Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Xena XX14'ten sonra Abus Granit 8077 aldım geçen hafta. CBR600F'i sattığımda Xena'yı da vermiştim. Alarm sistemi optik olduğu için iyi değil. Sonunda pili çıkarıp düz kilit olarak kullanıyordum zaten.

Abus'ta ise mekanik sistem var, daha sağlam bir kilit, onu tavsiye ederim. Kilide özel zinciri de var. Yalnız ben sadece kilit aldım, zinciri taşıma imkanım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
125cc pcx evet
2014 model

yeterli gayet alet. :) zaten şehir içi kullanıyorum, basarsam 100kmh hıza rahat çıkıyor. ışıklarda dururken kalkışta oldukça atik. zaten şehir içinde en önemli şey de bu sanırım.

bagaj kapasitesi oldukça iyi, full face flip up kask var onu alıyor rahatça, artı eldivenlere ve 2 metre uzunluğunda zinciri koyuyorum mesela.

binerken de kamera çantamı koyuyorum içine + zincir halen daha ufak seylere yer var.

oldukça da ekonomik 100km de 2.2 litre yakıyor.

önceden kullanmadım hiç motor ama arka süspansiyon biraz sert geldi, belki de yeni diyedir. onun dışında arabaların arasından geçmeye alışıyorum şuan, diğer scooter lara göre biraz büyük ebatlı, pek rahat kıvrılamıyorum henüz heh
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

xena xx15 disk kilidi + oxford gp 8mm zincir 1.5m yolda

bidaha motor caldırma hissiyatını yaşamak istemiyorum

abusu bilmiyorum da xenanın reviewları bayaa iyi, optik olunca ne oluyor ki

Xena'nın da döküm tek parça gövde olması çok iyi. Optik olmasından kastım, diskten yansıyan ışığa göre alarm tetikleniyor. Taktıktan sonra diskteki boşluğa denk gelirse ötüyor, o kısımlar kirlenirse veya pil azalırsa false positive ötüyor vs.

Abus biraz daha güzel yapmış, pil azalırsa gösterge led'i farklı yanıyor. Tabi uzun vadeli daha kullanmadım Xena gibi, belki bunun da eksik yanları çıkabilir :D.
Sosyal ağlarda paylaş

honda guvenli surus 1 i bitirdim bu hafta. 2'ye de kayit olmustum ama hoca ona 10k 20k km yapmis suruculer geliyor biraz deneyim edinip oyle gel veya en kotu hazirlik alabilirsin once dedi, ben bir hazirlikla 20k km surus yapmis adamla ayni seviyeye gelecegime inanmiyorum o yuzden geciniz o opsyonu, sizin dusunceleriniz nedir bu konuda? daha motosikletimi almadim ocak subat gibi almayi dusunuyorum, guvenli surus 2 icin 15 i hafta sonuna randevu almistim, ocaka veya subata ertelesem mi sizce?

Dyna hayirli olsun guzel bir motor almissin londra icin ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

abı 1 gayet yeterli bence.
acele etmeden yavaş yavaş kademe kademe kendi performansına göre kullanıcan işte
kullandıkça cok gelısıo

onun dışında bana tavsıye edıldı ve cok faydasını gordum :
motoru aldıktan sonra boş alan çalışmalar yap, izlediğin videoları dene.
Mesela kontra çalış, 1-2 saat yeter buna mesela hayatın kolaylaşır
işte trafiğe çık biraz, caddeye inmiştim ben. Deli gibi trafik var :D simülasyon falan oluyor.
Öyle yani. Artık sende top

ben artık ilerleyemiorm dediğimde 2 yi alıcam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...