Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O örümcek iç anadolunun her yerinde var bir kere. Annemi ısırmıştı ordan biliyorum. Yavru olmasına rağmen morartmış. Epeyde acısını çekmiş. 1-2 defa bende gördüm. Denk gelirseniz direk öldürün. O kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kediyi oldurunce olay oluyor. hepiniz zehirsiz orumcekleri olduruyorsunuz zerre vicdan azabi cekmeden. o cocuktan ne farkiniz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 o köyde dağda olan bi örümcek türü. olaki bi köy evi, dağ ev falan kalman gerekir sana denk gelirse öldürmezsin o kadar hayvan seviyosan. kediyle aynı kategoriye koyma. yattığın odada akrep görüp öldürmemekten farkı yok. onu yapmam ben diyosan tabi saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Arma said: o köyde dağda olan bi örümcek türü. olaki bi köy evi, dağ ev falan kalman gerekir sana denk gelirse öldürmezsin o kadar hayvan seviyosan. kediyle aynı kategoriye koyma. yattığın odada akrep görüp öldürmemekten farkı yok. onu yapmam ben diyosan tabi saygı duyarım. ben yapmam ya. kapatırım kovayla dışarı atarım. böyle yakalama imkanım varsa kesin yakalayıp atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 aga senin canina kast edeceklerden degil. sehir hayatinda evdekilerden bahsediyorum ben. zehirsiz miniciklerden. tili de pis pis gulmus, yanci pis, meslektasim olacak bir de sozde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu yaz beni sokan akrebi kutuya alıp dışarı attım. sonra da paşa paşa acımı çekip uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 atma. ağlamışsındır biraz da. yastığa gömülüp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bizim ordakiler ağlatacak kadar acıtmıyo. böyle arı sokması gibi ama onun yarım saat boyunca acıyanı, sonra 12 saat kaşınanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 doğrudur. öldürmeyip atanlar vardır elbet. Bende tutup çatır çatır böcek öldürmüyorum. Ama o örümceğin ne halt olduğunu bildiğimden ev yakınında yakalarsam benzin döküp yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 deadwoll said: 2dk 38sn içerisinde 70 anne sikildi. Vay arkadaş. bu videoyu Türkiye'nin özeti çekmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 chrome said: aga senin canina kast edeceklerden degil. sehir hayatinda evdekilerden bahsediyorum ben. zehirsiz miniciklerden. tili de pis pis gulmus, yanci pis, meslektasim olacak bir de sozde.. ben armaya guldum senin o mesajini ciddiye almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 olsun ben yinede öldüreyimde işim garanti olsun asdsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 o örümcek yeniyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sadece veganlar yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arma said: O örümcek iç anadolunun her yerinde var bir kere. Annemi ısırmıştı ordan biliyorum. Yavru olmasına rağmen morartmış. Epeyde acısını çekmiş. 1-2 defa bende gördüm. Denk gelirseniz direk öldürün. O kadar diyim. Arma said: olsun ben yinede öldüreyimde işim garanti olsun asdsaf. Armanın şu mesajlarını okuyunca videodakilerden biri gelmiş paticikte yazıyor gibi hissettim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ANAMI ISIRDI ÖLDÜRÜRÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gifteki örümcek gerçekse abaw. ben herhalde gördüğüm an polisi arardım. muhtemelen polisler de başkasını arardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arma said: ANAMI ISIRDI ÖLDÜRÜRÜM. asdvgdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar