Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 her geceki gibi arabayı bıraktığım yere bıraktım sabah geldim çalışmıyor araba. marş almıyor. vurdurarak çalıştırdım dedim heralde gece falan bişeyi açık bıraktım. arabayı bıraktıgım yerde tam böyle bayır aşağı olduğu için bi problem olmuyo allahtan. neyse dün gecede bıraktım dedim bi deneyeyim bakayım. herşeyi kontrol ettim teybi falan kapattım herşey tamam. sabah bi geldim yine marş almıyo araba. bişeyde kaçak var galiba. sol far ampülüm patlamış o falan yapar mı kaçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 patlak ampul nasıl kaçak yapsın abi? akün ölmüştür belki? aç bak akünün üzerine, ufak seffaf plastik pencere içindeki renk siyah ise akü ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kadın yolda yürürken hamile kalmış, niye? yanından geçtiği arabanın aküsü boşalmış zaaaaa xdxdxdxd Evet konudan devam edelim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 akün şarj olmuyor olabilir, cycle ı dolmuştur belki. Kaç senedir kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 şarj dinamosu da patlamış olabilir tabi. ama bence akü ölmüştür ya, dinamo bozulmuş olsa kontağı kapattıktan sonra yine çalışmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 akü yeni abi geçen sene yazın aldım. ne biliyim far çıkma takılmış far tampon tamir görürken takıldı. acaba o takılırken falan bişeyleri yanlış takıldıda ondan mı kaçak yapıyo falan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 o zaman oto elektrikçi gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 motorla alakalı ve oraların elektirik aksamı ile de alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 radyoyu kapat arabadan inerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hava yagmurlu muydu gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi radyoyu falan hepsini kapattım dün gece inerken. hatta ulan ne alakası var diye diye el frenini çektim vitesi 1 e aldım inerken dedimki lan bu seferde geriye takarak iniyim ahah. ara ışıkları kapattım. direk sıfıra getirdim. ya bitmiyo çile kardeşim hava 2 gün önce acaip fırtına bastırdı maltepede bildiğin tufan anasını satıyım ona tutuldum da kuramadım alakasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Selam, Akünün garantisi devam ediyordur, gidip ölçtür. Aynı zamanda alternatörden gelen voltajı da kontrol ederler. Bir yerde bir dengesizlik var. Bu arada geceleri çok soğuk olduğu için senin akünün de ömrü yaklaştığından bu tarz birşey olabilir. Oto elektrikçi şart! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 eyw saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar