Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Voodoo'lu motorumun son kazığı olarak disk kilidim bozuldu. AVM'nin otoparkında tavşan gibi kalakaldım. Yarın sabahın köründe çekiciyle gidicem servise çektiricem, artık kesecekler bir şekilde heralde. Başka bir yolu var mı bu işin, çilingir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ara sor sabah iyi bi çilingire, büyük ihtimal hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Disk kilidi marka model neydi? Hakkaten ama öyle ortada kalır insan, iğrenç bir durummuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Şubat mart gibi 636 alacağım, birkaç parça toplamaya başladım. Amazon'da da orjinal aksesuarlar ilginç bir şekilde güzel indirimli. Yarı fiyatına bir koruma takozu aldım, o geldi. Sırada gidon amortisörü ve sele kapağı var, onlar da zamanında 40-50% indirime girmişler, şu an takibe aldım. Motoru alana kadar fiyatlarının tekrar düşmesini umuyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Masterlock'tu ya dandik de değildi ama anlamadım valla, şanssızlık. Açık pozisyondayken anahtarı çıkmıyor, bagaja koyarken anahtarı üstünde bırakıyordum ben de kolay geldiği için, titreye titreye içeriyi dağıttı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 seigen said: Şubat mart gibi 636 alacağım, birkaç parça toplamaya başladım. Amazon'da da orjinal aksesuarlar ilginç bir şekilde güzel indirimli. Yarı fiyatına bir koruma takozu aldım, o geldi. Sırada gidon amortisörü ve sele kapağı var, onlar da zamanında 40-50% indirime girmişler, şu an takibe aldım. Motoru alana kadar fiyatlarının tekrar düşmesini umuyorum :P. panpa 636ya bi tur binerim. :) yarış motoru nasıl merak ediyorum, nr alıcam belli değil ama ben enduroya geçicem kesin, rahat rahat gezmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 seninki rahat motor degıl mı zaten aktif? ducatinin uzun yol motoru yokmuydu sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 er6f vardı onda, ben de 2015 versys'i düşünüyorum ama zmoto'dan dolayı tırsmıyor değilim. 2011 versys'i olan bir arkadaşım motoru yaktığı için 7k fatura ödedi. pek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Motor yakarsan her yerde o kadar fatura çıkar. zmoto çok pahalıya satıyor, yeni versysler uygun olursa (ki olmaz) alınabilir, 4 silindirli enduro mis gibi motor. er6f şehir içi ve kısa seyahatler için çok güzel motor ama, 15 günlük avrupa turu falan çekilmiyor bi yerden sonra :D ducati multistrada var iki arkadaşta, beraber sıfır km aldılar. Motorun sürüşü süper, ama devamlı sağı solu kırılıyormuş çıkıyormuş falan, bundan sonra ya bmw ya ktm diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 aaa ben sende multistarada var sanıodum. ee senın facebook sayfanı takıp edıodum ben gotolar koyuyodun multıyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Arkadaşların multileridir işte, arada bi yeşil bişi var, o benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Euro üzerinden fiyat belirlemek en nefret ettiğim şey, yine oradan patlayacak sanırım. Şubat mart yerine nisan mayıs olacak. ABS'li elektronik donanım tam orta sınıf supersport alternatifi olmayışına isyan ediyorum :P. CSS için de ön kayıt açmışlardı, onu da ay sonuna kadar bekler, öyle yazılabilirim diye diyordum. Onun da fiyat fırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Gidon amortisörünün fiyatı da kaç gündür düştü düştü, 282 dolara indi. Takıntılı bir şekilde takip ediyorum. 3 tane kalmıştı. Bir baktım 2'ye inmiş. Hemen ben de sipariş geçtim, 1'e düştü stok ve fiyat 686 dolara geri zıpladı :P. http://smile.amazon.com/dp/B00F66KVBQ 636'da şans benden yana şu ana kadar :D. Aksesuarı da böylece tamamlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 636 alır almaz CSS'e katıl derim, baya ilerletir seni. Sonra bize anlatırsın heh bu hafta mt09 tracer incelemeleri de düşmeye başladı(link), hiç fena durmuyor sanki. Orta sehpa, elcik koruma, ipad gibi gösterge, üstüne mt09da sıkıntılı olan sürüş modlarını adam etmişler. yurtdışı fiyatı vstrom 650 ile aynı şu an, suzuki burada 30k'ya satıyor. Eğer yamaha bu fiyattan çıkartırsa zmotoya el hareketi çekip bunu alırım, şubat gelsede görsek şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bi de topcase yapsalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Allah korusun ama motorunuz çalınırsa diye http://www.altinelbiseliadam.com/calinan-motosiklet-hatti/ böle bişi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kawasakinin yeni modellerıne bakıodumda http://www.kawasaki.com.tr/motosiklet/Z250SL/Z250SL-fotograflar.html z250sl die bişi çıkarmış. Gören bilen var mı? baya uygun yahu fiyatı ( Euro saolsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 250SL veya z250 abs'li olması sebebiyle güzel bir seçim olur. CBR250R'dan her türlü üstün motorlar. R25 ise biraz güçlü kalabilir ilk motor olarak. Aynen ama euro düşüşü sağolsun, 636'yı ilk partiden alacağım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yalnız benım pulsara çok benzıo bu sdsfsd http://4.bp.blogspot.com/-enDmWCnRIPw/UdZ_WPNFs9I/AAAAAAAAW1w/_jqpv0eETe8/s1280/Bajaj+Pulsar+200+NS+Wallpapers+%25281%2529.jpg http://static.zigwheels.com/media/photogallery/2014/May/2014-kawasaki-z250sl-image-pic-photo-gallery-slideshow-250cc-bike-06052014-m1_640x480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bir pulsar değil tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 seigen said: 250SL veya z250 abs'li olması sebebiyle güzel bir seçim olur. CBR250R'dan her türlü üstün motorlar. R25 ise biraz güçlü kalabilir ilk motor olarak. Aynen ama euro düşüşü sağolsun, 636'yı ilk partiden alacağım :P. yalnız dikkat et, kullanıcı dostu z-moto, hemen 50şer 100er euro bindirmeye başlamış fiyatlara bu arada yeni versys1000 çantalarıyla birlikte ıslak ağırlığı 250kg imiş, ki deposuda çok büyük değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 euro iyi düştü, kawasaki almak için güzel zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vallahi öyle, hondalardan ucuz şu anda kawa =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aktiftablet said: seigen said: 250SL veya z250 abs'li olması sebebiyle güzel bir seçim olur. CBR250R'dan her türlü üstün motorlar. R25 ise biraz güçlü kalabilir ilk motor olarak. Aynen ama euro düşüşü sağolsun, 636'yı ilk partiden alacağım :P. yalnız dikkat et, kullanıcı dostu z-moto, hemen 50şer 100er euro bindirmeye başlamış fiyatlara bu arada yeni versys1000 çantalarıyla birlikte ıslak ağırlığı 250kg imiş, ki deposuda çok büyük değil :( Baktım şimdi de aralık 2013'te fiyat düşürmüşler, euro artışı sonrası :D. O tarihten beri fiyat sabit. Ama şu an yükseltebilme ihtimalleri elbette ki euro düştükçe artıyor. Şubat ortası 2015 üretim ilk parti gelecek, o zamana inş bozmadan inişe devam eder :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 seigen said: aktiftablet said: seigen said: 250SL veya z250 abs'li olması sebebiyle güzel bir seçim olur. CBR250R'dan her türlü üstün motorlar. R25 ise biraz güçlü kalabilir ilk motor olarak. Aynen ama euro düşüşü sağolsun, 636'yı ilk partiden alacağım :P. yalnız dikkat et, kullanıcı dostu z-moto, hemen 50şer 100er euro bindirmeye başlamış fiyatlara bu arada yeni versys1000 çantalarıyla birlikte ıslak ağırlığı 250kg imiş, ki deposuda çok büyük değil :( Baktım şimdi de aralık 2013'te fiyat düşürmüşler, euro artışı sonrası :D. O tarihten beri fiyat sabit. Ama şu an yükseltebilme ihtimalleri elbette ki euro düştükçe artıyor. Şubat ortası 2015 üretim ilk parti gelecek, o zamana inş bozmadan inişe devam eder :D. Bazı modellerde artış var. Dikkatli ol :) Artmadan kap. Artarsa da pazarlık falan yap, zam yaptınız oportunistler diye. Sonra bi tur ver ben biniyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar