Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler :(

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

Exodous said:

Trenden veya otobüsten veya otomobilden veya kağnıdan ne farkı var ki uçağın?

yerden 10km yüksekte olma var. çocuktum ben hatırlıyorum. durex büyük boy oluyo mu diye deneyeyim dedim. malum yurtdışına çıkılıyor kesin sex yapılır ya. denemişken uçaktaki yabancı seksi ablayı düşünerek işimi de görüverdim
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar önce televizyonda bir komedi programında izlemiştim. Belki Levent Kırca falandır. Cep telefonlarının ilk çıktığı yıllar ve parodi, uçakta telefon kullanımını eleştiriyordu.

Adam, uçuş sırasında bir şehrin üzerinden geçirken, o şehirde yaşayan bir arkadaşını arıyor ve şöyle diyordu.

"La Ahmet, ben şimdi sizin şehrin üzerinden geçiyom ya, tüm şehirdekilerin üstünden geçmiş oluyor muyum" diyordu bu kaba ve iğrenç espride.

O hesap heralde uçakta master yapmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi türkiyede böyle chubby var sorun o değil.

Sorun genetik olarak o chubbylerin %99unun 1.60 boyunda ve simsiyah kıllı mıllı olmaları.

Herhangi bir üniversiteye gidin. Random bir sınıfta sarışın/kumral ve yukardaki özelliklerin dışında ya bir ya iki kız vardır ve onlara da 87 kişi birden yazıyordur.

Turkish Social Structure 101.

edit: lel ben bu mesaj gitmedi sanıyordum burda çıkmayınca, meğersem eğlencedeki topici kitlemişler :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...