Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakınızı nasıl içiyorsunuz?

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Rakımı pavyon dublesi buzsuz soğuk su ile içerim, yanında hafif yemekler tercih ediyorum; zeytin yağlı, ızgara et çeşitleri ve mandıra ürünleri gibi. Favori mezelerim; fava, deniz börülcesi, enginar, tulum peyniri, roka salatası, bamya turşusu, pastırmalı sıcak humus, karides(her türlüsü), ahtapot(her türlüsü), lakerda.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Vulcan_Lionheart said:

senko said:

Tek
Tadini sevmiom zaten, ne kadar sulandirilirsa o kadar iyi bana gore.

hacı rakı çok sulu içilmez.. hiç içme daha iyi..genizi yakması lazım biraz

rakılı ortama girdin mi içmemek olmuyor o yüzden zorunluluktan bol bol sulandırıp içiyorum işte.

yoksa aradığım sevdiğim bir içki türü değil.

Çok sulandırırsan da mideni bulandırır.
Sosyal ağlarda paylaş

rakı adabı :

insan gibi iç, adam ol. saçma sapan hareketler yapma. masaca güzel bi gün geçmişse tamam işte. zaten herkesin rakı içmek diyince aklına gelen bi grubu vardır. olay o.

yok bardağı tutma açısı yok vururken çıkacak sesin desibeli. saçma şeyler. yaptığı işe anlam yüklemeye çalışan ergen kafası.

duble ile azman arası içerim, buz atmam. soğuk su tercihim
Sosyal ağlarda paylaş

öss gecesi (evet benim zamanımda öss öys vardı) kutlama yapıyoruz diye, yarım saatte 6 duble sek içip, sulu rakı olan 7. bardağı da "içemezsin bunu" iddiası üstüne o kafayla içince tabii, sabah uyandım arkadaşların evinde. o günden beri hep içmek istiyor ama hiç içemiyorum. yaklaşık 17 sene gibi bir süredir sanırım işte...

=/
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

rakı adabı :

insan gibi iç, adam ol. saçma sapan hareketler yapma. masaca güzel bi gün geçmişse tamam işte. zaten herkesin rakı içmek diyince aklına gelen bi grubu vardır. olay o.

yok bardağı tutma açısı yok vururken çıkacak sesin desibeli. saçma şeyler. yaptığı işe anlam yüklemeye çalışan ergen kafası.

duble ile azman arası içerim, buz atmam. soğuk su tercihim

Ağzına sağlık GM bey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...