Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bence korlas'i karistirmadan direk yurtdisina mail at, ktm'e sikayet mail'i attiktan sonra ertesi gun spormoto genel muduru arayip sorunumu gidermisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Hatasız ekstralı 636 abs isteyen var mı :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 seigen said: Hatasız ekstralı 636 abs isteyen var mı :)? hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konut peşinatı için bir miktar borca girdim, acil ihtiyaç değil de bu aralar satılsa güzel olacak. 636'yla alakalı bir durum değil yoksa motor mükemmel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 e hayırlı olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yanıyor alet ya. ulan çekecme krediyi galiba önümüzdeki aylarda. yeter artık motorsulzku 8 seneyi geçti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ne alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Gladmir said: Yet another korlas fuck up, yine ne halt yedi? Unutmuşum yav buraya yazdığımı :p Abi 6 Eylül'de kaza yaptım, 12 Eylül'de bunlara teslim ettim, 25 Eylül'de parça listesine eksperden onay geldi, 3 Ekim'de motoru yürüründe hiçbir sorun olmadığı için hasarlı teslim aldım ve parça siparişi geçildi, HALA parça bekliyorum. Sene 1850 falan olsa, parçalar at arabasıyla, trenle falan gelse, bir soygun olmadığı sürece daha hızlı gelirdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Walla sezon sonu kaza yapman şansına olmuş o zaman. Mayısta falan olsa bütün yazı motorsuz geçirtirler insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Suark said: Cbr 650 f cok guzel duruyor yaw, ama anlamadım neden er6f den pahalı? kawasaki daha pahalı olmazmıydı ya Er6f den daha sporty ama onun kadar konfor lu degil. Ben memnunum, 35 den sonra daha spor bi alete artık binemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 er-5 hakkında düşünceleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Quel-Thul said: er-5 hakkında düşünceleriniz neler? Çok eskidi artık ya. Temizini bulman imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 oha lan cbr650f mi fazer 8 mı derken XJ6 Diversion F 'i gördüm. Hem 25k hem süper hem muhtesem gıbı bısı la bu nıe solemıonz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Neden illa 4 silindir istiyosun? mt falan düşünsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Suark said: oha lan cbr650f mi fazer 8 mı derken XJ6 Diversion F 'i gördüm. Hem 25k hem süper hem muhtesem gıbı bısı la bu nıe solemıonz ABS'lisi gelmiyor Türkiye'ye çünkü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 XJ6 Diversion F alacagina cbr 650f alirsin cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Baggio said: Suark said: oha lan cbr650f mi fazer 8 mı derken XJ6 Diversion F 'i gördüm. Hem 25k hem süper hem muhtesem gıbı bısı la bu nıe solemıonz ABS'lisi gelmiyor Türkiye'ye çünkü. :p F versiyonun ABSlisi dünyada yok. Neden bilmiyorum. Olanı getiriyolar aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 diğer cevaplar için tenks aktiftablet said: Neden illa 4 silindir istiyosun? mt falan düşünsene? Ya şöyle, çıplak istemiyorum, grenaj istiyorum çünkü sanırım grenajlı motorlar çok stabil gidiyorlar. Ek olarak MT07 falan çok ufak motorlar, bagaj magaj sığmaz ki ona :/. Honda cbr250r den aldıgım konforu verıcek bısı lazım bana bıde buyuk olcak =). Yani pulsardan inip 250r ye binince, acaip stabil gelmişti. Bunuda grenaja yordum,rüzgardan nerdeyse etkilenmiyor herif. Üstatlara sorayım gelmişken, grenajın görüntü dışında bi etkisi var dimi? olmalı yani. 4 silindir şart diil, 300 cc üzeri, sport touring istiyorum. Başka var mı opsiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 "Şehir içinde arada canım çekince gazlıyım, ufak olmasın ama dev de olmasın" = CB650F. "Kuvvetli olsun ama sağlam bassın, biraz büyük de olsa olur" = Versys 650. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Sport touring direk CBR 650f, Baggio typo yapmis sanirim, naked olan version cunku CB650f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Versys hoş tabide, işte o noktada enduro mu sport touring mi kararı vermek lazım. Neyse iran dönüşü bi test edicem hepsini, binmeden almak istemiom. Nerde test edeiblioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 grenajlı motor daha aerodinamik olur, bu da son hızı etkiler. cbr650f cb650den son hızı daha yüksektir mesela teknik özellikleri aynı da olsa. Ama stabiliteyi etkileyeceğini sanmam. Uzun yol yapacaksan, versys gibi bir motora geçebilirsin, o da endurodan çok sport touring sayılabilir, nasıl kullandıgına göre :D Valla ben 2 silindirlinin tadını 4 silindirliden alamadım. Her devirde gazı açar açmaz öküz teper gibi ileri atılma yok 4 silindirlide, belirli devirin üstünde tutman lazım ki tepkisi güzel olsun. Bundan sonra da alırsam çok büyük ihtimal 2 silindirliye dönücem. (ktm ya da ducati çok istiyorum aslında ama bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Fazer8 2 silindirli misal onu alabilirim o zaman. Gerçi onu alana kadar versys var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Fazer8 nereye 2 silindir, 4 değil miydi o, 2016'da mı değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar