Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fazer da var bak onun artçısı buyuk gıbı du bakayım fıyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Abi onu koyacaktım ben de, çok salak paralara CBF 600 ler, 2011 motor ya. 25.000 ona vermem yani içim yanar. İstediği kadar güzel olsun. İkinci el motosiklet fiyatları hırsızlık resmen. Hakikaten anlamsız. CBF 1000 lere bakıyorum, aynı şekilde. Zaten düşük KM li bulmak mümkün değil. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil%2Cfirsat%2Cacil-honda-cbf-1000-abs-firsat-motoru-301682984/detay Kazalı olmasa güzel tabi de, haliyle kazalı olduğu için bu fiyata. Dönüp dolaşıp, NC, ER6F ve Diversion' a geliyor konu. Diğer XJ6lar naked olduğu için beğenmiyorum. NC hem tipsiz, hem gitmiyor deniyor, e okadar da rahat değil madem kalsın. Geleceğin Tofaş' ı MT 07 alacaksın işte, şehir içinde yaldır yaldır git. Ama işte topcase zorunluluğum var, uzun yol olsun olmasın. Orada sıkıntı yaşıyorum. CBR 500 ü sport touringe çevireyim dedim ama, zaten CBR 250' den geçtim. Hızlanması, sesi bile aynı gözüküyor nerdeyse. E tipi zaten aynı gidip 2016 almazsan. 2016' larında fiyatları belli. Ne boktan iş lan bu. Paran varsa güzel tabi de, yoksa benim gibi tırnak yersin sadece. Bok vardı motoru sattım çat diye ya. Fazer, https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-231496055/detay Tip olarak XJ6 dan çok bir fark göremedim. 4 silindir diye sanırım az biraz pahalı. E gene naked zaten, gene kafa grenajı yok, çıplak motor. Eskileri çok güzeldi tabi, ama işte haliyle eski. Yüksek km li, eski teknoloji vs hiç içime sinmiyor. Ya üf Suark, şu ABS yi dedin, fena kıllandım. Çakacaktım şu Muğladaki Diversion u. Aslan gibi makine ya. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibin.den-4.600-km-de-hatasiz-boyasiz-2015-xj6-diversion-f-321514324/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Abi uzun yol ve artçılı gitmeye 4 silindir çakma-sport motor baya yorucu ve kötü bir tercih. Hele sıcak havalarda alev alev yanarsın alttan, artçın da at sineği gibi durur o motorda. ABS de artık çok önemli bu boktan şöförlerle dolu ülkede. Motorun tipine ısınıp sevmek mevzunun en az %50'si tabii ama ihtiyaçlarını karşılayan motorları dizip onlar arasından seç en iyisi, sadece beğendiklerin arasından gaza gelmek yerine. Tercih tabii ama daha sağlıklı olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Abs koyduk mu isin icine Honda ya kaliyorum sadece sanirim. Ya Nc olacak ya da Cb650f mi ne. İkisi de tipsiz sfadsdsa Er6f abs li olur diyordum ama artci icin pek iyi degil dendi. Yilda yaparsam iki kere yaparim belki seneye cocuk olur ssdece kurbanda yaparim artcili uzun yol. Tek yolculuk icin de cok kasmali miyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sıfır diversion f lerde var abs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 25.000 diyoruz adam sıfır diversionda abs var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 hanımı atıp motor almak en ıısı ya sdsfs zaten abı kampta falan kadınlar bıraz zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yok ya ne kampı abi, bizimki kampa gelir mi. ojeleri falan bozulur aman yani. uzun yol dediğim yunanistan, italya falan o da olursa. eylülde kesin yunanistan yapacağız parga ya kadar. seneye zaten her türk evli çift gibi, kredimizi bitirip çocuk yapaarız falan. düzeni bozmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Jeeztro said: Abs koyduk mu isin icine Honda ya kaliyorum sadece sanirim. Ya Nc olacak ya da Cb650f mi ne. İkisi de tipsiz sfadsdsa Er6f abs li olur diyordum ama artci icin pek iyi degil dendi. Yilda yaparsam iki kere yaparim belki seneye cocuk olur ssdece kurbanda yaparim artcili uzun yol. Tek yolculuk icin de cok kasmali miyim bilemedim. 650f'de de rahat etmez artçın, versys lerin fiyat nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Eski kasalari uygun da esprisi yeni kasasinda ne yazik ki. 2015 var yeni kasa en ucuz. O da 28.500 Olsun olsun 28 olur o da utopik benim icin. 650f ler guzelmis ama. Artci da dayanacak artik tek sefer yapacak zaten affsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 eski kasa versys al yazmaya geldim ama yazmışlar zaten. olayı yeni kasasında filan değil, eski kasa ile yeni kasa arasındaki fark 5 beygir mi ne. ki eski kasası daha iyi ivmeleniyor diyorlar. gir al nispeten dusuk km bi versys. her yola gelir, daha da motor bakma. diversion o fiyata çok iyi motor da, ancak şehir içi ve tek kişi için. arkadaşlar şunu almayı düşünüyorum motora, var mıdır kullanan? https://www.adventurer.com.tr/aluminyum-arka-%C3%A7anta-50l-naturel bi tane boktan 42L kappa canta var bende, sığmıyor eşyalarım. kappanın 52L çantasına bakıyordum, bugün bunu gördüm. türk malı filan ama ciddi ucuz alüminyum çantaya göre. o yüzden varsa kullanan yorumları alayım. ayrıca bunu satıyorum, çantaya ihtiyacı olan varsa vallahi bedava. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-2-el-kappa-42n-330412322/detay/ daha ucuzunu bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Abi çanta iyiymiş, yarın sana haber vereceğim. Gerçi sen küçük diye satıyorsun, ama malzemelerin neler ne sığmıyor bir anlatsana. İki kask sığar mı mesela, bi XS ile XL kask sığar mı ? Bu arada, CB 650F baktım, geldi sağolsun yanıma kadar. Fiyatı çok ucuz, anlamam motordan ama sesi falan görüntüsü iyiydi. İki sorunum var, adam Zeytinburnu' lu 25-28 yaşlarında bir tip. Motoru acayip apaçi style yapmış bazı yerlerini. Egzost var üstünde, orjinal mi pek emin olamadım da ondan. Hatta linki atayım. En yakın fiyatlısı 25k, ve bomboş motor. Bunda ufak tefek aksesuarlar da var ayrıca daha 11.000 de alet. Kredi borcu varmış (herkesin kullandığı yalandır herhalde). Para benim için büyük olunca epey paranoya yaptım, yarın ekspertiz yaptıracağız (Honda için ekspertiz yapacak yer bilen varsa yarın sabaha kadar ses etsin - İstanbul). https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-aaccciiiilllll~2015-cb650f-10.000-km-327018376/detay İlan beni alma diyor ama ikinci bir Anhora davası yaşamak istemiyorum (Anhora ydı di mi telefonu gönderen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ya lütfen git al şunu. ben kendime şöyle bir kural koydum, apaçi style stickerlı motor almam. xmax alırken de boyle, versys alırken de böyle, r6 alırken de böyle. git al hadi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-satilik-kawasaki-motor-328433987/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Vazgeçtim, aradım adamı hiç içime sinmedi. Arayışlara devam. @Yeto, abi o kasayı sevemiyorum bakıyorum olmuyor. Yok yani fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 olm napcan cb yi grenajsiz motor o uzun yola nakedlami gidicen maymun olursun ruzgardan sdsfs cbr aliosan al yoksa patates bu, ayni paraya arkadasim ducati monster aldi. Bari bisiye benzesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2015-ilk-sahibinden-versys-tertemiz-aksesuarli-garantili-314844037/detay cok beter degilse alet alinir bence bu guzelmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 İkinci el olabildiğince uzak durun, tanıdık motordur ayrı tabi. Bir sene daha bekle para biriktir denkleştir sıfırını alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 neden? 2. el araba almaktan çok daha kolay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kawasaki' yle konuştum, birkaç sıkıntısı var falan dedi, zaten resimlerde de içime sinmemişti. Tamam dedim. Sanırım CB 650F de karar kıldım ama dün baktığım değil. Yarın birisine bakacağım, çok da çılgınlık anıma denk gelirse çat diye alırım. Expertiz için Honda ile görüştüm, kendi servisimle, kabaca bakarız dediler. Satıcı telefonda da epey düzgün bir adama benziyordu, özellikle dünküne göre. Bakalım, tek sıkıntım KM si 21000 küsürmüş, bana gelene kadar 22.000 e gelir diye düşünüyorum. Hatta ilanı da paylaşayım. Sıfır sticker, egzost orjinal falan. Apaçi değil diyorum en azından. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cb650f-masrafsiz-309489585/detay Sadece egzost altında çizik varmış dediğine göre, kaza bela hiçbirşey yok. İstanbul plaka değil, 200 lira mı ne sigorta ödemiş. Herşeyiyle tatmin etti diyebilirim. Bakalım yarın aldım derim belki. Yapacağım tek şey arkaya çanta koymak olacak. Kışın binerim diye düşünüyorum, üstüm başım çamur olur herhalde ama olsun. Çok hoşuma gitti ya alet. Honda hem. Satsam satarım da düşünüyorum. Apaçi kaskım LS2 yi değiştirmem lazım tabi. Tüm paramı da kullandım, hayırlısı fasd Law said: İkinci el olabildiğince uzak durun, tanıdık motordur ayrı tabi. Bir sene daha bekle para biriktir denkleştir sıfırını alın. Abi seneyi bekleyemem, 3 günde darlandım zaten. İkincisi, aktif' e katılıyorum arabadan daha kolay. El kadar alet zaten. Ayrıca sıfırı 35 e falan geliyor sanırım, ben 23 küsüre kapatırım diye planlıyorum. Benim için ciddi para, seneye kadar o parayı zaten bekleyemem eski motordan borcum var onu ödüyorum her ay. Olmaz yani fasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 2. elde; arabaya oranlar çok daha fazla değer kaybediyor, daha uyguna alıp, daha az zarar ediyosun, arabaya oranla daha az kmde araç alıyosun, daha az eskimiş oluyor, büyük kaza geçirmişse bunu saklaması daha zor, ekspertizi falan da daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 aktiftablet said: neden? 2. el araba almaktan çok daha kolay bence Motorda apaçi çok özellike motorda ikincl elden uzak dururum, ikinci el de değeri o kadarda düşmüyor gözlemlediğim kadarı ile. Yani bir fiyatlara bakıyorum 10binde ki motor bile neredeyse sıfırı fiyatında arada maks 2,3 k oynuyor taş çatlasa yani 2-3 k için beklerim bence değer sıfır motor almaya. Bizim ülkede ikinci el fiyatakrı çok yüksek dışarıya göre. Hile hurdasıda bol bol yapılıyor. Sıfır almak bana her zaman daha mantıklı geliyor geçiş motoru olmayacaksa. Alır uzun yıllar sürerim. Mesela sahibinden.com dan bakıyorum mt-07 2014 model 14bin km de adam 19.500 istiyor sıfırı 22.850tl. Ki bu en düşük fiyatı istiyor. Diğer ilanlarda millet çoşmuş resmen neredeyse sıfırmış gibi fiyat çekiyorlar. Ayıp gerçekten. 3 k verir bu tip adamlara paramı kaptırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yani bi nedenin yok 2. el motor almamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Sana göre bir nedenim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Jeeztro said: Law said: İkinci el olabildiğince uzak durun, tanıdık motordur ayrı tabi. Bir sene daha bekle para biriktir denkleştir sıfırını alın. Abi seneyi bekleyemem, 3 günde darlandım zaten. İkincisi, aktif' e katılıyorum arabadan daha kolay. El kadar alet zaten. Ayrıca sıfırı 35 e falan geliyor sanırım, ben 23 küsüre kapatırım diye planlıyorum. Benim için ciddi para, seneye kadar o parayı zaten bekleyemem eski motordan borcum var onu ödüyorum her ay. Olmaz yani fasdds Ben şahsi fikrimi söylüyorum :). Sonuçta son sözü senin bütçen belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yanlız bi sıkıntıda eksper bulmakta lastik takacak adam bulamamıstım ben bostancı oto sanayıde mesela. onun dışında motor genel olarka daha mekanik bi alet, bozuk olsa bile yaptırırsın gibime geliyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar