DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O diil de herifin biri mayosunun fermuarını açıyor, memişleri kontrol ediyor falan. Bu nasıl bir meslektir ve bu mesleğe nasıl başlanır? Bilen var mı? Biz geç kaldık artık ama bizden sonraki nesil öğrensin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Masakari said: Uçakta asılmıştım onun tadı başka abi bunu ben de yaptım sırf sapıklık olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Trenden veya otobüsten veya otomobilden veya kağnıdan ne farkı var ki uçağın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kate ayakkabıyı giyerken ayaklarını tam göremeyip, geri alıp orayı tekrar izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 tiLi said: Masakari said: Uçakta asılmıştım onun tadı başka abi bunu ben de yaptım sırf sapıklık olsun diye ahahahahah oha lan. ne hayvan heriflerle aynı forumu paylaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Exodous said: Trenden veya otobüsten veya otomobilden veya kağnıdan ne farkı var ki uçağın? yerden 10km yüksekte olma var. çocuktum ben hatırlıyorum. durex büyük boy oluyo mu diye deneyeyim dedim. malum yurtdışına çıkılıyor kesin sex yapılır ya. denemişken uçaktaki yabancı seksi ablayı düşünerek işimi de görüverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yıllar önce televizyonda bir komedi programında izlemiştim. Belki Levent Kırca falandır. Cep telefonlarının ilk çıktığı yıllar ve parodi, uçakta telefon kullanımını eleştiriyordu. Adam, uçuş sırasında bir şehrin üzerinden geçirken, o şehirde yaşayan bir arkadaşını arıyor ve şöyle diyordu. "La Ahmet, ben şimdi sizin şehrin üzerinden geçiyom ya, tüm şehirdekilerin üstünden geçmiş oluyor muyum" diyordu bu kaba ve iğrenç espride. O hesap heralde uçakta master yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 little miss sunshine da oynayan kız nolmuş olum böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Çiçek açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kalbi olan bakmasın!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 banın hayırlı olsun teraizne tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 18 yaşındaymış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 diaboliq said: little miss sunshine da oynayan kız nolmuş olum böle 14 nisana kadar beklemen lazım 8 sene olmuş ya film çıkalı baya yakın haırlıyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 işin kötü yanı bu kadın da sevişiyo ve biz sadece resimlerine bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu kadın da sıçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Beyler bu Cuma namaz sonrası kimse çıkmasın tekrar yağmur duasına durucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi türkiyede böyle chubby var sorun o değil. Sorun genetik olarak o chubbylerin %99unun 1.60 boyunda ve simsiyah kıllı mıllı olmaları. Herhangi bir üniversiteye gidin. Random bir sınıfta sarışın/kumral ve yukardaki özelliklerin dışında ya bir ya iki kız vardır ve onlara da 87 kişi birden yazıyordur. Turkish Social Structure 101. edit: lel ben bu mesaj gitmedi sanıyordum burda çıkmayınca, meğersem eğlencedeki topici kitlemişler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://i.imgur.com/oRWrWSe.gif?1 zero-g juggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Evet chubbyler kıllı mıllı, ama Türk erkeklerinin hepsi sarışın, mavu gözlü, iskandinav tanrıları gibi. Yakışmıyor bize 1.60'lık kıllılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar