Law Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mt-07 de zamlanmış 18.000 küsür olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ha tamam beyazmış zaten yok o kalsın ya burdada usta aradım sabahtan beride bulamadım :/ çok gıcık neyse, nelere dikkat etmek lazım ya, hepsinin grenajı çizik kırıktır vs, derdim beni yarıyolda bırakmasın. o 2011 model olan lastikleri yeni değiştirmiş bide arkadaki çantayıda verio pazarlıkla falan 8500 e çekerim herhalde diorm. ama 2011 ya :/ babalar, şimdi görüşünce neyine bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 30k dakinini almayacaksın herhalde. alacam illa diyosan fren balataları, zincir takımı, debriyaj balatası bitmek üzeredir. önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Honda zamlarıyla birlikte karlı bir yatırım aracı :P. Şimdiyi beklesem 2 bin fazlaya satacakmışım sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 2 tanesıne baktım 1. si 13k da olan tertemiz motor, 2011 de almış 2012 model . içinden anlamıorm ama, elcik ayakcık tertemiz ( sürtmüşmüş biraz elcikleri ) çalıştırdım falan bi, fren mren baktım. Motorun içinden anlamıorm da gerçekten 13k sa zaten bişi yoktur herhalde. Adamda efendi bi herif gibi. lastikler stock tabi, değiştirmem gerekicek alınca Yalnız alet bayburt plaka ? bi sorun olur mu bu? anca 100 lira düştü herif 2.si 8500 olan. 26k da. düşmüş,grenajı falan kırılmış. Anahtarı sokunca anahtar bi dönmedi, motor calısırken falan bi tekledi gibi herifte hemen 8000 e düştü. Almıcam bunu. 30k da olan akşam gelicek bakıcam. sanırım 1. yi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ön amortisöre bak, yağ kaçağı varsa belli olabilir, keçenin ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 tamam bakayım çok saolun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 şimdi 30k dakine baktım aşırı temiz motor, yani elcik yanları bile düzgün duruyor. yalnız, grenajın altında ki birleşme demirlerinin boyası soyulmuş tam kesişim yerlerinde. 30k da alet, lastikler yeni arka çanta 9k ya satıyor. uzun yol yapmış hep. arada kaldım sonuçta 13k dakini alınca lastik alıcam arka taşıma çantası falan alıcam. uzman görüşlerinizi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aksesuar lastik alınır. sende 10k yapsan 30k lığı ilerde sataman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hmm evet bak cok mantıklı 30klık daha temız duruo ama evet bu var bide 10k lık olan Bayburt plaka sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Plakadan sorun olmaz. Düşük KMliyi tercih ederdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 CBR250R yeni kasa olarak gelmiş bu arada :p. Sürekli zam gelme sebebi buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 aktif er6f'in titreşimi nasıl, bir de artçıyla rahat mısın? sorularım bu kadar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Laorx said: aktif er6f'in titreşimi nasıl, bir de artçıyla rahat mısın? sorularım bu kadar heh biraz peglerde titreşim var, selede, gidonda falan titreşim yok. artçıyla ben rahatım ama artçı hiç rahat değil :D sürekli artçılı kullanmayı düşünüyorsan uygun motor değil, o zaman versys, nc750 gibi daha enduro makine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 nası ya 2014 ler yeni kasa mı? 2011 den beri aynı motor deil mi bu baktım sımdı aynı motor yaw? Euro falan arttı ondan arttı fıyatı bıde vergı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 aynı aynı, sadece titreşim nası onu merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Suark CBR250 yi kastediyordu sanırım 2014 modelinde çift gözlü bir kafaya sahipmiş -- hmmm hondanın sitesinde aynı görünüyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 500 olmasın o? yeni çünkü cbr 500r ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Cbr 250 çift göz güzel olmuş. Özellikle de kırmızı renk. 13k fiyat biraz çok geldi bana. Ninja 300 piyasayı biraz yukarı çekti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 nerde abi çift göz cbr 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 şunlar https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10268566_10152329755904927_5534084275269652615_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Tricolour zaten sevmem, repsol kadar tırt renk yok. Baksana abi bi tek kırmızı yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 repsol hakikaten çok tırt renk ya, tricolor bence fena değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kötü olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bu arada Yamaha MT 125 çıkmış, valla ben beğendim yeni başlayacak biri veya şehir içinde kullanmak için oldukça şık bir motosiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar