Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bir suru acik olay kaldi eyvallahta buyuk bir veda gibiydi son bolum ondan diyorum. Hani gelmese 3. Sezon, neden demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Üçüncü sezon için anlaşma yapıldı bile. Hatta dokuz bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bende kanuni gibi dedim bitiyor heralde dizi.içim karardı son sahnelerde ışıklar tek tek kapanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 logtrig said: final ben pek sevmedim finali. yine eski dilde konuşup master'i mı alt etti? o kukla içindeki ruh master mıydı? çok kolay olmadı mı? kolay olacağını biliyorduk zaten. hocası "bu kitabı okursan kazanırsın; ama ödeyeceğin bedele değmez" gibi birşey demişti. yani kitabı okuduğunda olay zaten belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Spoiler Kukla'yı patlatırken en son "know your master" demesi kafaları karıştırdı, orada bir tufa oldu sanki, acaba bunun içine girmiş olabilir mi? Son sahnede de haçı ateşe atması vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 final spo ve cevap abi bu hatun eski bir mısır tanrısını yeniden dirilmiş versiyonu mother of evil, lucifera koydu orada çocuğu bas git bebiş sen kimsin benim karşımda modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ben çok sevdim sezonu da finali de. Eski dilde konuşurken birkaç kez ŞEYTAN dedi farkettiniz mi? İngilizce "satan" değil ama arapça şeytan dedi. spoiler çok fena - açma izlemeden. reis özleyeceğiz http://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/posts/2014/05/Screen_Shot_2014_05_09_at_3.57.11_PM/c0f15de85.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 logtrig said: final ben pek sevmedim finali. yine eski dilde konuşup master'i mı alt etti? o kukla içindeki ruh master mıydı? çok kolay olmadı mı? Ben de aynı şeyi düşündüm. Biraz oldu bittiye geldi bence final. Neyse önümüzdeki sezonlara bakıcaz artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 İlk iki bölüm bayık geldi biraz, gerisi nasıl bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Up laninca 3. sezon basladi zannettim. Yavas baslayip zirvede biten 2 tane guzel sezonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 LAN EMPIRE karısına verdiler Golden Globe u nası Eva ya vermezler !!! acayip sinirlendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 gene yeni sezon çıktı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Yahu uplamayın şunu. Yeni sezon mayısta geliyor. Penny Dreadful returns in May http://epguides.com/hiatus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=gCFABhWtqVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Cok kaliteli bu dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 oha bunun da yeni sezonu başlamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Vay be - sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 oh be cikmis ilk bölüm ozlemisim my beloved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 nasıl ya ayın 2 si idi ilk bölüm normalde. http://www.imdb.com/title/tt2628232/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 valla dusmus malum yerlere bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ilk sezon ölen vampir bossu dracula değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Hayır, ama büyük ihtimalle Dracula'nın emrindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 evet dracula sanım öldürmüşlerdi ama değildi yani öyle yaratık draculamı olur gayet yakışıklı bir dracula çıkması gerek karşımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Baş vampir ölünce onun dönüştürdüğü vampirler ölmüştü ama Mina sağ kalmıştı. Yani Mina'yı dönüştüren vampir başkası ve muhtemelen Dracula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bu diziyi ilk sezondan begenmeyip birakmistim. acaba walking deadi begenmeyenler gibi yeni sezonunun hepsini tek tek izleyip basiniza musallat mi olsam diye dusundum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar