Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 konser alanının tam karşısında bir tane yıkılmaya başlanmış bina var, kapı mapı da yok. içeri koyulabilir gibi duruyodu, veya tam üstünde mac spor salonu var, onun otoparkına koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konser zamanlari en cok motor calinma hadisesi olan zamanlar, direk giselerin onundeki ispark vari yere birakip, ordaki elemana extradan bi 20 lik veriver. Kafan rahat etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Gladmir said: Konser zamanlari en cok motor calinma hadisesi olan zamanlar, direk giselerin onundeki ispark vari yere birakip, ordaki elemana extradan bi 20 lik veriver. Kafan rahat etsin :) ekstra 20lik hiç sorun değil de o kalabalıkta isparkçı bakıcak mı hakikaten motora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 On taraf ve devami 15-20 arasi araba aliyor. Tam girisin onundeki hizada, iki araba arasina dik olarak parkettiriyor eleman. Teker/gidon kilidini guzelcene takip birakiyorsun oraya, elemana da tembih ettin mi sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ya kız arkadaşım doğum günümde yine bir bayan arkadaşıyla pasta yapmış bana. gayretini takdir etmekle beraber gülmekten kendimi alamadım (:D http://i.hizliresim.com/8gZ4l7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 harly devidson :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samcro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Gecikmeli de olsa sezonu ancak bu gün 12ah aküye 211 euro isteyen ve orjinal akü dışında akü kullanamayalım diye herşeyi yapan harley davidson'a inat açtım. motordan gelen kabloların kutup başlarına yetişmediği bir durum olursa aklınıza bu ürün gelsin. http://www.jpcycles.com/product/350-073 ayrıca kutup başları da ters. göz göre göre gol yiyordum neredeyse. yukarıda cafe racer konuşulumuş. trde şu güzel 2 projeye imza atmış bir firma var. http://rumblecustom.com/ buradaki 2 motorun ilanlarına malum siteden ulaşabilirsiniz. Motorlar XJR1200. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: honda eğitim mayıs ayı full gösteriyor 8-) honda eğitim kayıtları ayın 15 inde açılıyormuş aklında olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tur camı sordum pulsar ıcın 150tl dedıler ya. POF DERDI BITMIYOR DAHA LASTIK ALAMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yuh. cbf1000e hayvan gibi tur camını 200e aldım, kessen 10 tane pulsar camı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Suark said: tur camı sordum pulsar ıcın 150tl dedıler ya. POF DERDI BITMIYOR DAHA LASTIK ALAMADIM sahibinden de 100gayme. ayrıca boşver alma çok çirkin gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gereklı ama ya. tekırdag planımız var haftasonu :/ neyse bakalım camsız gıdıcez. dayak yıye yıe eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ilk seferse omuzların biraz ağrır akşam yorgunluktan. Ama alışınca hiçbişi olmuyo. 200 civarı süratlerde bile saatlerce gidiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 suark sana özelden yürüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ilk sefer evet. işte kamp çadırı falan aldım bakalım nası olcak ya bu pantalonun dızlık ayarı var ama dandık bıraz yanı. Ayaga kalkınca dusuyor gene bu? ıple sabıtlesem olurmukı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Gittik geldik, tekirdağ ve ucmakdere asfaltı ınanılmaz guzelmıs. fotoda koycam bı ara. 450 km yaptık totalde, yoruldum biraz ama surusum kesınlıkle gelişti. Bide büüyk motor şart ya :) Dönüşte otoban çok rüzgarlıydı, d100 den geldik. Şu rüzgarla başa çıkmayı öğrenmek lazım, 80'i geçemiyorum yani rüzgar çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o yol hep rüzgarlı, bi de iğrenç bi rüzgarı var, tokatlayıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gıderken fena dııldıde işte. kamyonlarda fena turbulans yapıo, ama bakıorm gıden gıdıo yanı cılgın gıbı :D tekırdag asfaltı muhtesem yaa uccmak derede cok guzel. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 iğrenç videomu izler misiniz? Sesi kapatıp izleyin. Sadece rüzgar sesi vardı videoda, onu kapatıp sadece ismine bakıp bi şarkı koydum dinlemeden. saykedelik olmuş :D CBF1000le ilk macera sayılır. Mekan Alaplı dan Devreğe doğru köy yolları. edit: video link koyucam düzeltince. bu çok fena oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=S6memqnWkEw (yönetim uygun görürse üstteki postla birleştirebilir :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Honda'nın eğitimleri Haziran sonuna kadar dolu olduğundan başka alternatiflere yöneldim, şurayı buldum: http://www.motorokulu.com/ site baya dandik gözükse de aradım konuştum, güzel bilgi veriyolar =) hocayla konuşuyosun, ikiniz için de uygun bi vakit belirleyip neredeyse 1e1 ders alıyosun. scooter-125-250-350-600 kullandırıyolarmış ve hoca motor seçiminde yardımcı oluyomuş, o sana çok olur, bu sana küçük kaçar vsvs. Kendi kulüplerinin de yarışçısıymış hoca. Honda eğitimi 470 bu 550. Beklemeye gerek yok di mi buna yazılayım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gis yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 baktım şimdi şubesi varmış ama eğitim vermiyolarmış, endo motors diye bi yere paslamışlar ankarada. bi de onları arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 dün yeni crossrunner ı denedim. müthiş olmuş. tasarım, oturuş, denge ve tabiki v4. param olsa direk alırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 test motoru var mı? yoksa tandıgında mı denedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar