Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mesela ben dünden önce bi hediye aldım. içinde değiştirme kuponu vardı. gittim yüzsüz yüzsüz değiştirdim. bahanem şu = bedeni olmadı bi büyük bedenide kalmamış bunu aldım. :P işallah gidip bi büyük bedeni varmı diye araştırmaz :=[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bir şişe whisky alın için eğlenin.. hem işe yarar hem makbule geçer..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
bayat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Yakut kol dugmesi alsa biri bana gercekten hic mutlu olmazdim tshirt'le dolasan biri olarak :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 28 Aralık 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Fistan, 28 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: mesela ben dünden önce bi hediye aldım. içinde değiştirme kuponu vardı. gittim yüzsüz yüzsüz değiştirdim. bahanem şu = bedeni olmadı bi büyük bedenide kalmamış bunu aldım. :P işallah gidip bi büyük bedeni varmı diye araştırmaz := İşte bu! Daha ben ne diyim... Tipik erkek![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bi erkek tipik kadın olmicakya demi.. :)[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: bayat, 28 Aralık 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Yakut kol dugmesi alsa biri bana gercekten hic mutlu olmazdim tshirt'le dolasan biri olarak :) Olayın maddiyatla ilgili olmadığını vurgulamak için verdim bu örneği. Siz hiç bir şekilde mutlu olmuyosunuz. Ama t-shirtle gezen bi kıza gidip pırlanta gerdanlık alsan bak bakalım seviniyo mu ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nedense hep en iyi hediyenin para olacağını düşünmüşümdür çünkü hediye alırken yüksek ihtimal karşı tarafın istemediği birşey alınıyor. ya para verin ya da ne istediğini sormak en iyisi. para biraz kaba kaçtığı için sormak en iyisi aslında.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Fistan, 28 Aralık 2004 16:59 tarihinde demiş ki: bi erkek tipik kadın olmicakya demi.. :) Ama bunun sonu hiç iyi değil, sonunda kimse sana asla hediye almayacak... Bkz: Babam, dayım, eniştelerim...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tabi orasıda var. ama ben tilki taktiğiyle cok begendim triplerine giriyorum olacakları bildigim için şappır şuppur öperim yani. hehe. hediyelerim kesilmesin! amin.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
bayat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Eheh, sanirim biz erkeklerin mutlu olmasi icin hediyemizin pahali olmasindan cok ise yarayacak bir sey olmasi gerekli. Araba alsa birisi sevinirim elbet, ama 4 aydir kul tablasi olarak ton baliginin konserve kutusunu kullaniyorum, birisi kul tablasi alsa ona da sevinirim.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Alan olursa alırız elbet dimi ama :-)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: lord_elvyn, 28 Aralık 2004 17:01 tarihinde demiş ki: nedense hep en iyi hediyenin para olacağını düşünmüşümdür çünkü hediye alırken yüksek ihtimal karşı tarafın istemediği birşey alınıyor. ya para verin ya da ne istediğini sormak en iyisi. para biraz kaba kaçtığı için sormak en iyisi aslında. Ama hediye "ihtiyaç karşılama" değildir ki... Birini düşünüp onun için zaman ayırıp alışveriş ypmak ve gördüğün bişeyi ona yakıştırmak, ya da görünce "işte bu tam ona göre" demektir. Niyettir yani önemli olan. Aldığın hediyede "birinin senin için seçtiğini" bilmektir özel kılan...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 şimdi bana araba hediye edilse ee bunun turbosu yok? dermiyim? derim. tedavisi varmıdır bunun.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kendime kazak , gömlek , ayakkabı , telefon Kız arkadaşıma da paltomsu bişi aldım o kadar =))[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
octopus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 klasik seçim yaptım ben 40 yılda bi gaza geldim mumluk aldım böle cam el yapımı aldım die ağladı fln annem :D auhu önemli olan düşünmek :P bi kartpostal yapsınlar böle açılanlardan önünde hediye resmi fln araba her neyse, içinde önemli olan düşünmek ( patentli hop ;) )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Fistan, 28 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki: şimdi bana araba hediye edilse ee bunun turbosu yok? dermiyim? derim. tedavisi varmıdır bunun. Bakınız bu konuda ne demişim: said: Nartanesi, 28 Aralık 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Araba aklıma gelen tek şey aslında ve ona da param yetmez. Çünkü paramın yeteceği araba da mutlu etmez falan filan bu böyle sürer... Kısaca tanıdığım tüm erkeklerde hediye beğenmeme hastalığı var. Sonuç: Halen tedavisi olduğunu sanmıyorum...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 cinsiyete pek bakmıyo o :) sen oturur düşünürsen ahrbiden özel bir şey de alabilirsin özellikle karşındakini tanıyorsan onu öğrenmişsen ööle derinden vuran hediyeler çıkar ki ortaya hehe fedoya mesela araba alacağına nar tanesi, motor alıcaksın o zaman laf etmez :P[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Nartanesi, 28 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 28 Aralık 2004 17:01 tarihinde demiş ki: nedense hep en iyi hediyenin para olacağını düşünmüşümdür çünkü hediye alırken yüksek ihtimal karşı tarafın istemediği birşey alınıyor. ya para verin ya da ne istediğini sormak en iyisi. para biraz kaba kaçtığı için sormak en iyisi aslında. Ama hediye "ihtiyaç karşılama" değildir ki... Birini düşünüp onun için zaman ayırıp alışveriş ypmak ve gördüğün bişeyi ona yakıştırmak, ya da görünce "işte bu tam ona göre" demektir. Niyettir yani önemli olan. Aldığın hediyede "birinin senin için seçtiğini" bilmektir özel kılan... ben hediyenin amacının mutlu etmek olduğunu düşünüyorum ve onun içinde soruyorum alırken. zaten genelde bilmem ki sen ne istiyorsan onu al derler ama gönüllerinden geçen birşey vardır hep.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Volfied, 28 Aralık 2004 17:17 tarihinde demiş ki: cinsiyete pek bakmıyo o :) sen oturur düşünürsen ahrbiden özel bir şey de alabilirsin özellikle karşındakini tanıyorsan onu öğrenmişsen ööle derinden vuran hediyeler çıkar ki ortaya hehe fedoya mesela araba alacağına nar tanesi, motor alıcaksın o zaman laf etmez :P Bilez miyim... Modelini veriyim istersen: BMW F 650 GS ;) Alternatifler: Yamaha Fazer 600 ya da 1000 [signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 28 Aralık 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kazak uyar walla:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hediyeyi tek yönlü de düşünmeyin kız arkadaşıma mesela iki kolye alıcam birini kendim takıcam birini o takıcak kolyelerin objeleri de aramızda geçen bir şakalaşmanın sonucu ortaya çıtkı ve aklıam geldi lord_elvyn öğrenirsin büyüyünce hediyenin gerçek anlamını ben de bi kaç seneye ööle düşünüyodum[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bir kazak veya sweat en kralı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Volfied, 28 Aralık 2004 17:40 tarihinde demiş ki: kız arkadaşıma mesela iki kolye alıcam birini kendim takıcam birini o takıcak kolyelerin objeleri de aramızda geçen bir şakalaşmanın sonucu ortaya çıtkı ve aklıam geldi Bence bu çok güzel...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 *!burada bir mesaj sezer...* :D[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 fedo kolyelerimizi yazın Assos'tan almıştı çoktan... Kısacası mesaj için geç be... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Öne çıkan mesajlar