chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 biriniz de cikip sunu yapsa ya. biz de torrenttan ve su malum dizi sitelerinden kurtulsak. neyse reklami izlesek ya da aylik parasini versek. hem yapan bok gibi para kazanir hem de biz de legal legal izleriz izleyecegimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tr deki diziler de var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Netflix'te var ama Türkiye'ye gelmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bir tek "beni affet" isimli muhteşem dizinin son sezonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 e yapiverin iste tr support olanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 TR de olmaz o ya, reklam falan tamam da para ile satın alan insan sayısı çok kısıtlı olur. Telif hakları falan ölü yatırıma girer. Dizimag'in sonu malüm LG marka tvin varsa LG VOD uygulamasını kullan. Dizimag kadar arşivi var ve anlık güncelleniyor. %90 720p konuluyor diziler. Yerli ve yabancı diziler mevcut. Yasal değil tabi. ss atarım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ulan öyle bi başlık açmışsın ki böyle bişey yaptılar sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben yaparim. Ama Netflix 2013'de 4.4b$ revenue yaparken operating sadece 200m$. Aradaki fark sunucu, lisans, House of Cards filan. O parayi nereden bulacagiz? Mubi var en yakini, oraya bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi kanallarla networklerle anlasip ilk asamada hazir source lardan veri alarak yapsan. spotify mesela radyolar uzerinden dinlettiriyor. yok mudur ucuz bir yolu bunu yapmanin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tvyo var iste onu yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tamam kilit gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahanda böle bişe. ayrıca parkinson hastalığım falan var galiba bu kadar titretilmez bir kamera http://i.hizliresim.com/x3MjOp.jpg http://i.hizliresim.com/wLNgvV.jpg http://i.hizliresim.com/wON9aA.jpg http://i.hizliresim.com/eWa9oQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tvyodan İşler Güçleri izliyordum ben hem sansürsüz versiyonunu da yayınlıyorlar. Şimdide Kardeş Payını izliyorum iyi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 başın sağolsun storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 asdh 45 sn sonra anlayabildim. yaşlanıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 storm bende lg smart tv var nası yapıyoruz bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bi shameless'i, house of cards'i, efendime söyleyeyim parks and recreation'i tvyo'da izleyebiliyor muyuz? altyazılı ve güncel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mokoko said: storm bende lg smart tv var nası yapıyoruz bu işi? Kosu bandindayim inince yazacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben komşudan cd almalı site yapmak istiyorum mesela tıklayacaksın. üst komşudan "brazzers cd"si alacak. mesela senin bilmemnetv online stream üyeliğin var. tıklayacağım cd al butonuna. senden bunu ödünç alacağım. kiralamak gibi ama bedava. mesela 2000li yıllara dönün. yan komşunuza SENDE TEOMAN SİDİSİ VAR MI demek gibi. PROBLEM COPYRIGHTS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 EHEHEHE SALAK KOPYALAMAKTAN NE FARKI VAR demeden. örneğin istanbuldan bir arkdaşınızın brazzers hesabı var. siz de bu hayali sitede arkadaşsınız. gireceksiniz ahmet34 ün profiline. brazzers hesabını ödünç al'a tıklayacaksınız. eğer ahmet34 o anda o hesabı kullanıyorsa "meşgul :)" uyarısı verecek. yok değilse o hesaptan login olacaksınız. daha ileriye gideyim. mesela ahmet34ün spotify hesabı var. ödünç al butonuna basacaksınız. search çıkacak. TEOMAN GÖNÜLÇELEN yazacaksınız. sonuçlar önünüze gelecek. dinle dedikten sonra, dinlediğiniz gönülçeleni içeren albüme ahmet34 sizin dinlediğiniz sürece erişemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Hesaba giris yapan kisinin hesap bilgilerini degistirip ucmayacagi ne belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 socially access vereceğim. şey gibi düşünün. facebook arkadaşınızın "only friends" videoyu paylaşması gibi. sizin ne editleme ne silme hakkınız var. ahmet34 sizin arkadaşınız olduğu sürece o videoyu izleyebileceksiniz. öncelik ahmet34ün olacak. örneğin tivibuyu örnek alalım. kanal kanal böleceğiz. kanaldde aşkı memnu mu var? ahmet girecek izleyecek live olarak. üyeliği olmayanlar/acelesi olmayanlar bekleyecek. ya da başka kanalları izleyecekler. ahmet kanaldyi izlemeyi bıraktığı anda girecek ege35 saracak 2 saat geriye izleyecek. crunchyrollun mesela animeleri kayıtlıyor zaten bölüm bölüm. anime adı üzerinden sectionlarız orda.. mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 okuyan biri şu anda kapıyı çaptı taksiye atladı patent almaya gidiyor. yine milyonları götürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çok saçma bi fikir + patent alamazsın zaten buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar