Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir?

df

Öne çıkan mesajlar

Singleplayer tarafını bitirmek üzereyim. Multiplayer'e geçeceğim yakın zamanda ama ondan önce ui olsun, feature olsun şunları yaparsan iyi olur dediğiniz şeyler var mı?

basit bi achievement olayı ekleyeceğim bu aralar.
*okeysiz 8'li 9'lu per yap.
*tüm taşları aynı renk bitir vs gibi.

çok yenilik yaratacak şeyler de gelmiyo aklıma. okey sonuçta. bizim pazar maalesef bu tarz oyunlar üzerine kurulu =)

onun dışında okey bittikten sonra batak, king, tavla vs gibi oyunlardan hangisini önce yapmamı önerirsiniz. belki all-in-one yaparım belli bi sayıya ulaşınca.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Todesengel said:

Biri iOS için eşli açmalı batak yapsın parası neyse vericem arkadaş. Şöyle multiplayer eşli açmalı batak yani.

eşli açmalı batak yok mu hiç? yoksa yaparım bundan sonra =)

Varsa da ben bilmiyorum yani. Salak saçma bataklar algoritması çok salak bataklar var. Karşındaki bilgisayar, eli çizer olsa da oyuna girmiyor falan. Böyle aptalca.
Sosyal ağlarda paylaş

Prototip hali şu şekilde şimdilik. dizayn konusunda önerilere açığım.

çifte giderken taş sayısı azsa küçültmeden slide olarak açıyorum. çok taş varsa küçültüp iki sıra olarak diziyorum. alttaki iki resimde görünüyor.

iki taraftaki menü de bu şekilde açılıyor.

avatar vs gibi user bilgileri ortalığı kalabalık göstermesin diye tıklayınca slide olarak açılıyor.

popup vs bu şekilde.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

taşlar ve tahta'yı biraz adam ettirdim arkadaşa. eskisi önceki sayfada var.

genel olarak oyun ekranı bitti gibi. sizce sırıtan bir şey var mı? sadece alttaki toplu taşıma butonunun yeri fln değişecek geçici olarak orada. karar veremedim henüz.

ıvır zıvırı halledip 15-20 güne single halini betaya atarım. bu arada isim bulamadım. önerisi olan var mı =P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...