ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Telepathy Event - First Contact with ETs - Live! 8 dk sonra bişiler olacakmış sdbgjsdgh http://www.the-starpeople.net/liveus.html kapalı grup ama başvurunca alıyorlar,, faq https://www.facebook.com/groups/firstcontact.telepathy/permalink/607863459280327/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 neymiş bu, henüz kabul etmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 youtube dan yayın yapacaklar oradaki şeyleri uygulayp uzaylılarla telepatik olarak görüşcez seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 asdasdasdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aha bu çıktı geri sayımdan http://www.youtube.com/watch?v=2ADEqiFGsg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 site patladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 6. dakkada korkunçlu resimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ahmedinejad said: Telepathy Event - First Contact with ETs - Live! 8 dk sonra bişiler olacakmış sdbgjsdgh http://www.the-starpeople.net/liveus.html kapalı grup ama başvurunca alıyorlar,, faq https://www.facebook.com/groups/firstcontact.telepathy/permalink/607863459280327/ gruplara bakıyo musun enteresan şeyler dönüyor lelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 olmuşmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yaşlı hatunlar kalpli falan post atıyo 5 milyon ışık yıllından bişeyle konuştum bilmem ne diye amaç sex olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 said: Selam Arkadaşlar... Hepimizin aynı anda deneyimlediğimiz bağlantıda bana ulaşan bilgileri sunuyorum. Sevgi ve saygılarımla... B TARİH : 16.02.2014 B Merhaba dost.. M.Merhaba.. B: Hangi yıldızdansın ? M. Orion takım yıldızından B.Dünyaya ne kadar uzaklıkta M.3.000.000 Işık Yılı B.İsminiz M.Maria B.Erkek bayan.. M.Erkek B.Bize benziyormusunuz ? M. Kısmen evet… B.Kendini tanıtırmısın ? M. Ben Mari. Yıldız fedarasyonunda görevliyim. Uygarlıklardan sorumlu üst düzey bir görevliyim. Görevim dünya üzerinde çalışmalar yapmak ve senin gibi biriyle dostluk kurmaktan gerçekten çok mutluyum. B. Şu anda bize yakın bir yerdemisin ? M. Çok uzağınızda sayılmam dostum. Biz ışık hızından öte çalışabildiğimiz için bizim uzak yakın sorunumuz yok. B.Sağlık konusunda da şifa çalışmaları hakkında da yardımcı olabilirmisin ? M.Elbette istediğin tüm bilgiler alabileceğin doğrultuda sana sunulacaktır. Daha önceki çalışmalarından dolayı bu senin için elverişli olacak dostum. B.Bundan sonra görüşmelerimiz devam edecek mi ? M.Evet istediğin anda, bende seni istediğim zaman görebilir ve kontak kurabilirmiyim ? B.Evet elbette bunun için buradayım M.Evet biliyorum dostum. B.Bana vereceğin bilgileri merakla bekliyorum. M.Elbette dostum. B.Evlimisin veya öyle bir sistem var mı? M.Hayır dostum evli değilim.Onun için pek vaktim olmadı doğrusu. B.Yaşınız kaç M.Sizin yaşınızla 275 yaşındayım.Ama bu dünya yılıyla.Bizim için orta yaş diyebilirim. B.Harika. Tüm evrenin bir olduğunu ve aynı yaratıcı tarafından KAYNAK tan yaratıldığımızı ve hepimizin BİR olduğunumuzu biliyor ve onaylıyorum dostum. B.İstediğim zaman buluşabilecekmiyiz? M.İstediğin an buluşmaya hazırım dostum. Zaman ve Mekan benim için problem değil.Biz sizlerle tüm kardeşlik duygularımızla birlikte hareket edeceğiz. B.Tüm Fedarasyona bu görüşme için teşekkür ederim. M.Fedarasyonumuz adına sizler bizi onayladığınız için biz teşekkür ederiz sevgili dostum birol. Artık sizlerle temas haline geçerek dünyayı yaşanabilir bir hale getirmek hepimizin en çok istediği şeydir. Elbette bunu iradenizle yapacaksınız. Sizin gibi aydınlanmış arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin çoğalması buna yetecektir. Bizim görevimiz size bilgi aktarmak ve ileri için hazırlamaktır. Ancak artık tanışma zamanımızın geldiği için yavaş yavaş sizlerle buluşmalara başlıyoruz.Bunu biz yıllardır bekliyorduk. Elbette zor bir süreçtesiniz. Kolay olmuyor ama tüm evren için dünya çok önemli dostum birol..Seninle buluştuğumuza sevindim. Çok güzel çalışmalar yapacağız. Seninle olmak çok güzel.. B.Teşekkürler Mari Biraz sonra toplu buluşma ortamında dakikalarımız sona erecek. M. Onun haricinde istediğin anda seninleyim. B. teşekkürler Mari dostum.İyiki varsın.Dünyama hoş geldin.Şeref verdin. M. Tümünün hayrı için şimdilik bu kadar. Tümümüz kardeşiz. Sevgi ve saygılarımla..görüşürüz birol.. B.Sevgiyle…Hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 uzaylılar hippieymiş askfaskfk,gel dostum bi cuvara yapalımda kafan açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://i1.ytimg.com/vi/PHKdaqLysAY/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu olayları kullanıp para kaldıran en meşur dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 of grup efsane lan said: PSİŞİK IŞIK KORUMASI Aura, fiziksel bedenin etrafında insan gözünün göremediği bir frekans düzeyinde titreşen ışınların oluşturduğu elektromanyetik bir alandır. Bu alan zayıfladığında ya da çatlamalar, yırtılmalar meydana geldiğinde, bizi olumsuz etkileyebilecek dış enerjiler nüfuz edebilir. Bu yüzden, kalabalık yerler gibi düşük enerjili bir yerde / durumda olacağınız zaman veya hasta ya da kızgın insanların etrafında olduğunuz zaman kendinizi korumanız önemlidir. Kendinizi korumak için, kendinizin seçtiğiniz renkte bir ışıkla tamamen çevrelendiğinizi imgeleyin, düşünün veya görün. Ayrıca başkalarını veya araçlar veya evler gibi nesneleri de ışık ile koruyabilirsiniz. Koruyucu kalkanlar yırtılır, bu nedenle bunu yaklaşık her 12 saatte bir yeniden uygulamaya ihtiyacınız olur. Beyaz Işık : Suç veya fiziksel saldırıya karşı korunma için iyidir. Etrafınıza ilave melekleri davet eder. Pembe Işık : Pembe ışık kalkanı negatifliğe karşı korur. Negatif – zihinli, şikâyetçi veya dedikoducu insanların yanında olduğunuzda yardımcıdır, pembe ışık kalkanından sadece sevgi nüfuz edebilir. Yeşil Işık : Fiziksel şifa kalkanı. Yaralanmış veya hasta olanlar için yeşil ışık kalkanı koruyucu ve şifa verici etkiye sahiptir. Mor Işık : Psişik saldırı ve varlıklara karşı koruma sağlar. Ayna (yansıtıcı) küre : Saldırıya açık hissettiğinizde veya çakralarınız açık ve berrak olduğunda ve yabancı kalabalıklar veya yoğun bir iş toplantısı gibi kaba/sert enerjiye gireceğiniz zaman, kendinizi ayna şeklinde bir kürenin içine girerken görün veya hissedin. Tüm negatif enerji küreden geri yansır. Kurşun Kalkan : Bir mücadele/kavga başlayacağı tahmin edildiğinde veya kendinizi ekstra saldırıya açık/hassas hissettiğinizde negatifliğe karşı koruma sağlar. Kendinizin hiçbir şeyin nüfuz edemeyeceği hafif kurşun metalle tamamen çevrelendiğinizi görün veya hissedin. Doreen Virtue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 çelik ayna yazacak diye korktum bi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 pontipati said: http://i1.ytimg.com/vi/PHKdaqLysAY/hqdefault.jpg evrensel teletabi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gerizekalı mısınız testi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 pally power gibi bi addon yapsınlar buff bittikçe basalım pontipati said: of grup efsane lan said: PSİŞİK IŞIK KORUMASI Aura, fiziksel bedenin etrafında insan gözünün göremediği bir frekans düzeyinde titreşen ışınların oluşturduğu elektromanyetik bir alandır. Bu alan zayıfladığında ya da çatlamalar, yırtılmalar meydana geldiğinde, bizi olumsuz etkileyebilecek dış enerjiler nüfuz edebilir. Bu yüzden, kalabalık yerler gibi düşük enerjili bir yerde / durumda olacağınız zaman veya hasta ya da kızgın insanların etrafında olduğunuz zaman kendinizi korumanız önemlidir. Kendinizi korumak için, kendinizin seçtiğiniz renkte bir ışıkla tamamen çevrelendiğinizi imgeleyin, düşünün veya görün. Ayrıca başkalarını veya araçlar veya evler gibi nesneleri de ışık ile koruyabilirsiniz. Koruyucu kalkanlar yırtılır, bu nedenle bunu yaklaşık her 12 saatte bir yeniden uygulamaya ihtiyacınız olur. Beyaz Işık : Suç veya fiziksel saldırıya karşı korunma için iyidir. Etrafınıza ilave melekleri davet eder. Pembe Işık : Pembe ışık kalkanı negatifliğe karşı korur. Negatif – zihinli, şikâyetçi veya dedikoducu insanların yanında olduğunuzda yardımcıdır, pembe ışık kalkanından sadece sevgi nüfuz edebilir. Yeşil Işık : Fiziksel şifa kalkanı. Yaralanmış veya hasta olanlar için yeşil ışık kalkanı koruyucu ve şifa verici etkiye sahiptir. Mor Işık : Psişik saldırı ve varlıklara karşı koruma sağlar. Ayna (yansıtıcı) küre : Saldırıya açık hissettiğinizde veya çakralarınız açık ve berrak olduğunda ve yabancı kalabalıklar veya yoğun bir iş toplantısı gibi kaba/sert enerjiye gireceğiniz zaman, kendinizi ayna şeklinde bir kürenin içine girerken görün veya hissedin. Tüm negatif enerji küreden geri yansır. Kurşun Kalkan : Bir mücadele/kavga başlayacağı tahmin edildiğinde veya kendinizi ekstra saldırıya açık/hassas hissettiğinizde negatifliğe karşı koruma sağlar. Kendinizin hiçbir şeyin nüfuz edemeyeceği hafif kurşun metalle tamamen çevrelendiğinizi görün veya hissedin. Doreen Virtue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 üşenmesem 2-3 milf kaldırırım bu gruptan da hiç istek yok 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 tamam uzaylıları anladıkta niye herkes burda kalplerle , ışıklarla bulutların üzerinde süzülüyor sanırsın marijuana partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 biraz daha koyayım epik aq said: merhaba,2005 yılında penceremden gökyüzüne yıldızlara bakıyor ve YARADAN ın büyüklüğünü düşünüyordum ki yıldızın birinden bana kadar yeşil ışık uzandı bana 10 metre kadar yaklaştı,ışığın ucunda insan başı vardı beni inceliyordu ben şaşkın kendisine bakıyordum sonra ışık yıldıza doğru çekildi! o geceye kadar emin değildim dünya dışı yaşama _araştırıyordum_o gece inandım var olduklarına.o geceden sonra telepatiler ve vizyonlar yaşattılar bana.Çok hoş varlıklar!...hayran kaldım bilgilerine..ışık hızı deniyor dünya dışı yaşam için ışık hızı vasat kalıyor..diliyorum YARADAN dan bire bir tanışabilirim kendileriyle merhaba olsun kendilerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 stimpak said: gerizekalı mısınız testi resmen TAM OLARAK, %100 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 klasik pati sdfgh aranizda boyle konusup cok denicek kisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya hakkaten hani troll, fake falan değil de ciddi ciddi bunları yazabilen insanlar için GEZİ' olaylarında gencecik çocuklar öldü. Askerde terör bölgesinde şehit düştü. Derhal kaçmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar