dan gelen guildler genelde exile seçiyorlar sanırım - nihilum exile oynayacak.. dnt vardı eski o da wildstar oynayacakmış.. blood legion'de oynayacak sanırım... 40 man raidller olduğu için 40vs40 pvpler olduğu için ne tarafın çoğunluk olacağı önemli .. umarım dengeli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Acin bi baslik ama exilecogunlukta gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ben de exile'da oynayacağım. Guild arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Exile engineer scientist 3'lüsü gibi duruyor ama server hakkında bir fikrim yok. Var mı paticik olarak herkesin tercih ettiği bir server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 guest pass pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 guest pass yok galiba. Account managementa baktım ama göremedim öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 features'de yaziyodu ama ciktiktan sonra oyun icinden olabilir wow gibi. mail ile filan. alicam da calisir calismaz onu test etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 piedpiper said: Ben de exile'da oynayacağım. Guild arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 nienna said: features'de yaziyodu ama ciktiktan sonra oyun icinden olabilir wow gibi. mail ile filan. alicam da calisir calismaz onu test etmek istiyorum. Ok oyun çıktığında bakar paylaşırım varsa. http://pulse-wildstar.enjin.com/home Böyle bir guild buldum. EU guildi. Ama kalabalık ve kaliteli bir Türk guildini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 coexist oynayacak türk guildi arıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Argoel said: coexist oynayacak türk guildi arıyorsan Coexist nedir veya kimdir? :)) Link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 google layınca çıkıyor herşeyi devletten beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Argoel said: google layınca çıkıyor herşeyi devletten beklemeyin Senin mantığa göre paticiğe de girmeye gerek yok xD Çok sağol yine de 2-3 kelime yazdın büyük tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 paticiğe girip girmemekle alakası ne anlamadım. Neyse işine yaradıysa sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 guest pass emailinize geliyormus satin aldiginizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Yazmıştım galiba ama kullanılmadıysa şunlar var sadece bende, Beta Key for U.S. Servers: 4YX6-WNTZ-W5KC-REWC-W76P Beta Key for European Servers: LLHP-ZUYT-NJ22-TR2Z-DS3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bu arada Aral'dan preorder yapanlara şifre geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar