Law Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Keyfe bak, ne güzel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Ben bundan olmak istiyorum lan. Bizde vururlar bile gerçi adamı, bir köpek kadar bile medeni olamadığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 trafikte korna çaldı diye döner bıçağıyla boğaz kesen insanlar var, ben olsam denemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 gerek yok abı aman dıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bu arada izmarit görünce aklıma geldi. Geçen gün eşimle eve dönüyoruz, Şile otoyolunda önümde giden içi 5+ kazmalı 1900 model Kangoo'dan "arkadaki motora izmarit denk getirme" yarışması yapıldı bariz. İkinciden sonra tesadüf olmadığını uyanıp bastım gittim, bu sefer makas ata ata sıkıştırmaya gelmeye kalktılar, yetiştirtmedim neyse ki. Böylesine caltrop yapıp önüne atacaksın 100'le giderken, atalarına kavuşacak. Değişik kafalar yani, bir kazancı yokken sağa sola zarar verme dürtüsü hayvanlarda bile yokken insanımızda var. Medeniyet bekleyip, göstermediler diye kendince bir ceza verirsen herhalde vurulursun bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yunuslarda var aslında ya, zevkine mürekkepbalığı falan öldürüyo şerefsizler. sdsfsd caltrop mantıklı, hissettirmeden yapıcan ama sonra başına bela olmıcak. aslında motora yönlendirilebilir emp takıcaksın, canını mı sıktı PAT sıkıcan arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Su fast and furios film lerinden bir tanesinde polis kullandığı bir alet vardı, sanırım ondan bahsediyorsunuz. Onun ufak portatif hali olsa direk alır motor üstündeyken el altinda tutarım, insanlara olan bir gıdım saygımıda trafikte kayıp ettim, hayvan demek hayvana hakaret zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 temas olmadan zor , araba kendinden faraday kafesi çünkü. gercı ucaklara falan atıolar bu zımbırtıyı guya, nası oluo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 geçenlerde şu resmi görmüştüm, yaşam zorluğu diye. motor kullanlar içinde durum farklı değil, yeni başlasanız bile çevrenizdeki barzolar yüzünden expert seviye kullanmanız gerekiyor. http://i62.tinypic.com/2vs3ne0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Motoru park edip anahtar üzerinde açık bırakıp eve geçen bir ben varım sanırım :). Öylece açık kalmış, sabah akü bitikti tabi. Aküyü sök, git şarj ettir, geri tak falan çok uğraştırdı. Kasko var diye bu kadar da rahatlık olmaz ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Anahtar üzerindeyken çaldırırsan kasko ödemez, haberin olsun da o kadar da rahat olma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Var o da var kaskoda :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Motorun parasını ödemişsindir kaskoya. Yapmıyolardı en son motora kasko, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 CRF250L için geçen sene 950 idi, bu sene 604'e yaptırdım, 30% hasarsızlık payı ile. 636 için ise 2800 civarı ödemiştim :(. Yarış motoru dışındakilere artık uygun seviyelere düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 1500 e yaptirdim bende bu sene cbr650 yi, anahtar ustunde calisir halde calinsa bile odeme yapiliyor. Motor caldirmis birisi olarak onceden, kasko ya verdigim paraya hayatta acimiyorum. 2800 biraz yuksek olmus :/ , seneye saglam indirim istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 E bu fiyatlara yaptırmamak aptallık olur. Ben hala motorun fiyatından yapıyolar sanıyorum, bayağı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Anahtar üstünde nasıl yapıyorlar ya, bütün araba kaskolarında standarttır çalındığı zaman anahtarları eksiksiz teslim etme şartı. Değişikmiş. Primi direk %10 falan arttırıyordur yalnız, seçmeli bir teminatsa ben seçmem şahsen. Dikkatli olurum daha iyi :) Hangi sigorta firmalarını kullanıyorsunuz? Benim de aklımda var en azından bir fiyat almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hani bir deyis varya; Ask acisi nedir ki, sen hic arabanin altini surttun mu diye. Iste bu lafi sen hic motoru caldirdin mi diye degistirebiliriz :) O yuzden hic birseyi sans a birakmamak icin yuzde farkina bakmadan yaptirdim kaskoyu, tabii biraz pazarliktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Abi şans olarak bakmıyorum anahtarı üstünde unutmaya işte :) Tabii insanlık hali yani, dalgınlığı var acelesi var bunun, haklısın. Yine de göz ardı edilebilecek bir teminat benim için. Mapfre'nin "sadece çalınma" kaskosu vardı hatta, o da iyi fikir ama CBR250 için 3.200 TL mi ne istemişlerdi, senelerdir arabayla bile kazam yok halbuki. Hangi firmalardan yaptırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bende bı bakayım 200lukler ıcınde yapıoalr mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Her şey için yapıyorlar da 2000'den aşağı zor yaparlar. Ufak motor olunca "apaçilik", büyük motor olunca da kasko değeri yükseldiği için her türlü kol gibi fiyatlar çıkıyor anladığım kadarıyla. Bir de her şartta çalınması çok daha kolay tabi arabaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Axa sigora sanirim bendeki, sigorta acentesi uzerinden yaptirmistim motor u alirken, Anes motor un tavsiye ettigi acente idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 en ucuzu sanırım anadolu sigorta aralarında. ona da bakın. kazalarda %30 mu ne sen karşılıyorsun, çalınmada %100 onlar karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Suzuki Van Van'ı olan yok di mi aranızda? Motor küçük kalır diye düşünüyordum fakat fotoğraflarda hiç de öyle durmuyor. http://www.motorsbros.com/images/Suzuki-VanVan-125-05.jpg http://ricardoymoto.files.wordpress.com/2011/02/66754.jpg http://motofuar.com/galeri/fotogaleri/suzuki-vanvan-125-sari-trafik.jpg Bayağı kocaman bişey. Bayii uzak olmasa kalkıp gidicem. Tam cafe racera da uygun, yapabilcek birini bulursan tabi. Edit; AEA'da yokmuş incelemesi Hiç araştırmış olanınız var mı? Teknik olarak zerre anlamadığımdan yardımcı olursanız sevinirim :D Ben şimdi Altın Elbiseli Adam videosu bakmaya gidiyorum varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuşulmuştu burada daha önce azıcık. Fiyat / performans oranı baya düşük onun. Giriş seviyesi ucuza hava atma aracı adeta. Customize edilmemiş görüntüsü de hiç hoş değil bence ama o kişisel tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar