prozzak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Laorx said: nc700x Şiir gibi gidiyor. Baya dengeli bir alet anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 schuberth c3 world aldım iyimi yaptım kötümü bilemedim. yarın deneyeceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bugün shoei kask kullandım ilk defa, anladım ki nolan kask 1 senedir ağzıma sıcıyomus. Japon mühendislerin elini öpeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 c3 müthiş. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Bugün keke motorumla ilk sehir disi gezimi yaptim mutluyum ama 250cc chopper yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ne aldın 250lik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Jinlun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Laorx said: bugün shoei kask kullandım ilk defa, anladım ki nolan kask 1 senedir ağzıma sıcıyomus. Japon mühendislerin elini öpeyim bende nolan kullanıyorum 2 senedir. Agv de kullandım daha önce. hanımda da arai vardı. geçenlerde o kaskla kullanmak zorunda kaldım, kaska zor girdi kafam ama japon sonuçta arada büyük fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Her zamanki gibi motoru almadan ekipmanı tamamladım cross/enduro için :P. Şöyle birşeyler topladım, bir 125'lik parası :)o. Ekipmanı almasam offroad sürüş hevesimi sürekli erteleyip duracağım için iyi oldu böylesi. Motor olarak da ekipman gelince klx 250 düşünüyorum, başka bir opsiyon yok gibi başlangıç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cross motorları hiç sevmem ama o içlik şeklindeki koruyucular güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 boyun koruma(tu) Bir de o botlar cross için mi cidden, racing botu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Tech 10 bot'lar en sağlam cross botu olarak geçiyor, bu veya sidi crossfire 2 srs arasında gidip geldim ama astars daha iyi ve daha ucuza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bugün nihayet inazuma yı aldım, yarın da işlemleri halledip teslim alacağım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ya bu cbr 250 r ye falan artcı alınabılıo dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben sürekli görüyorum artçıyla binen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Lastiği kitapçıkta gibi yapıp, süspansiyonu da 2-3 tık arttırsan gayet iyi :P. Ama 90 kg adamı hazırlıksız alırsan, ecel terleri döktürebilir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Bir yandan mt07ye içim gidiyor almak istiyorum ancak yorumları okudukça soğuyorum çok kararsızım su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 hangi yorum soğuttu? fuar sonrası ben de soğudum mt-07'den nedense, biraz küçük geldi gözüme. şu an tenere ve nc750x'e gözümü diktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 acıkcası biraz enduro bakıyorum 1-2 esya koyup söyle km yapmak istiyorum mt07 bu konuda çok mantıklı görünmüyor. Birde hırcınlıgı her defasında abartılarak soylenıyor yorumlarda 250chopperdan buna geçiş baya sert olabilir diye düşünüyorum bana ne önerebilirsiniz hem şehir içinde kısa mesafe gitmelik hemde gerektiginde uzun yola çıkabileyim gözüm korkmadan(300-500km) birde 20k max verebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 aynı şeyleri düşünüyoruz, 2. el vstrom,nc700x veya versys bakmalısın. temiz bulursan kaçırma, bir de tenere çok güzel ama şehir için fazla offroad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 aynı düşünüyormusuz hakikaten tenere benimde aklıma geldi ama sehir içinde zor fazer600lükler gözüme çarpıyor bilmiyorum bayilere gitsem büyük ihtimalle yalan bilgilerle şişirip pahalı birşeyler satmak istiyecek ehli arkadaşlar yardım ederse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 cbf 600 öneririm. abs var, kullanımı kolay, uzun-kısa yol farketmiyor, kronik sorunu yok, bakımı ucuz vsvsvs. en önemlisi 250 den 600 e yumuşak bir geçiş için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 NolaxThensbane said: Bir yandan mt07ye içim gidiyor almak istiyorum ancak yorumları okudukça soğuyorum çok kararsızım su an ne gibi yorumlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Arkada yazdim Altinelbiseli adam disinda kimse hakkinda iyi konusmuyor yabancilarda. Altinelbiseli adamda tam bi hiz manyagi oldugundan bu kadar bayilmis zaten. Soyle uzak yola gideyim sakin sakin motoru degil pek tepesinde olurum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar