CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 O zaman ufak daha ekleyebilirsen CBR 250 olabilir. Hatta 8000'e bile bulabilirsin. Ama 2.el olacağı için temizini ve düşük km olanını almak lazım, elinden çıkartırken zorlanmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 CBR'lere baktım her yere düşmüş pas içinde olanlar 8 bin lira yazıyor sahibindende falan, bana gelmez onlar :/ bajaj'ın ikinci eli nasıl? koyunca satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 baharın denicem bakalım nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bende cc yükseltmek istiyorum ama bütçe kısıtlı, az yakan 200cc üstü fiyat/performans motoru ne önerirsiniz, 10bini geçmeyecek şekilde racing tipi degilde daha cok enduro/naked gibi bişey istiyorum rahat bir sürüş pozisyonu olan, boy 1.90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 rahat deilde pek oturusu rahat ama sele sert pulsar var işte abi. al sıfırını 7500 200cc az yakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ktm ktm ktm ktm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 iyiymiş ya ben bunu daha once niye hiç gormemişim deneme sürüşü nerde yapabiliriz istte, şişli motoser bayiinde var mı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 zipzip said: ktm ktm ktm ktm ktm 2014 modeline bindim cok begendim de biraz bütçemi aşıyor, 2. el temiz denk gelirsem mümkün ama, hele şu motoru bi elden cıkarayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 1 tanesı yapıyo avrupa yakasında kagıthanedemı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bugün kanlı canlı ktm gördüm. Daha önce de görmüştüm de hiç bu kadar yakınlaşmamıştım. Motor bir harika. Fiyatı o kadar gereksiz pahalı olmasa hiç acımam borç harç alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şundan alıyorum kafaya koydum http://www.amazon.com/XENA-XX15-SS-Stainless-Steel-Alarm/dp/B0067MFQ1S + 10mm bi zincir tamamır bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Xena XX14'ten sonra Abus Granit 8077 aldım geçen hafta. CBR600F'i sattığımda Xena'yı da vermiştim. Alarm sistemi optik olduğu için iyi değil. Sonunda pili çıkarıp düz kilit olarak kullanıyordum zaten. Abus'ta ise mekanik sistem var, daha sağlam bir kilit, onu tavsiye ederim. Kilide özel zinciri de var. Yalnız ben sadece kilit aldım, zinciri taşıma imkanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 xena xx15 disk kilidi + oxford gp 8mm zincir 1.5m yolda bidaha motor caldırma hissiyatını yaşamak istemiyorum abusu bilmiyorum da xenanın reviewları bayaa iyi, optik olunca ne oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abus granit sağlam baya ingiltere'de motor sigortasının yıllık ödemesini düşürüyor :) bu arada ben bir kaç hafta önce motor olayına başlangıç yaptım, 125 cc alarak. cok zevkliymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 150cc bir kaç ay sonra yetersiz gelmeye başlarsa yamaha xmax 400 öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hayırlısı olsun pcx mı o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 125cc pcx evet 2014 model yeterli gayet alet. :) zaten şehir içi kullanıyorum, basarsam 100kmh hıza rahat çıkıyor. ışıklarda dururken kalkışta oldukça atik. zaten şehir içinde en önemli şey de bu sanırım. bagaj kapasitesi oldukça iyi, full face flip up kask var onu alıyor rahatça, artı eldivenlere ve 2 metre uzunluğunda zinciri koyuyorum mesela. binerken de kamera çantamı koyuyorum içine + zincir halen daha ufak seylere yer var. oldukça da ekonomik 100km de 2.2 litre yakıyor. önceden kullanmadım hiç motor ama arka süspansiyon biraz sert geldi, belki de yeni diyedir. onun dışında arabaların arasından geçmeye alışıyorum şuan, diğer scooter lara göre biraz büyük ebatlı, pek rahat kıvrılamıyorum henüz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 pcx candır kazasız belasız bin dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 iş arkadaşımda aynısı var, bagajı açtığında ağlıyorum. tavuk bile koyarsın. ben bagaj denilen şeye sadece kilit koyabiliyorum abi, durum çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 süper abi pcx, cidden süper motor. start stopta var dımı bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 evet idling start/stop var ayrica usb baglantı noktası var torpido gözünde su video sonrasında karar verdim almaya http://youtu.be/NY-ehcVWjNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 usb ne icin teli mi şarj edion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Quel-Thul said: xena xx15 disk kilidi + oxford gp 8mm zincir 1.5m yolda bidaha motor caldırma hissiyatını yaşamak istemiyorum abusu bilmiyorum da xenanın reviewları bayaa iyi, optik olunca ne oluyor ki Xena'nın da döküm tek parça gövde olması çok iyi. Optik olmasından kastım, diskten yansıyan ışığa göre alarm tetikleniyor. Taktıktan sonra diskteki boşluğa denk gelirse ötüyor, o kısımlar kirlenirse veya pil azalırsa false positive ötüyor vs. Abus biraz daha güzel yapmış, pil azalırsa gösterge led'i farklı yanıyor. Tabi uzun vadeli daha kullanmadım Xena gibi, belki bunun da eksik yanları çıkabilir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 honda guvenli surus 1 i bitirdim bu hafta. 2'ye de kayit olmustum ama hoca ona 10k 20k km yapmis suruculer geliyor biraz deneyim edinip oyle gel veya en kotu hazirlik alabilirsin once dedi, ben bir hazirlikla 20k km surus yapmis adamla ayni seviyeye gelecegime inanmiyorum o yuzden geciniz o opsyonu, sizin dusunceleriniz nedir bu konuda? daha motosikletimi almadim ocak subat gibi almayi dusunuyorum, guvenli surus 2 icin 15 i hafta sonuna randevu almistim, ocaka veya subata ertelesem mi sizce? Dyna hayirli olsun guzel bir motor almissin londra icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 abı 1 gayet yeterli bence. acele etmeden yavaş yavaş kademe kademe kendi performansına göre kullanıcan işte kullandıkça cok gelısıo onun dışında bana tavsıye edıldı ve cok faydasını gordum : motoru aldıktan sonra boş alan çalışmalar yap, izlediğin videoları dene. Mesela kontra çalış, 1-2 saat yeter buna mesela hayatın kolaylaşır işte trafiğe çık biraz, caddeye inmiştim ben. Deli gibi trafik var :D simülasyon falan oluyor. Öyle yani. Artık sende top ben artık ilerleyemiorm dediğimde 2 yi alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar