Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Tiger explorer. Gaz tepkisi , motor sesi vs acaip tahrik ediyo, avraysa tünelinde sakin sakin kurala uyarken dayanamadım, 2 vitese düşüp, açtım gazı, stok egzoz olmasına ramen inledi tünel, ne kadar hormon varsa salgıladı bünyem o an. :D

Bu arada şu zinciri aldım.
Onguard beast. 8016 en kalını (8017 ve 8018 var, rakam büyüdükçe inceliyo). Aklı olan hırsız hiç uğraşmaz bununla, hayvan gibi. Kiliti de zincirden ayrı büyük bi asma kilit gibi, disk kiliti olarak kullanılabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Tiger explorer. Gaz tepkisi , motor sesi vs acaip tahrik ediyo, avraysa tünelinde sakin sakin kurala uyarken dayanamadım, 2 vitese düşüp, açtım gazı, stok egzoz olmasına ramen inledi tünel, ne kadar hormon varsa salgıladı bünyem o an. :D

Onguard beast. 8016 en kalını (8017 ve 8018 var, rakam büyüdükçe inceliyo). Aklı olan hırsız hiç uğraşmaz bununla, hayvan gibi. Kiliti de zincirden ayrı büyük bi asma kilit gibi, disk kiliti olarak kullanılabiliyo.

Avrasya tünelini motosikletliler de kullanabiliyor mu artık?
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

aktiftablet said:

Avrasya tünelini motosikletliler de kullanabiliyor mu artık?

yasak. nasıl girdi acaba ^^ ceza gelmez umarım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fuarda scooter'lara baktıktan sonra xmax'de karar kıldım. şimdi 15k bütçem var. yaza ege-akdeniz turu yapmayı planlıyorum.
0km xmax250 mi alsam yoksa 2. el temizinden xmax400 mü karar veremdim. Çokta basmayan birisi olarak uzun yolda gideceğim için tepede yokuşta motorun zorlanmamasını istiyorum. 250-400 arasında 6000 devir'de 10nm tork fark var. sonuçta bende dahil arkaçı ve ektsra bagajla birlikte 300kg yük olacak. 10 torkluk bir fark bana çokda fazla gelmedi gibi? 250 mi yoksa 400 mi alayim?
Sosyal ağlarda paylaş

250 de 400 de kullandım, bbenim değildi ama uzun yolda denedim kısa süreli. şimdi bütçe sıkıntılıysa 250 derim. herşeyiyle keser seni, yetmez diye bir şey yok. xmax-joymax-piaggo nun 250lik motorlarıyla millet dünyayı dolaşıyor.

400 lük motorda tabbi ki son hız, hızlanma, tork fark edecek. ama basmayan bir adamım diyorsan git 250lik al. abs olsun tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

Arkadaslar butce 20k

2. El Cruiser veya enduro gibi bisey bakiyorum. Artci icin de rahat olacak 50 km gitmeden gotume kramp girmeyecek kadar rahat bisey. Boy 1.90

Cb500f gs650 er6 gibi motprlara bakiyorum baska ne onerirsiniz

2004 model gs650 dakar var bende, 1senedir kullanıyorum. Aletten çok memnunum rahat ayrıca rüzgar alma savurma gibi dertleri yok. Yakıt tüketimi fena değil 4-4,5lt/100km civarı genelde 120km/h ile gittiğinde. Gaz tepkileri bayır çıkma mükemmel.

Genelde ben şehirler arası yolda yada köylerde kullanıyorum en uzun 7saat sürmüşlüğüm var tepesinde. Bursa-çanakkale arasında molasız gittiydim dönüşte biraz götüm ağrıdı. Elde-ayakta titreme yok koltuk rahat. Tek sıkıntım egzoz bir yerden sonra götümü pişiriyor. (götümde büyük belki ondandır bilemedim)

Ustasında güzel bir motor bulursan dedikleri gibi evladiyelik sonuçta alman yapıyor ağbiiii
Sosyal ağlarda paylaş

gs650 diyince kafam suzuki gs500e falan gitmiş benim, f650gs yazsanıza

NolaxThensbane said:

Ustasında güzel bir motor bulursan dedikleri gibi evladiyelik sonuçta alman yapıyor ağbiiii

Bu arada yanlış bilmiyosam bu motorlar aprillia tasarımı ve üretimi de italyadaydı, sonradan uzak doğuya kaydırıldı üretim. :) Tabi bunda kötü bişey yok, italyan da en az alman kadar yapıyo çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün cross motor hakkında az tavsiye alayım diye buraya gittim efsaneymiş... Cross işiyle uğraşan varsa mutlaka uğrasın... Aksesuar ve diğer şeylerde de fiyatlar gayet iyi... Atlayıp gelin hem gezmiş olursunuz hemde ucuza alırsınız ne ihtiyacınız varsa

https://www.google.com.tr/maps/uv?hl=tr&pb=!1s0x14cb5b356bd78225:0xd5e15394e73d3cfd!2m19!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m13!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!3m1!7e115!4shttps://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname%3D107569067056620407949%26id%3D6374278941323343298%26target%3DPHOTO!5sba%C5%9Ferler+-+Google%27da+Ara&imagekey=!1e3!2s-tTc53Xh-ANk/WHX87LzUtcI/AAAAAAAAAsQ/DaJ20Iq2xUYaYaTbU1QwK9hZUylXja2WwCLIB&sa=X&ved=0ahUKEwiRkLyQ-7fSAhUkb5oKHTUOBL8QoioIgQEwCg
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

gs650 diyince kafam suzuki gs500e falan gitmiş benim, f650gs yazsanıza

NolaxThensbane said:

Bu arada yanlış bilmiyosam bu motorlar aprillia tasarımı ve üretimi de italyadaydı, sonradan uzak doğuya kaydırıldı üretim. :) Tabi bunda kötü bişey yok, italyan da en az alman kadar yapıyo çünkü.

ilk defa duydum üzdü =(

fiat-vw karşılaştırması düşünmek bile istemiyorum, yok italyanlar yapamıyor olmuyor akdeniz ülkelerinde.

Ama alman sistemi gittiği için gene sıkıntı olmaz. Sonucta iphonelarda çinde yapılıyor. Bugünde alman övdüm çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Üzülecek bişey yok, italyan, biçok yönden almandan daha bile iyidir.

Bu arada 6. sınıf hgs alan oldu mu? 1. sınıf için bankalardan alaibliyoduk ama bunda mecbur ptt ye mi gidicez?

ptt ye ggidiyorsun. kart veriyorlar yanında taşıyorsun sadece. ben taşımıyorum bile gerçi kaçak geçiş dese de sonradan düşüyor. ucuz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...