ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Olmaz. M7 için olanı eve geçince bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 M7 için update geldi bugün bana. İndiriyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bingildak said: ben bunu benim eski m7'de kullansam olur mu? http://www.htc1guru.com/dld/ruu_m7_u_jb_50_htc_europe_1-29-401-2_r_radio_4a-14-3250-13_10-33-1150-01_release_311663_signed_2_4-exe/ Sonrasında OTA ile Lollipop'a kadar güncellersin. Direkt Lollipop yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Evet yüklendi update. Baya uzun bir yükleme ve uygulama optimizasyonundan sonra ısındı telefon biraz durmadan işlemekten ama M7'yi lolipopa geçirdim. Herşey çok akıcı, yavaşlama hissi vermiyor alet. Şimdilik görünen bir problem yok. Edit: Bu arada htc her telefona ücretsiz ram veriyormuş lolipop ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 dasdasd teşekkürler link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Freeyi ücretsiz olarak kim çevirdi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 olabilir ya uiyi görmeden yaptılarsa klsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Muzik çalarken ekran kilidi çok tatlı oluyor bunu farkettim. :) Bir önceki tuşu olmaması biraz sinir bozucu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 BalisticGel said: Freeyi ücretsiz olarak kim çevirdi çok merak ediyorum. off evet ya..yazilim direkt made in china.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bu arada saat ve sarj olayindan muzik dinlemek deli sarj goturuyor bunu anladik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Telefonu uzun bekleme konumundan sonra şarjdan çıkartıp full seste dışarıya ses verecek şekilde açınca götürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bütün gün aktif kullanım + sabah 1 saat boomsound ve akşam 1 saat boomsound müzik dinliyorum yatarken 50% nin üzerini daha görmedim. bütün iş görüşmelerini de telefondan yapıyorum. battery doctor diye bir app kurdum bu arada, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 M9 FW'siyle ilk Custom Sense 7 Rom düşmüş. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/rom-sd-1-sense7-port-sdkernel-sdhub-hk-t3050324 http://www.youtube.com/watch?v=GovHCrwn4e4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 M8 4.16.401.10 + Sense 7 goodies = ARHD 40.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694917 Galiba sense 7 ile sense 6 baya yakın yapı olarak. Kolayca merge edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Play store > my app'i kontrol edin. Sense home ve lock screen sense 7 versiyonuna yükseliyor. HTC theme desteği vs geliyor. M8 ve m7 için indirilebilir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Geldi dün akşam da şebeke hatası yüzünden bakamadım hiç bir temaya vs.ye. Ama şu bulunduğun yere göre ayarlanabilen ana ekran kısayolları özelliği eklenmiş. Kilit ekranı güncellenmiş. Sense 7'deki italik saat var kilit ekranında. Bugün yarın saat uygulaması da güncelenir, sense 7'deki gibi şeffaf saat eklerler büyük ihtimal. Onu özellikle bekliyorum. Temalarda da olabilir gerçi o bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Clock bir hafta önce güncellendi. Senin beklediğin widget yoktu. Sense ile gelir dedim de bu güncellemede de yok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Sense home widget büyük ihtiyaçmış. Work ve Home'u tagliyorsun. Bunun dışında her yer out olarak belirleniyor ve widget üzerindeki iconlar lokasyona göre yeniden düzenliyor. Beğendim oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 BalisticGel said: Geldi dün akşam da şebeke hatası yüzünden bakamadım hiç bir temaya vs.ye. Ama şu bulunduğun yere göre ayarlanabilen ana ekran kısayolları özelliği eklenmiş. Kilit ekranı güncellenmiş. Sense 7'deki italik saat var kilit ekranında. Bugün yarın saat uygulaması da güncelenir, sense 7'deki gibi şeffaf saat eklerler büyük ihtimal. Onu özellikle bekliyorum. Temalarda da olabilir gerçi o bilemiyorum. İstediğin widget'i sense7'den gelen apk ile kullanabilirsin. sistemi değiştirmiyor. Problem çıkarırsa update'i silersin. https://mega.co.nz/#!n1BkEKoC!tyqWx9AN35N4SjpqifmQlI6xD9GP1dFdJET2DydV8bs Bende düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 HTC Internet de sense 7 versiyona yükseltildi. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.sense.browser http://android-revolution-hd.blogspot.com.tr/2015/04/htc-sense-70-internet-broswer.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Hiç kullanmadım. Nexus'da Chrome'a alıştım, bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 m8'de sarj eskiye nazaran daha hızlı bitiyor gibime geldi. hani bataryanın ömrü daha azalmaz, çok taze. yazılımda falan mı bir şey değişti yoksa ben mi bir ayarını bozdum. başka fark eden var mı? 2 gündür yatmadan önce 10% ları görür oldu, normalde 30-40% larda fln giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Daha önce 40 ın altına inmeyen şarj son gincellemeyle 10-15 e düşer oldu.M9 satılsın diye bilerek mi yapıyolar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kurduğunuz bir app yapıyor olabilir. Bende pil hala ilk günkü gibi. Mesela turkcell app hayvan gibi drain ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Htc nin bir suru app i update bekliyormus. Sense ve lockscreen dahil. Onlari update ettim resetledim sorun duzeldi. Bugun hayvan gibi kullandim hala 30 uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar