Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sawer said:

Curse'den %20 indirim kuponu geldi (greenmangaming vouch'u) 10 euro indirim olmuş oluyor standart edition'da hemen aldım :)

nası geliyor o kupon ya bende alıcam indirim kuponu arıyorum.. başka var mı
Mesaj tarihi:
http://www.cdkeypascher.com/wildstar-deluxe-edition.html?a_aid=goclecd&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

bu güvenilir midir acaba deluxe 46 euro
Mesaj tarihi:
tinu said:

http://www.cdkeypascher.com/wildstar-deluxe-edition.html?a_aid=goclecd&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

bu güvenilir midir acaba deluxe 46 euro

hic kasma gir Green Man Gaming al cik saglam site
Mesaj tarihi:
gmg iyi de vpn ile almak istesen dolara dönüyor ama (NA) diyor oyunun adında, avrupa ve amerika key farkı olur mu ki acep? Kaç sunucusu olacak bunun, ayıracaklar mı bilmiyorum da.
Mesaj tarihi:
valla wow dan beri denemedigim oyun girmedigim beta kalmadi ama ilk defa bu oyundan cok umutluyum bakalim ne cikicak su ana kadar guzel destekliyor firma oyunu dunku major patch de baya saglam
Mesaj tarihi:
UI 2.0 diye birşey çıkarmışlar, baya değiştirmişler sözde görücez bakalım. Aslında benim en büyük şikayetim item'ların çantada çok ufak ve görüntü olarak anlaşılmaz olması. Tooltiplerde fazla ufak bence
Mesaj tarihi:
ui yaninda cok buyuk bir patch acikladiklari ve bu patch den sonra oyun bu haliyle cikicak gibi duruyor belki ufak guncellemeler gelebilir fakat baya bir dengeleme yapmislar class larda raidlerde ve oyun mekaniklerinde
Mesaj tarihi:
C.R.E.D.D sistemi
bu sistem aslinda guzel oyuna cok giremiyen ve gold kasamiyan birisi shop dan oyun zamani alip bunu oyun icinde action house dan gold karsiligi satabiliyo bolece oyun zamanini gercek para ile alamiyan ama oyun icinde gold kasabilen biri alip kullanicak ve satan kiside gold kazanmis olucak alan memnun satan memnun gibi duruyo
Mesaj tarihi:
Sitesinde 130 lira, playstore da 120. Tt üyesiyseniz 12taksit ve 10lira indirim daha yapıyor ilk açılışta.

Ben kabloya geçtiğim için 120tek geçimle aldım
Mesaj tarihi:
Bana da şöyle bir ilginç durum oldu, GMG'de amerika adresli ikinci bi hesap açmıştım, vpn ile girdiğimde dolar olarak karşıma çıkıyodu fiyatlar ama (NA) versiyonuydu oyun. Bugün vpnsiz aynı hesapla girdim ve dolar üzerinden %20 curse indirimiyle 48 dolara / 102 TLye aldım NA olmayan versiyonunu...

lel
Mesaj tarihi:
bende dolar uzerinden aldim saniyordum banada aynisi olmustu ama paypal hesabima bi baktim euro cekilmis sende bi check et istersen paypal veya kredi kartiyla odediysen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...