Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökhan Töre'yi kim alır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20130611/80540758_gokhan_tore.jpg

size 3t verelim sdfsdf

http://www.ahaber.com/wp-content/uploads/survivor-taner-pantolonunu-indirdi-survivor-taner-tarlaci-1368371.jpg
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cons said:

olabilir beşiktaşlı sonuçta ofsaytı falanda bilmeyebilir

ofsaytı en iyi bilmeyen burak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum. almeida 2. :( ki almeida'da (burak'ın aksine) kafa çalışıyor, hata genelde pası atan öküzlerde.

beşiktaş o parayı vermez. sonra "o paraya aynı kalite adam çok" diye açıklama yapar. sdfsdfs.
Mesaj tarihi:
ben oyunculardan bahsetmiyodum dsfgdg

burak berbat bir herif olsada ofsayt konusunda yüklenmek baya saçma bu arada. herifin olayı defans arkasına koşu. tabiki diğer forvetlerden fazla ofsaytta kalıcak. kalmadımı zaten gol oluyo demek isterdim ama karşı karşıyalarda kaleciye vuruyo dgds
Mesaj tarihi:
beşiktaşın 13-14 tane maçını izlemişimdir, abi adam çok topla oynuyor yanında müsait arkadaşı varken bile pas vermeyip driblinge gidip şut çekiyor en sevmediğim futbolcu tarzı. bizde de alper var işte benzeri, en azından o verkaçlı falan bişiler yapıyor arada bazen.
Mesaj tarihi:
Ya şu adamı almak için pazarlık yapacaksak umarım bu sefer küçük düşürme olayına gitmeyiz. Başkan çıkıpda paramız yok, yanan eve daldık , o parayı ona vereceğime borçları öderim vs vs geyiğine hiç girmez umarım. Trasnfer pazarlığı fazla dallanıp budaklanınca bize çok zararı oluyor.
Mesaj tarihi:
Cons said:

ben oyunculardan bahsetmiyodum dsfgdg

burak berbat bir herif olsada ofsayt konusunda yüklenmek baya saçma bu arada. herifin olayı defans arkasına koşu. tabiki diğer forvetlerden fazla ofsaytta kalıcak. kalmadımı zaten gol oluyo demek isterdim ama karşı karşıyalarda kaleciye vuruyo dgds

burak bence iyi bir herif. katıldığım yerler var. evet, burak'ın olayı defans arkasına koşu, evet, bu sebeple öbür forvetlerden daha fazla ofsayta kalacaktır. almeida da tek forvet olduğu için bu istastikte bonus alıyor. ancak bu burak'ın aptallığı yüzünden yakalanması gerekenden fazla ofsayta yakalandığı gerçeğini değiştirmiyor sdfsdfsd.

---

töre'ye dönersek formu çok inişli çıkışlı bir futbolcu. istikrar yakalayamadığı sürece o parayı hiçbir takım vermeyebilir. beşiktaş dışındaki takımların listesine girebilmesi için önümüzdeki maçlarda net bir şekilde kendini göstermesi lazım. hadi olcay istatistik ile telafi ediyor bu eksikliğini de gökhan daha yetenekli bir adam olmasına rağmen verimi tartışma konusu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Galatasaray'ın gündeminde olduğu konuşulan Gökhan Töre hakkında açıklamalarda bulundu.

Gökhan Töre için satın alma opsiyonları bulunduğunu hatırlatan Erdal Torunoğulları, milli futbolcunun 7,5 milyon avroluk bonservis bedelinin Beşiktaş Kulübü için ağır bir yük olabileceğini yineleyerek şunları söyledi:

"Gökhan Töre'nin durumu olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Gökhan, Beşiktaş'ta forma giymeye devam etme konusunda son derece istekli. Kendisi bizim için çok önemli bir futbolcu. Rubin Kazan ile masaya oturacağız ama 7,5 milyon avroda diretirlerse, ' O kadar da değil' deriz. Eğer söylendiği gibi Galatasaray Kulübü, Gökhan için devreye girdiyse ve bu parayı verebileceklerse ne diyelim, kendilerine hayırlı olsun. Bizden her istenen rakamı kabul edecek halimiz yok."
Mesaj tarihi:
Gökhan töre zaten bencil ve toplan çok oynuyor, takım oyunundan bi haber, almanyada ingilterede oyun disiplinini öğrenemediyse daha da bi b.k olmaz.
Q7nin yerlisi işte, kariyeri de benzer inişli çıkışlı, şimdi 7,5m euroya alan takım 2-3 sene sonra Bursaya EsEse 1m tlye satmaya çalışır.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...