Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Üzülecek bişey yok, italyan, biçok yönden almandan daha bile iyidir.

Bu arada 6. sınıf hgs alan oldu mu? 1. sınıf için bankalardan alaibliyoduk ama bunda mecbur ptt ye mi gidicez?

ben bankadan almıştım 1 sene kadar evvel. Işbankası'ndan. Fakat ellerinde o zamanlar sınırlı sayıda vardı.
Mesaj tarihi:
Gittim ptt'den aldım. Bankadan direk kredi kartına baglıyodun kredi bitti derdi falan olmuyodu şimdi nasıl olacak bilmiyorum.

Bir de bu kart nasıl okuyo? Geçerken çıkrıp göstermek mi lazım, yoksa tankbag in içinde de okur mu?
Mesaj tarihi:
abi bir yere koymanıza gerek yok. benim evde yerini bile bilmiyorum fadasd

atıyor kendisi otomatik. 2-3 hafta atmıyor meesela kaçak geçiş diyor, sonra sıfırlıyor kendi kendini. ama satan adam göğüs hizasında olsun demişti, ruhsatla beraber iç cebime koyuyordum ben. baktım farketmiyor komple bıraktım.

edit: ha açılır, kapanır kapılar varsa güzergahta bilemedim. sadece köprü için kullanıyordum ben tabi.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

ShadowFax said:

Zincirimi yemişim ya. gitti 540 TL. Zincir tek başına değişmiyormuş. Dişli takımı ile değişecek :/

540 çok değil. Nasıl yemişsin ki?

Kışın otoparkta yağsız bıraktım. Bir de motosiklet crf 250 L, yolda bumperlara girerken hiç fren falan yapmıyodum. Hoplayıp zıplayınca gerile gerile gitti sanırım.
Mesaj tarihi:
Merhaba başlangıç için Yamaha R25 ya da Honda Cbr 250 RR (evet daha gelmedi biliyorum) çok mu fazla gelir? Scooter ve pisiklet rahat rahat kullanıyorum vitesli de eh iste. Biraz tecrübe edinmem lazım biliyorum daha önce Honda Activia ile kuryelik yaptım pizzacida. Şimdiden yorumlar için teşekkürler.Bu arada 250cc istememin nedeni maddi olarak zırt pırt motor değiştirmeyecek olmam.
Mesaj tarihi:
Abi güzel diyorsun ama adam 20k km yapmış motoru 0 km satış fiyatının 2k altına satıyor. Ki bakımını nasıl yaptı nasıl yağ kullandı adam gibi viteslerini kullandı mi bilmiyorsun hepsi muamma. Bugün Honda Haldizi aradım 15800 fiyat verdi. Nete bakıyorum makyaj öncesine adam 12k istiyor =/
Mesaj tarihi:
bi alt modelin "0" fiyatı belirliyo biraz o 2. el fiyatını.
Birde daha 250rr gelmedi ki? gelince 18k falan olacak diyorlar onun için.

ben pulsar ns200 le başlamıştım, fiyat nerdeyse yarı yarıya, tabiki arada fark var ama işte güzel bi başlangıç motoruydu, tavsiye ederim

2 haftada da 2. elde satıverdim.

"0" km bi pulsar öneririm ki canın acımasın düşürünce falan. Sonra satıp alırsın işte istediğini.

He tabi bide, 2 önceki kasa cbr250r de kötü motor değil abi. temiz bulabilirsen > 200ns derim ben.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

Abi güzel diyorsun ama adam 20k km yapmış motoru 0 km satış fiyatının 2k altına satıyor. Ki bakımını nasıl yaptı nasıl yağ kullandı adam gibi viteslerini kullandı mi bilmiyorsun hepsi muamma. Bugün Honda Haldizi aradım 15800 fiyat verdi. Nete bakıyorum makyaj öncesine adam 12k istiyor =/

Adamın istediğine değil, anlaşığ satabildiği rakama fiyat denir :) İlanların çoğu overpriced zaten. Ben şu an benim sym 'ye 50bin tl isteyebilirim, 2dk sürer ilan açmam.
Mantıklı fiyatlara inmezlerse satamazlar zaten. Ha sıfırı uygun fiyata satılıyosa, al tabi.
Mesaj tarihi:
Abi 1 haftadır çok bakındım Pulsarın modellerine de olmayacak fiyat istiyorlar dolar arttı diye ki dediğim makineler de 2-3 senelik 0 km motorsikletin 2-3k altına hep. Duke 200 baktım ufak geldi şekli şemali bi acayip beğenmedim, Kawasaki 250sl de ha keza ufak geldi zira 1,87 boya 95 kilo bi ayıyım.

Cbr ile 25R arasında gidiyorum şu anki cbr muhtemelen seneye değişecek aralarında bin tl fiyat farkı var aşağı yukarı. İkisi de irc midir nedir binmeyin gezmeyin dedikleri lastikle geliyor diablo rosso 2 lastik takın mutlaka diyorlar o da 900 tl.

Ekipmanım yok bugün ekipman topladım netten bi siteye bakarak o da şu şekilde;

Revit Tracker Balaklava 150 TL
Revit Fly Yazlık Eldiven 405 TL
Shoei GT-AIR Wanderer TC-1 kask 2636 TL
REVIT Excalibur Ceket 1328 TL (4 mevsim)
YZF-R25 16700 TL (2016 model)

22700 TL daha dizlik ve bot bakmadım (Hoş bota ihtiyaç var mı onu da bilmiyorum al diyen de var alma gereksiz diyende)

Bunun dışında bu parçalara baktığım site http://www.sismanmotorsiklet.com/ diye bi yer. Bunlar vampir fiyatları çok şişik diyorlar sizin fikriniz nedir.

P.S. site ismi gereksiz reklama girerse silebilirim.
Mesaj tarihi:
Ekipman için Başerlere bak hatta Kocaeliye gelirim dersen deneyerek bakarak alırsın. Fiyatları da gayet iyi dükkanda çok güzel indirimler yapiyorlar
Mesaj tarihi:
Bende 200 ns den yanayım ilk motosiklet te, artık ülkenin ımına koydukları için kolay kolay değer kaybetmez aletler.

Ns 200 hem beygir gücü ,hem hafifliği, hemde naked olduğu için başlangıç için çok iyi olacaktır.

200 lük deyip geçme 150 km rahat çıkabiliyor. İstediğin kadar düşür, ayna çamurluk sinyal kır.yedek parça ucuz
Mesaj tarihi:
Xaero said:

Ekipman için Başerlere bak hatta Kocaeliye gelirim dersen deneyerek bakarak alırsın. Fiyatları da gayet iyi dükkanda çok güzel indirimler yapiyorlar

İzmit'te oturuyorum aynen oraya da bi göz gezdiricem h.sonu gidip.
Bu arada konu motosikletten ekipmana kaydı burası yeri değil biliyorum kusura bakmayın.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/ bu siteden ekipman alan var mı? Fiyatları diğer yerlere göre 100-200 daha uygun.

Abi Bajaj'a jantı parçalanıyor diye bi şehir efsanesi varmış. Var mı aslı astarı?

Bi de motosiklet kullanırken uzun korumalı çizme giyen var mı aranızda. Hoş kaza anında peglere ayak ya da bilek takılsa hangi koruma kurtarır ayrı konu. Yani özetle ayakkabı da bakayım mı yoksa günlük giydiğim çizmelerle kullansam?

Ha bi de Honda Academy e gitmeye gerek var mı zira kol gibi olmuş fiyatları.
  • Yeni Oluştur...