Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala bunları kullanan varmı ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende bizimkilerin "gozlerim bozulacak kor olasicaaaa" demeleri yuzunden takardim sinirlenip yumrukla kirardim eheh toz filtresi ilk pc'mi aldigimda almistim cok igrenc bi olay simdi fanlara elektrik supurgesini dayiyorum guclu oldugu icin aninda cillop yapiyo ^^[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
ben saç kurutma makinesiyle kasayı temizlemiştim bikaç yıl önce. elektrik süpürgesi niye gelmemişti aklıma halbuki. öeh yani.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 28 Aralık 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
ben saç kurutma makinesiyle kasayı temizlemiştim bikaç yıl önce. elektrik süpürgesi niye gelmemişti aklıma halbuki. öeh yani.

Dayımın bilgisayara format atmaya gitmiştim hadi şöyle bi temizleyelim felan dedi gittik sitelerde(ankara) kompresörle temizledik cillop gibi oluyo valla ama basıncı fazla kaçırmayın...[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Mesaj tarihi:
hiç kullanmadım kullanmamda :D:D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
Toz filtresi deyince aklımda c64 lerle birlikte verilen toz ceken kese kağidi tadindaki kağıt pöşetler geldi.

Bole iclerinde garip bi toz vardı elektırıklenıp falan tozları cekerdi.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
cintonick, 28 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 27 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
üflerim temizlenir.

AHUUSDHADHASD sufersin fizban :D:D:D

fizban degil fistan

bendeki lcd nin kendi filtresi var onceki kullandigimda aldim filtreyi 10 dakika taktim cok karanlik gorunuyordu cikarttim kullanmadimda bir daha.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
benim o kompressör denilen aletlerden bulmam lazım hayırlara vesile olucak.[signature][hline]- Kuzu
- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 28 Aralık 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
Evet su an klawyemın ıcınde herhangı bır canlı yasayabılır ıcınde cekırdek coplerı kırıntılar vb. bı suru degısık seyler war ha bıde toplu ıgne war
Iyi de onlar kullanirken basinda bisey yedigin icin olur zaten, bende de var, sanmiyorum bisey yazmaya calisirken toz kilifini kaldirmayan biri oldugunu burada? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:

Valla CRT monitörde kullanırdım filtre inanılmaz statik elektrik yayardı çünkü... Şimdi LCD var rahatım...

Klavyeyi de örtmek lazım sonra böyle olmasın kaderi

Mesaj tarihi:
bu resim nedir yaa!!??!! ben de benim klavyem pis sanıyorum, sevindim şimdi. bu arada klavyenizin ne kadar pis olduğunu görmek için bi ters çevirip (her klavyede olmaz söyliyim, yani yaptığınız halde temiz görünüyosa sevinmeyin o kadar) 2-3 kere yukarı-aşağı sallayın, insanın klavyesini temizleyesi geliyor gerçekten.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
klavyenin tuşlarını tek tek çıkartıp deterjan dolu leğen'e atıp sonra temiz bir bezle kuruladınız mı klavyenin tuşları yumuşuyor ve temizlendiğine deyiyor biraz zahmetli ama.[signature][hline]- Kuzu
- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mesaj tarihi:
vala o filtreler o kadar önemliki
tam gün bilg karşısında oturup bembeyaz bi ekranda minik minik fontlara bakın siz de (oyun değil, programlama yani)
akşam noluyo ekranınız sürekli parlayan ve anti glare i olmayan bişise[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Mesaj tarihi:
Gözlerimin ışığa hassasiyeti var, her gün monitör başında iğne batıyo gibi hissediyorum. Yıllardır da bi filtre alıyım derim, bi türlü alamadım... Üşengeçlik miii? Unutkanlık mııı? Ne biliyim..:)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
ben ssanki televizyona takanı da görmüştüm ama neyse :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...