Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Gladmir said:

Yet another korlas fuck up, yine ne halt yedi?

Unutmuşum yav buraya yazdığımı :p

Abi 6 Eylül'de kaza yaptım, 12 Eylül'de bunlara teslim ettim, 25 Eylül'de parça listesine eksperden onay geldi, 3 Ekim'de motoru yürüründe hiçbir sorun olmadığı için hasarlı teslim aldım ve parça siparişi geçildi, HALA parça bekliyorum. Sene 1850 falan olsa, parçalar at arabasıyla, trenle falan gelse, bir soygun olmadığı sürece daha hızlı gelirdi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer cevaplar için tenks
aktiftablet said:

Neden illa 4 silindir istiyosun? mt falan düşünsene?

Ya şöyle, çıplak istemiyorum, grenaj istiyorum çünkü sanırım grenajlı motorlar çok stabil gidiyorlar.

Ek olarak MT07 falan çok ufak motorlar, bagaj magaj sığmaz ki ona :/.
Honda cbr250r den aldıgım konforu verıcek bısı lazım bana bıde buyuk olcak =). Yani pulsardan inip 250r ye binince, acaip stabil gelmişti.
Bunuda grenaja yordum,rüzgardan nerdeyse etkilenmiyor herif.

Üstatlara sorayım gelmişken, grenajın görüntü dışında bi etkisi var dimi? olmalı yani.

4 silindir şart diil, 300 cc üzeri, sport touring istiyorum. Başka var mı opsiyon
Sosyal ağlarda paylaş

grenajlı motor daha aerodinamik olur, bu da son hızı etkiler. cbr650f cb650den son hızı daha yüksektir mesela teknik özellikleri aynı da olsa. Ama stabiliteyi etkileyeceğini sanmam. Uzun yol yapacaksan, versys gibi bir motora geçebilirsin, o da endurodan çok sport touring sayılabilir, nasıl kullandıgına göre :D

Valla ben 2 silindirlinin tadını 4 silindirliden alamadım. Her devirde gazı açar açmaz öküz teper gibi ileri atılma yok 4 silindirlide, belirli devirin üstünde tutman lazım ki tepkisi güzel olsun.
Bundan sonra da alırsam çok büyük ihtimal 2 silindirliye dönücem. (ktm ya da ducati çok istiyorum aslında ama bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...