Yeto Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ShadowFax said: aktiftablet said: ShadowFax said: Zincirimi yemişim ya. gitti 540 TL. Zincir tek başına değişmiyormuş. Dişli takımı ile değişecek :/ 540 çok değil. Nasıl yemişsin ki? Kışın otoparkta yağsız bıraktım. Bir de motosiklet crf 250 L, yolda bumperlara girerken hiç fren falan yapmıyodum. Hoplayıp zıplayınca gerile gerile gitti sanırım. o zincir kolay kolay gitmez hocam, aynısı bana da oldu bu kış. hatta fren disklerinde de hafiften paslanma var bağlantı yerlerinde. zincirde de vardı ama özellikle zincirdeki paslanma tam olarak metale işleyen bir paslanma değil. zincirin üzerinde kalan pisliklerin oksitlenmesinden oluyor daha çok. ben de servise götürdüğümde o rezil paslı haliyle değiştirebiliriz demişlerdi de, aman abi gozunu seveyim yok mu bir yolu diyerek temizlemeye ikna etmiştim. bazı yerlerde esneme gevşeme yapmış olabilir ama o çok da pasla alakalı değil. bu arada çok da değil aslında işçilik + zincir dişli takımına 540 vermen. bana sadece malzemeye 700 lira fiyat çekmişlerdi. ha ama işin sonunda zinciri değiştirtmedim, gittim scotoiler aldım. lanet bir şey zincir yağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sattım motoru dün. adam fethiyeden kalktı geldi valla. motorsuz ne yapacam şimdi onu bilmiyorum fasdasd çocuk geliyor diye yeni motor da almak istemiyorum bir süre. honda beat var 2007 model, 1.000-1.500 arası masraf istiyor. onu mu yaptırsam acaba bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Letsgetthesunshine said: Kymco Venox 250 var benim bildiğim fiyatı uygun. gidip shoei gt-air filan alma 2600e, 2000e schuberth bırakıyorlar hasanpaşa'da. schuberthin yanında japon diz çöker tövbe diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Başerler motosiklete gidicem bugün aksam fiyat alip denemek için oradakileri de yazarım. Bir de alakasız biliyorum ama başlangıç için Küba Superlight 200 alıyorum SS almamı eşim istemedi hiç o yüzden cruiser tarzı motosikletlere yöneldim. Bu aleti alıpta kullanan var mı aranızda? Bir de motosiklete bakmadan motoistten kapıda ödeme şeklinde alacağım bu firmayı bilen var mı kargoda motora bir şey olur mu? Son bu işler için biraz kredi kullanıcam trafik sigortası kol gibi çıkar mi? En olmadı onu da krediye ekleyeceğim o yüzden. Sabrınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Abi mal hangi ülkenin? Çin değilse, kore falansa iyidir ya, fiyatı falanda güzelmiş. Ben beğendim hehe, ama f/p, ne ödersen onu alırsın unutma. cruiser ama pulsardan hafif. trafik sigortasına sigortam netten baktır, hani ordan al ben plaka mlaka hepsini krediye dahil etmiştim. bide üstüne oturmadan mı alıcaksın motoru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Letsgetthesunshine said: Bir de alakasız biliyorum ama başlangıç için Küba Superlight 200 alıyorum SS almamı eşim istemedi hiç o yüzden cruiser tarzı motosikletlere yöneldim. Bu aleti alıpta kullanan var mı aranızda? Arkadaş aldı 1sene kadar kullandı. Gaz tepkisi frenleri debriyajı kötü Sıcak havalarda frenler boşalıyor. Bu sebepten dolayı arkadaş gözümün önünde benzinlikte kaza yaptı. virajlar zor dönüyor falan Bu fiyat aralığında fren boşalması dışında yazdıklarım sanırım normal şeyler. ama alet güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Abi fren boşalması enteresanmış. Fren sistemine hava girmiş olmasın, belik iyi izole değildir bilemeidm. Yeto said: Letsgetthesunshine said: Kymco Venox 250 var benim bildiğim fiyatı uygun. gidip shoei gt-air filan alma 2600e, 2000e schuberth bırakıyorlar hasanpaşa'da. schuberthin yanında japon diz çöker tövbe diler. schubert'i takıp çıkarması mesele, adamlar kask sessiz olsun diye daracık yapıyolar, küçük bi delikten kafanı sokmaya çalışıyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Tenere 660 abs kullanan var mı? Crf 250den geçmek mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 toprak yola cikarim diosan mantikli, ama crf250 gibi hafif bir motor degil. daha zor olacaktir kontrolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Toprak yoldan ziyade, sele yüksekliği için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 tenereler bitmemiş miydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum artık üretilmeyecekti falan. sele yüksekliği ise derdin, crossrunnerlar da yüksek, daha çıkarım dersen africa twin vs. triumph tiger. bilimum endurolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Suark said: Abi mal hangi ülkenin? Çin değilse, kore falansa iyidir ya, fiyatı falanda güzelmiş. Ben beğendim hehe, ama f/p, ne ödersen onu alırsın unutma. Çin malı SL 200 2 gündür bakıyorum hocam 30k km yapan var üstünde iki arada bi derede kaldım. 250 cc ye kadar Regal Raptor Daytona Kymco Venox 250 Kuba Superlight 200 Rts Blackster 250i Daelim Daystar bunlar var Daelim Kore diğerleri Çin malı olması lazım. Kime sorsam Japon bak diyor, diyor demesine de çok pahalılar Dragstar olsun Shadow olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Jeeztro said: tenereler bitmemiş miydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum artık üretilmeyecekti falan. sele yüksekliği ise derdin, crossrunnerlar da yüksek, daha çıkarım dersen africa twin vs. triumph tiger. bilimum endurolar işte. 2015'ler hala var. AT'yi de düşünüyorum da hep para sonuçta :) Yoksa GS 800 Adv'ye de binmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Üretilmeyeceği için çok bulaşma derim ben olsam. Hoş bu mantık pek doğru değil, yoksa Shadow falan hala satılıyor. Elinde patlamasın sonra diye dedim parçası çıkmaz, bulamazsın falan. Tenere' yi çok sevemedim ama ben geçen sene ağzım açık bakıyordum da, niyeyse yakından gördüm çok ince ve zayıf geldi. Görüntü olarak tabi yoksa millet Alaska' ya gidiyor aletle. Letsgetthesunshine said: Suark said: Abi mal hangi ülkenin? Çin değilse, kore falansa iyidir ya, fiyatı falanda güzelmiş. Ben beğendim hehe, ama f/p, ne ödersen onu alırsın unutma. Çin malı SL 200 2 gündür bakıyorum hocam 30k km yapan var üstünde iki arada bi derede kaldım. 250 cc ye kadar Regal Raptor Daytona Kymco Venox 250 Kuba Superlight 200 Rts Blackster 250i Daelim Daystar bunlar var Daelim Kore diğerleri Çin malı olması lazım. Kime sorsam Japon bak diyor, diyor demesine de çok pahalılar Dragstar olsun Shadow olsun. Bu motorlar tam bir şans oyunu. 1.000km binersin çöpe atarsın, bazısı dünyayı dolaşır bir şey olmaz. 3 tanesini kullandım yukarıdakilerin çok kısa süreli de olsa, ama bir eksiklik var motorlarda. O sağlam oturuşu alamıyorsun, VW nin kapı sesi olayı gibi değil de, fiyatın düşük olmasındaki sebebi anlıyor insan. Bu ülkede chopper almak Ferrari almak gibi, 99 model dragstarlar 20-21 di en son. Tam bir soygun. Millet mecburen R25, CBR 250 falan alıyor işte 250 ye bineceğim diye. Ben de öyle yaptım. SS den nefret ederim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 genelde cinliler disindakiler ok derler kore mallari sym kymco falan kendini kanitladilar mesela keza hintlilerde oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RV2JBbol2To Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ya tenere sağlamlığıyla bilinen bi motor zaten, bence hiç sıkıntı olmaz. Yeni tenere 2 silindirli mt07 motoru ile üretilecek bu arada bu sene içinde büyük ihtimal haberleri düşmeye başlar. Bu arada video çok iyi ya, polisin vatandaşın yardımına koşması, herkesn emniyet şeridine çekilip polise oyl vermesi, şu medeniyetten biraz da ben istiyorum. Ki arabanın yaptığı da aşırı bişey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sıkıştırılmaya o kadar alıştık ki banada gayet normal geldi. Hatta yol verirdim ben olsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben napmış anlamadım bile, bence motorcu aşırı tepki göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ya benim scooter 1 aydan fazla yattı aküsü bitmiş. Aküyü çıkarıdm evde şarj aletiyle şarj ettim ( 30 saat falan şarjda kaldı ) gittim scootera geri taktım ama hala tık yok? Akü neden şarj olmaz? Geberdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Kadının pek bi suçu yok sanki ya. Bu hep olan bir şey. Medeniyet başka bi şey. Bu arada motorumu sahibinden'e koydum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Geçen hafta Kuba Sl 200 yerine son anda Cb125E ye döndüm. Hoş bu da Çin malı biliyorum ama en azından bi halt olduğunda parça sıkıntısı vs. yaşamam diyorum. Kendisi bi 15k km benimle olacak ondan sonrası Rebel 300 umarım. Hoş o da ülkemize gelir ve fiyatı çok şişik olmaz ise. Tıngır mıngır götürüyor ev-iş arası işte. İki sevmediğim yanı var bu motosiklet yurtdışında karenajsız yuvarlak farklı çok tatlı bir şey. Bizim ülkemizde niye bu kadar apaçi işi anlamadım. ps. bi foto yükleyemedik iyi mi =/ başardım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Bugün hayatımda ilk defa harley kullandım ve orgazm gibi aletmiş dedim gerçekten direkt olarak ilk motorumu harley almak istiyorum ama çok para işte yapcak bişey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Dün Ybr 125 aldım 2. el, lanet olsun çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 CRF'mi satiyorum yarın :( satış sonrası tenere bakmaya başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar