Riverwind Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 kahvaltı da normal yumurta zeytin peynir öğlen dışarıdan tıkınıyorum dürüm falan akşam ev yemeği genelde ama arada sürekli çikolata abur cubur. çay da içiyorum çok ona da 2 şeker atıyorum ufak bardağa
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 masuz çiğ dedim ki b12 alsın demir alsın bunları adam gibi alsın az pişirirse de olur. parazit filan olmuyo ya taze olunca hayvan gaza gelmeyin hemen
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Jaegerjaquez said: çiğ et yenir mi olm beyninde kurt kolonisi oluşan adamın fotolarını görmediniz mi böyle lob lob odacık yapmışlar larva ve kurt kaynıyo adamın beyni, çat diye ölmüş otopside farketmişler nasıl ya hiç mi şikayeti olmamış baş ağrısı veya bi kanama falan? beyin tomografisinde falan gözükmemiş mi ya da tabi çektirdiyse.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 k1nJo said: Jaegerjaquez said: çiğ et yenir mi olm beyninde kurt kolonisi oluşan adamın fotolarını görmediniz mi böyle lob lob odacık yapmışlar larva ve kurt kaynıyo adamın beyni, çat diye ölmüş otopside farketmişler nasıl ya hiç mi şikayeti olmamış baş ağrısı veya bi kanama falan? beyin tomografisinde falan gözükmemiş mi ya da tabi çektirdiyse. çok fazla başı agrımaya başlamış zaten sonlara dogru ama öyle tomografi falan çektirmemiş bende otopsi fotolarını görmüştüm tanıdık doktor göndermişti çiğ et falan yeme diye :D
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ulan var ya şans eseri yaşıyoruz ya. yediği etteki bi mikroorganizmanın beynine yerleşmesi sonucu öleni duymuştum da kurtçuklar falan vay anasını ya. tırstım anasını satıyım.
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 canlı canlı geyik eti yiyip fincandan kanıyla içen topluluklar var dünyada onlara niye bir halt olmuyor beyler hadi atayisler bunu da açıklasın
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Riverwind said: kahvaltı da normal yumurta zeytin peynir öğlen dışarıdan tıkınıyorum dürüm falan akşam ev yemeği genelde ama arada sürekli çikolata abur cubur. çay da içiyorum çok ona da 2 şeker atıyorum ufak bardağa o sekerler cikolatalar mahvediyor seni
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben hiç şeker yemiyorum aynı sorun bende de var lan onu napıcaz?
Öne çıkan mesajlar