tom Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sadece grafik stili yüzünden bu oyunu alacağım. Bayıldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Çıksada oynasak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ben amazondan bastim deluxe ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Curse'den %20 indirim kuponu geldi (greenmangaming vouch'u) 10 euro indirim olmuş oluyor standart edition'da hemen aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Sawer said: Curse'den %20 indirim kuponu geldi (greenmangaming vouch'u) 10 euro indirim olmuş oluyor standart edition'da hemen aldım :) nası geliyor o kupon ya bende alıcam indirim kuponu arıyorum.. başka var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 http://www.cdkeypascher.com/wildstar-deluxe-edition.html?a_aid=goclecd&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop bu güvenilir midir acaba deluxe 46 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Curse gaming'e üyeliğim vardı, mail attılar adamlar. Ben ekstra birşey yapmadım yani, istersen üye ol belki yollarlar. http://www.curse.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 tinu said: http://www.cdkeypascher.com/wildstar-deluxe-edition.html?a_aid=goclecd&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop bu güvenilir midir acaba deluxe 46 euro hic kasma gir Green Man Gaming al cik saglam site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 gmg iyi de vpn ile almak istesen dolara dönüyor ama (NA) diyor oyunun adında, avrupa ve amerika key farkı olur mu ki acep? Kaç sunucusu olacak bunun, ayıracaklar mı bilmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 amerika ve eu ayrimi var n/a almayin amerika sunucusunda oynamak zorunda kalirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 İşte o zaman da hem dolar üzerinden alıp hem avrupa versiyonunu almak mümkün olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kac dolar gosteriyo fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 59,99 normali, 74,99 dolar da deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ben kuponla 48 euro ya aldim delux gmg den 145 tl ye geldi senin verdigin fiyatlar kupon girmeden olan fiyatlardir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 e tabi ki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 valla wow dan beri denemedigim oyun girmedigim beta kalmadi ama ilk defa bu oyundan cok umutluyum bakalim ne cikicak su ana kadar guzel destekliyor firma oyunu dunku major patch de baya saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 UI 2.0 diye birşey çıkarmışlar, baya değiştirmişler sözde görücez bakalım. Aslında benim en büyük şikayetim item'ların çantada çok ufak ve görüntü olarak anlaşılmaz olması. Tooltiplerde fazla ufak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ui yaninda cok buyuk bir patch acikladiklari ve bu patch den sonra oyun bu haliyle cikicak gibi duruyor belki ufak guncellemeler gelebilir fakat baya bir dengeleme yapmislar class larda raidlerde ve oyun mekaniklerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 C.R.E.D.D sistemi bu sistem aslinda guzel oyuna cok giremiyen ve gold kasamiyan birisi shop dan oyun zamani alip bunu oyun icinde action house dan gold karsiligi satabiliyo bolece oyun zamanini gercek para ile alamiyan ama oyun icinde gold kasabilen biri alip kullanicak ve satan kiside gold kazanmis olucak alan memnun satan memnun gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Gold satıcıları bu oyunu hiç sevmeyecek.. :) Ya da aşırı ucuza kacacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Sitesinde 130 lira, playstore da 120. Tt üyesiyseniz 12taksit ve 10lira indirim daha yapıyor ilk açılışta. Ben kabloya geçtiğim için 120tek geçimle aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Bana da şöyle bir ilginç durum oldu, GMG'de amerika adresli ikinci bi hesap açmıştım, vpn ile girdiğimde dolar olarak karşıma çıkıyodu fiyatlar ama (NA) versiyonuydu oyun. Bugün vpnsiz aynı hesapla girdim ve dolar üzerinden %20 curse indirimiyle 48 dolara / 102 TLye aldım NA olmayan versiyonunu... lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bende dolar uzerinden aldim saniyordum banada aynisi olmustu ama paypal hesabima bi baktim euro cekilmis sende bi check et istersen paypal veya kredi kartiyla odediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 102 TL işte çekilen yazdım ya :) Sanal kart olduğu için zaten 110 tl limit koydum 150 çekmesi mümkün olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar