Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Klansman ina göre ktm pahalı demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Aküm bitmiş, daha doğrusu şöyle oldu. Anahtarı ustunde unutmusum herhalde donuk kalmıs bıraz. Ya soguktan yada bundan aku calıstırtmadı motoru. Sonra işte bi arabadan aktardık, aktardıktan sonra sırkete geldım 10km yol, biraz şarj olmus gıbıydı ama gene canı yetmedı calısmaya. Sanırım yedim aküyü. Yeni akü alıp servıse degısıtırcem, internetten alın dıolla, ne dıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 9 amper yuasadir o sdf ucuzlari da var ama yari yolda birakabilir. yuasa ve varta iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 vurdurabiliyosan idare eder akü değişene kadar. ayrıca servise gerek yok kendin değiştirebilirsin. sadece şase yapmasın. tecrübe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 değiştirebilirim sanırımda garantıden cıkar mı? zaten gecen gıttım servıse motor tıtremeye basladı :/ goturmıcem bıdaa ya yağıda fazla koydular boşaltsammı napsam bılemedım fazla yağ zarar verırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ne garantiden çıkar mı ya akü değiştirince ne çıkacak garantiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Motorun orjinal aküsü ise garanti kapsamında olmuyor malesef. Ama yeni akü aldıgında faturasını atma, o garantili olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yağ olayına ne diosnz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Fazla yağ sıkıntılı pipetle çek boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Suark said: yağ olayına ne diosnz peki Aman abi fazla yag ne kadar fazla olduguna göre motora çok ciddi zarar verebilir. Servisin fazla yag koyması epik fail. Kesinlikle maksimumun üstünde olmamalı. Fazla ise boşalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ohoo bayadır ole kullanıom ya ben gıdeyım barı akuyu halledınce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Fazla yağ olduğundan emin misin? 1mm, 2mm kdar fazlaysa sıkıntı olmayabilir. Hoş kullanabildiğine göre zaten sıkıntı çıkaracak kadar fazla değil demektir. Çok fazla yağ olursa yağ pompası çalışmayabilir ve motoru ele alma ihtimali var. Ama sen kullandıysan ve bişey olmadıysa bundan sonra da olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Benim Tiger 7.000 km'yi devirdi bu aralar. Sürekli "altı bin bakımı" diye laf geçiyor diye ben de 6.000 sanıyordum ama İngiliz motor olduğundan milmiş o, km için 10.000 diyor kendi manualında. Yine de içime bir kurt düştü, yaptırsam mı ben 6.000'de bir napsam? Keywordler gereksiz titizlik, garanticilik, paranoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Baggio said: Benim Tiger 7.000 km'yi devirdi bu aralar. Sürekli "altı bin bakımı" diye laf geçiyor diye ben de 6.000 sanıyordum ama İngiliz motor olduğundan milmiş o, km için 10.000 diyor kendi manualında. Yine de içime bir kurt düştü, yaptırsam mı ben 6.000'de bir napsam? Keywordler gereksiz titizlik, garanticilik, paranoya. Normalde 6000 mil. Ama korlas müşteriyi ütmek için 6000km de çağırıyor. Sebep olarak da istanbul trafiği yağ çok ısınıyo falan diye saçmalamaya başlıyor, sanki Triumph mühendisleri salak da tek akıllı kendileri... Garanti vs durumu için götür sen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Hava sıcaklığı fazla ise ona göre yağ koysunlar (10/50 olması lazım) koysunlar yağı :). Neyse maddi olarak sıkıntı yaratmayacaksa bırak erkenden değiştirsinler yağı motorun için daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya yağ çizigisi var motorun dısarda onun uzerınde gozukuo akuler ne pahalıymısya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 akü ne alayım? 12 v 8 ampermiş benimki. aynısını mı almak gerekiyor? http://www.akusepeti.com/Bosch-YTX9-BS-12-Volt-8-Amper-Motosiklet-Akusu,PR-18.html indirime girmiş alım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Boyutları önemli. Al aynısını sağlam olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 akşam bi vurdurucam. demın calıstırdım da aksam vurdurup surucem. Bu kadar erken olmesı kötü geldı bana ya anlamadım Bu arada satıyorum gençler motoru, aküyü yaptırayım ilan koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Benimde sıfır motor 3 hafta yatma ile aküsü boşalmıştı. Böyle çabuk bitmemesi lazım acaba kullanılmış birşey mi taktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Garantisi varmış aslında sanırım ya neyse bakalım satıyorum makinayı http://www.sahibinden.com/244541586 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Law said: Benimde sıfır motor 3 hafta yatma ile aküsü boşalmıştı. Böyle çabuk bitmemesi lazım acaba kullanılmış birşey mi taktılar. Boşalır 3 haftada normal, ufacık akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ben de satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-buyuk-motora-gececegim-icin-satiyorum-cantali-238159401/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Hayırlı olsun da 15.500 fazla degil mi? Şu dönem 2015 modelleri indirimli veriyorlar o yüzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 çok, 13 bandında gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar