SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Fotoğrafın çekildiği nokta şöförün bakış açısı abi. Gayet görülür. En azından biraz daha geniş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 baps, direksiyondan o kadar uzak mı duruyorsun araç kullanırken ? ayrıca daha yüksek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Her türlü gözükür o ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 toggie said: Dünyada sorunsuz otomatik şanzıman yapan tek firma Honda. Deal with it B)- 2010 Honda Civic iShift ile ibretlik bi biçimde yolda kaldığımızı bilirim. Rezil kepaze olmuştuk, daha arabanın 1. ayıydı. İkinci eldi alet, 60 binde mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selam, Problem Doğuş'da... Ama otomatik araç alsam multitronik(CVT) olsun isterim :) DSG ile her vites geçişinde d20 atılıyormuş gibi hissedip gerilirim ben! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2007 civic var, 2006 agustos trafik cıkısı. bir kere yolda bırakmadı. 2006 fiesta ile bogaz koprusunde kaldıgım gunu bilirim. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 şu başlığı da bi değiştir arada ya, çarpıyo sürekli göze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 toggie said: 2007 civic var, 2006 agustos trafik cıkısı. bir kere yolda bırakmadı. 2006 fiesta ile bogaz koprusunde kaldıgım gunu bilirim. abv. Ford'u zaten konuya sokmak ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 honda'ya laf eden hele hele iç dizayna laf eden adam çarpılır, kendi segmentinde en iyi dizayna sahip araç, hatta bir çok üst segment ile kapışır. honda'cı bu arada benim bildiğim Suark'dı. HONDA, HAYAT ONDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kendi segmentinde oynuyo zaten. 1998de yaşayanlar diye grup kurcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selam, Ya şu kavramları bir oturtalım: 1.Tasarım 2.Ergonomi 3.İşçilik/montaj kalitesi 4.Malzeme kalitesi 5.Arıza yüzdesi 6.Dayanım Çok süper kabin dizaynı olabilir (Honda için demiyorum, örnek olarak) amaelinizi sürdüğünüzde malzeme kalitesi kötü olup statik elektrik ile is olabilir veya en ufak bozuk yolda trim sesleri sizi deli edebilir, olmadı kumaşlar kendisini salar, süngerler süner falan filan. Bu kriterlere göre yorumlamak gerekli. Tasarım oldukça göreceli bir kavram ve üstüne çene yormak bence biraz yersiz. Benim hoşuma giden dizayn başkasının hoşuna gitmez. O markayı da kötü yapmaz. Ben mesela Mercedes'in konsol dizaynını oldum olası sevemiyorum bir türlü. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 paramecium said: Benim hoşuma giden dizayn başkasının hoşuna gitmez. http://i4.ytimg.com/vi/oHjyEKkcySs/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selam, Aykırı adam modunda olmuşum; 'gitmeyebilir' şeklinde güncellemek istiyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Masticore said: abi donanimhaber ya ahahaha said: DSG KÖTÜLEMEYİN ŞAHİN'E BİNİYONUZ SİZ KİMSİNİZ DSG KÖTÜLEYECEKSİNİZ YENİ GOLF 7'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ.ARTIK DSG SORUNSUZ.DSG ZATEN SORUNSUZ İNSANLAR KULLANMAYI BİLMİYOR O YÜZDEN ARIZALANIYOR.İNTERNETTE YAZILAN HER ŞEY YALAN.MAHKEMEDE YALAN GERÇEK OLAN DSG. siz anlayamazsınız tam bunu alıntılayacaktım ya ausdhuashduashd ne mondofon insanlar var abi bu ülkede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 adam 60 bin km kullanmış aracı, değiştirmek için bahane bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 DAĞILIN HONDA FANBOİ geldi Masticore said: vtech yeni hondalarda kalktı diye biliyorum artık i vtech var. "ya nasolsa yarış arabası yapmıyoz babalar, yüksek devirde hızlı giden ama düşük devirde az yakan bişi yapalım ona takılalım" motoru. 1- iç dizayn kalitesiz denmiş. 2013 model, yani yeni çıkan / kasası değişen / civicler iç malzeme olayında leap direk. Baya fark var arada, eski civice binmiş buna binmemiş dokunmamış adam yorum yapmasın lütfen, yanılıyor çünkü. Jetta,Golf,c4,civic,Mini,Fluence,clio, focus kullanmış ve aktif olarak içlerinde bulunan bi adam olarak; en kaliteli malzeme civicte şu anda. Baya farklı eskisinden. 2- "roket adam" said: toggie said: Dünyada sorunsuz otomatik şanzıman yapan tek firma Honda. Deal with it B)- 2010 Honda Civic iShift ile ibretlik bi biçimde yolda kaldığımızı bilirim. Rezil kepaze olmuştuk, daha arabanın 1. ayıydı. İkinci eldi alet, 60 binde mi ne. 2. civicimiz bu. ilkini 140 binde sattık, buda haldır haldır gidiyor. Civiclerin kronik direksiyon sorunu vardı, onun dışında bişi yok sanırım. Yani oda 200 binde falan ortaya çıkıyor. Bide vitesle çok oynarım ben, direksiyondan tiptronic hoşuma gitmesede, motor freni için mecbur kullanıosun. 3- Yeni civicle eskisi arasında farklar var. Baya kullanmış bir adam olarak şunları söyleyebilirim; A- Yeni civiclerin malzeme kalitesi çok daha iyi B- Yeni civicler çok daha konforlu bir sürüş sunuyor C- Yeni civicler biraz daha fazla motor gürültüsü alıyor içeri Aha farklar bu,gerisi tasarım gerisi oldukça öznel. Daha konforlu bir arabaya dönüştü sadece, e zaten dış görünüşünden de bunu belli ediyor. 5-6 saat mini cooper kullandıktan sonra civicin içine oturup "oh be dünya varmış " demek prayslıs yani. Bi araba hiç mi yormaz. 4- Motoru eski evet, yeni daha bu sene dizel çıkardılar civic'e. Yapan adam japon, çakal avrupalı değil; yıllardır motoru geliştirmemesinin sebebi, büyük ihtimalle bambaşka bi teknoloji üzerine çalışıyo olmalarıdır. 10 senede bir marka tek bir motor tasarımıyla diğerleriyle mücadele ediyorsa, hakkını vermek lazım. Şu arabayla karşılaştırcaksanız, fazladan tuşlu, gereksiz elektronikli süslü püslü marketin harikası avrupalıları değil ( bmw yi tenzih ediyorum ) driving pleasure verebilen, tamamen amacına yönelik dizeyn edilmiş mazdayı falan karşılaştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Diğer şanzımanlar hiç sorun çıkarmıyor gibi bir izlenim yaratılmış. Yahu her şanzıman gibi DSG de sorun çıkartıyor. Ama eskiye nazaran cidden az. Satış miktarı çok olan bir şanzıman ile ilgili tabi ki daha çok şikayet duyarsınız. VW bu sene en çok satan araçtı memlekette. Bunun yanında DSG'nin bu kadar göze batmasını sağlayan hibne Doğuş Oto o ayrı mesele. O bu değil DSG çok akıcı şanzıman. ZF8 de kullandım ama DSG'nin aşağı kalır yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Yeni Civic'lerin dış görünümü resmen çakma Çin arabası gibi. Bir önceki kasadaki mükemmellikten tam 180 derece dönüş sağlayıp bu kadar kötü bir tasarımı nasıl piyasaya sürdüklerini cidden merak ediyorum. Ha tabi zevk/renk meselesi ama son iki kasayı karşılaştırınca üzülüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 aynen son kasa honda civic ile son kasa corollaya ben de kırgınım cok kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 daha aile arabasına dönüş var. Biraz corrollara benzetiorm ben. eski direksiyonda daha güzeldi mesela, bu daha bi ailevari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yeni civic'Lerin kasayı beğenmedim, direksiyon dizayn kötü, vites dizayn kötü. Ama direksiyon tutuş daha iyi geldi bana. Çok az kullandım bayide şimdi tam yorum yapamicam ama eski 2011'e kadar ki kasalar olayı bi başkaydı hacı, bir duruş vardı alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 civic diyosunuz abi farkında mısınız? civic lan. en son 1998de güzel olan araba oğlum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 beleşe verseler kullanırım yeni civic'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Esh said: civic diyosunuz abi farkında mısınız? civic lan. en son 1998de güzel olan araba oğlum bu nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 En azindan Almanya'da 56k da DSG tamiri icin falan cebinden 5 kurus cikmaz. Tüm tamir masrafini VW üstlenir. Ben de 2006 Passat 6 vites DSG var ve oldukca memnunum. Tek korkum bir gün mekatronikin bozulmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar