aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Baggio said: Kolay değil ki abi denemek, kimden bulayım 2014+ çat diye, bayilerde satacak motor bile yok fuar çıkışı + yaz üstü :) O kronik problemleri 2012 ve sonrasında çözdüler deniyor ama bilemiyorum tabi. Vücut tipi, artçının yapısı, beklentiler vb. bir sürü faktör var. Hayatımın motoru diyen de var, bacağım yandı kollarım ağrıdı diyen de. "Beyaz eşya biraz da şans işi" resmen. yamaha'da test motorları varmış bi kartin pistinde. Tracer, SuperTenere falan varmış. Ama adamlar kimseye duyurmuyorlar, sadece eş dostları gidip sürüyor. Adamların ne web sitelerinde ne facebook sayfalarında bi iletişim bilgisi yok. info@yamaha diye bi mail buldum oraya mail attım ben de tracer için bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bugün gidip asya nostalji 125 alayım diyorum, iyi ya da kötü öngörünüz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 dün aldım, bugün plaka işlemleri olacak akşama teslim alıcam, yorumları paylaşırım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 100-125lik bi scooter istiyorum aslında ben de ama çinlilere güvenemiyorum, izlenimlerini yaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 elektrik kesintinsi nedeniyle plaka vs. yeni dün cıktı, dün aldım hemen arkadaşları falan attım arkaya gezdik bi 20km kadar, 2 yıldır bisiklet bile hiç sürmemiştim ama kullanımı aşırı kolay ve rahat, 10 dk içerisinde alıştım. 2 kişi dimdik yokuşları bile çok rahat çıkıyor, rodaj nedeniyle 50 üzerine cıkmamaya çalışıyorum, beklentimi fazlasıyla karşıladı. kullanım amacı/fiyat/performans = 10/10 merkalılarına tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hayırlı olsun, güzel başlangıç yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 cok tatlı bısıye benzıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Güle güle bin. Ya şu konu başlığını değiştirip sadece motor sevdalıları için yaspak? Parantez içindeki kısım sdece benim mi gözüme batıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 gecen banada battıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 tşk arkadaşlar, almak isteyip kararsız olanlar benimle irtibata geçebilir, test sürüşü yapabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 işe yarayabilir http://www.youtube.com/watch?v=oaLP4iGszLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samcro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 daryl reisin motoru ve bu motoru yapan ClassifiedMoto'nun diğer makineleri. http://www.classifiedmoto.com/bikes/ burada yaşayan adama hayal tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Zikko said: tşk arkadaşlar, almak isteyip kararsız olanlar benimle irtibata geçebilir, test sürüşü yapabilir :) test surusunden zıyade, zamanla durumunu merak edıorm ben. yoksa nolcak skuter işte, fıtı fıı gidiyodur =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 samcro said: daryl reisin motoru ve bu motoru yapan ClassifiedMoto'nun diğer makineleri. http://www.classifiedmoto.com/bikes/ burada yaşayan adama hayal tabi... blok nerden acaba? http://i1170.photobucket.com/albums/r536/hokietwo/96A9C9A6-1DC3-42A3-9616-6A625F90FEFA-13706-000008669E7DF453_zps7e3405be.jpg Valla benziyo. Terminator 1'deki honda cb750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ya trafikte turuncu bi motor görmeye başladım. Aşırı tatlı, güzel bişey fakat bulamıyorum ne olduğunu. SS gibi, naked gibi. Suzuki'ye baktım hiç birine benzetemedim. Bi yardım edin nedir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ktm duke 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Yok ondan bayağı kaslı dediğim motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 hyosung ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Cıks :D Bi daha görürsem yolda, durdurup, sorcam ne bu motor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 zipzip said: Ya trafikte turuncu bi motor görmeye başladım. Aşırı tatlı, güzel bişey fakat bulamıyorum ne olduğunu. SS gibi, naked gibi. Suzuki'ye baktım hiç birine benzetemedim. Bi yardım edin nedir bu ya? yamaha mt03 olmasın, onda turuncu renk vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bugün gördüm yine, Suzuki GSR. Geçen senenin modeli sanırım. Sitesinde turuncu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-yaza-hazir-tertemiz-cihaz-205516593/detay Buldum ya, motor bu. Harika bişey bu, cruiser sevdasından vazgeçirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gsr750 falan çıktı bunun yerine, bu bayağı eski bi model . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Ciddi satıyorum beyler artık. Elimi sakatladım iki aya yakın binemeyeceğim, bir an önce satıp ısmarlayayım Crossrunner'ımı bari :p CBR250R, 2013 çıkışlı 2012 model, 20.500 Km, ağır hasarı kazası yok, yürüyeninde değişen yok. Zincir ve lastik yeni. Düşük hızda ve dururken birer defa yattığından peg ayak vb. bazı değişenleri var. Grenajlar değişmedi, 2-3 rütuşluk küçük çizik var. İlgilenen olursa yabancıya gitmesin. Bakırköy / İstanbul. Fiyat 9.000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Sonunda motoru aldım ya, ne bekledim, uğraştım ya :D. Resimler http://i.imgur.com/mxzRagQ.jpg http://i.imgur.com/GdllOmx.jpg http://i.imgur.com/k8gZZUB.jpg Beraber de çekileceğiz de zaman olmadı, bugün trafik işleriyle uğraşmaktan. Anca 30 km sürüp eve getirdim, o mesafede de belimi pert etti :D. Motorun ilk dikkat çeken özelliği kaydırmalı debriyaj, 2'den 1'e vites geçişlerinde hep bir sarsılma olurdu, bunda sıfır. Vİtes küçültmeler çok pürüzsüz gerçekleşiyor. Onun harici düşük güç modu, 2. seviye çekiş kontrolünde sürüyorum rodajda, maks 4 bin devir olunca pek birşey anlaşılmıyor :). Maks hız 75 km/h, rodajı da atlatırsak güzel günler bekliyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar