Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 İş yerinde çok çok nadir girilen sitelerden biri burası olduğundan googleda bile adam akıllı sonuç çıkmıyor çıkanlara giremiyorum bari dedim buraya yaziim. Çok çok çok uzun saatlerdir değil , 20 saattir falan uyanığım , yani bir çoğumuzun 2-3 ayda bir yaptığı falan bişi. Fakat bu sefer evde değilim işteyim ve çok çok yorgunum o yüzden uykuda deli gibi bastırıyor. Gözler falan iyice yamuldu. Napıp ne edip ayılmam lazım. Kahve falan içtim sanırım 367 litre artık karnımı bozma noktasına geldim. 9gag-reddit falan açılmıyor açılsa zaman geçer birazcıkta olsa. Ne yapabilirim ki uyanık kalabiliim. Saat 23:00da iş bitiyor , 23:45 servise binmem , yarım gibi evdeyim. Serviste hadı yatarım biraz ama bu surelerde uyanık kalmak için napmamı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 fug bichez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 karı resimlerine bak hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 patatesler kızarmıştır onları al. köfteler yanmasın dikkat et. son siparişte whopper menüde domates olmayacak. çalışırsan uykun gelmez hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2 günde toplam 3-4 saat uyudum 3 posta giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 filtre kave üstüne kola iç ayar ama abartma çarpıntı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 6 gün hiç uyumadım ben zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben daha önce hiç hem çalışıp hem uzun süre ayakta kaldığım olmamıştı. He gençken god of war serisini bitircem diye 1 günü es geçmiştim ama o kadar hani heralde 50 saat falandır en fazla , çok seviyorum uyumayı. Kahve kola olayı dışında bişi lazım şuan onları alamam ama burger fikri hoşuma gitti 2 hamburger yersem açılırıım belki bi sipariş geçiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kalbine adrenalin ignesi sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 binanın en üst katına çık,teras varsa terasa,ordan sark abi aşşa,yüksekse adrenalin iyi gelir ayılırsın,düşmeden tekrar gir içeri aynı saniye akilayla aynı şeyi düşünmüşüm yavaştan bende akila olma yolundayım beyler,artık her cümle sonuna nokta koyup eğlence bölümünde sadece yorum yapıcam kehkekhek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kesin düşmüyor muyuz? O kısmından emin misin? Bak düşersem daha iyi ayılırım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 düşmemeye gayret göster abi 2 tane arkadaşını çağır tutsunlar kollarından rus stayla asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kardeş denemedim ama türk kahvesine limon sıkıp ye. kahve+neskafe karıştırdım bazen fayda etti kafanı buz gibi suya sok %100 çalışır en etkilisi su sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bi yöntem daha var ama biraz pahalıya patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 birileriyle konuş uykun açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bizim çok uykumuz gelince revire gidip 2 saat kestiriyoruz. Zaten bu şekilde fabrika nasıl ayakta duruyo onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mesajlarını okurken uykum geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kondisyon hareketleri yapabilirsin. askerlik yaptıysan sabahları yaptırdıkları kelebek benzeri bir hareket var, kolları yukarı ve aşağı indirirken aynı zamanda ayakları iki yana açtığın. Bunla beraber kaffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 poponu çok sert cimcikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 uykunu açmanın en güzel yolu adrenalin doğru denmiş bir şekilde adrenalin salgılatabilirsen saniyede ayılırsın azıcık bile olsa yeter . zaten azı çoğu yok oda ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kolanın için nescafe at karıştır iç, ninni bile seni uyutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar