Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Ilk sezonu begenmediysen hic baslama o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Amerikaya odaklanalim lutfen. İyi basladi gelmeyen bir ben kaldim dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 piç erkek sevgisi sonu olacak bu kadının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 3. sezon ilk bölüm uzun zamandır izlediim en iyi dizi bölümlerinden biriydi. o kadar yoğundu ki hani boş sahne bulamadım. özellikle diyaloglar çağ atlamış resmen. o psikolog sahnesi, o botanikçiyle olan diyaloglar neydi öyle ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bu Dorian değil miydi ya Dracula? Değilse kimde olm bu bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 dorian ne şanslı herif ya dizidekilerin yüzde 90 nını bafiledi adam sadadsa. yeni kızda kütür kütür son kanlı sahne interneti kapattırır sultanımız görürse bence bu sezonun en iyi dizisi yaw niye izlemiyonuz.hele GoT bu sezon meh ki ne meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 çok iyi dizi ya, gottan sonra ilaç gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 GoT a kıyasla baya kaliteli su dizi. her karakter ayrı bir keyifli izlemesi. ethan ın babası lucifer cikacak gibi bir his var icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 OHA ya bu haftaki bölüm çok iyidi yaa full Eva performansı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 oyunculuk, diyaloglar fln çok iyi. bu kadına oscar emmy ne varsa vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 En iyi sezon bu olacak gibi. Edit : son bolumdeki eva (tu) Manyak hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Beğendiğim dizi, Eva harika. Ancak sahneler öyle ki "DİKKAT EVA ÇOK İYİ ROL YAPACAK" diye ayrılmış bölümler. rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Evet eva bazen fazla iyi oynuyor bi garipsiyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ahaha hem draculanın hem luciferin geri bastıgı sanhe efsane ne oynadı eva be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Aynen Korkuttu manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Abi şimdi bunlar prime evilda bizim eva neci yahu. Hani dracylayı geçtim de şeytan iyiliğin zıttı yani direkt en sag kötü diyelim, eva böyle kötü kadın olduğunda neyin karşılığı oluyor ki şeytanı bile ürkütüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sanssizsansli said: Abi şimdi bunlar prime evilda bizim eva neci yahu. Hani dracylayı geçtim de şeytan iyiliğin zıttı yani direkt en sag kötü diyelim, eva böyle kötü kadın olduğunda neyin karşılığı oluyor ki şeytanı bile ürkütüyor. orası suan muallak lilith fln cıkabılir eva belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Lilith baya bi uyuyor aslında mantıklı evet. Güzel de olur he, sonra ademi filan da sokarlarmış diziye ehuheueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yine çok iyiydi beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Darkness :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 lucifer neden draculadan korkuyorki ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 taciz etmiş küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Lilith, Cain, Lucifer olması gerekmiyor mu hikayenin anlatılışı itibari ile. Dracula nerden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 gerçekten bombastik dizi bu ya. yalnız eva'nın dötü cgi'dı sanki, oradan biraz not kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 huun said: gerçekten bombastik dizi bu ya. yalnız eva'nın dötü cgi'dı sanki, oradan biraz not kırdım. dublor vardır o sahnede kendısı degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar