fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 biletimi satmak istiyorum aslinda, hic gidesim yok ama gidiyorum mecburiyetten. YOKSA 500'E BIRAKIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 2 bilet var gencler isteyen varsa, aldıgım fiyattan gider 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Orta derece isitme kaybi var, sanirim kafamiza baget de yedik. En on zor ismis yea. Whiskey in the jar da caldirmadilar adamlara. Turn the page dinleyip geldim. Enteresandi. Bir de soyle iki uc parcalik encore olayi niye olmadi? Turlarinin da son ayagiymis iste takilsalardi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 İyiydi. Ama sonisphere'de daha eğlenmiştim. Sene 2014 içeride alkol satışı olmaması da ayrı bir dingillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Hükümetin dingilliği o. Üniversite içi ve civarında alkol satışı olmaması muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 playlist paylassanıza. bakiyim gidemedigim icin ne kadar sanssızmısım ogreneyim. ali sami yen'deki 2008 konserinden iyi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 çeşitli aksaklıklar oldu, ama genelde metallica bazlı değil de teknik sorunlardı. sahne önündeydim, james'ten pena kaptım. detayları ve fotoğrafları/videoları daha uzun bir reviewy yazısı ile paylaşıcam daha önceki konserlerde olduğu gibi. aksaklıkları göz önünde bulundurmazsak bana göre 2008 konseri kadar iyiydi. ama seyirci kesinlikle 2008'de daha iyiydi. setlist aşağıdaki gibiydi, çok bir şey kaçırmadın aslında. battery kazandı bu arada günün şarkısı oylamasını. http://www.metallicabyrequest.com/results.php?s=74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 şimdiden aralarında silikler de olsa kendi fotoğraflarımı, beraber gittiğim arkadaşımın çektiği fotoğrafları ve official metallica fotoğraflarından oluşan bir albümü koydum facebook'a. public yaptım, heralde görebiliyorsunuzdur. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152564113242458&type=1&l=75e9afc69e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 nah bu da james'ten kapızladığım pena. galon galon atılanlardan değil, direkt elden teslim. tabi gönül isterdi ki daha orjinal bir pena olsun ama napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kesin james atmıştır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ağlama fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ağlama malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 içkisiz metal konseriniz nasıldı arkadaşlar? şerbet falan da dağıttıalr mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 lokma dökmüşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 red bull vardı, çocuk dikmişler standa, alırken abi çok güzel kafa yapıyo silver'ı bunun dedi. o laf üzerine su aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ses sistemi berbatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 pentagram varken sadece onlara özel zannettim ama metallica'da da 3-4 ciddi hata oldu. özellikle one'da çok hissedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 james penisine sürüyormuş atmadan, kokla bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 altı üstü bi konsere gidip tüm konserin organizasyonunu yapan kişi gibi sahiplenmekte apayrıymış lan. metallica bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 o penayı ben attım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 gitarın yanında hediye etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Turn the page'e 5,163 oy vermiş ergenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 turn the page'in sonunda james 'bu parçayı seçtiğiniz için teşekkürler' dedi valla. iyi ki battery çıktı yalnız bis'e, whiskey'e oy vermiş james sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Metallica dan canli dinlemek istedigim iki sarki vardi. Turn the page Whiskey in the jar Biri seger hocamizin (ergen ne ya. Guzel muzik demek istediniz sanirim.) biri de direk irish folk zaten. Ama adamlarin ikisini de calmayi sevdigi bariz. Battery nin cikmasi hem james hem bizim icin hayal kirikligiydi. Turn the page icin de tesekkur etti adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 aha geldi ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar