Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Reddit de the end olayina birazcik konusmus adamlar ne oldu ki facialik? Zorlama eva secimi haric. Seyircisi az sonucta ve got ile ayni gun cikiyor bitecegi belliydi aslinda. Kovboy kurta dizi olabilir aslinda ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi yanlis konuyu linklemisim https://www.reddit.com/r/PennyDreadful/comments/4oxcyh/im_sorry_butwhat_just_happened/ surda adam cok güzel yazmış. son iki bölümün rewrite edildiğini falan söylemişler ki çok muhtemel. hele şu kısmı cok rahatsız etti beni de Instead of killing them, or focusing on Ethan, Dracula literally just keeps whacking them down, allowing Ethan to go to Vanessa. hadi kabul edilir bu hata vs de bu kadar kaliteli bölümler izledik build up yaptılar, bakıyorsun finalde hiçbir sonucuna ulasmıyor. zorlama bir son oldugu cok belli degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Sadece bitisi begendim bende diyebilirim.. Iyi de bitti dememin sebebi baska turlu bitis olmazdi sanki vanessayi o duruma soktuktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bitti gönlümün efendisi.... evaaaaaaaaaaaaaa geri dönnn sensiz yapamıooommm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Gicirtili sesi rahatsiz etmiyor degildi hani. Grrr givir gicir hrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 oo iyi bari dizi bitmis bari kalanlari da izleyimde noktayi koyayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Komutan said: Kanuni said: dizi bitti. iyi de bitti acikcasi. Beğenmediğim bir şey vardı. Vanessa'nın son üç bölümdeki dönüşleri: - Dracula'yı öldürmeliyim. - Dracula'nın yanında mutluyum, en iyisi onunla birlikte olayım. - Öleyim de kurtulayım. Normalde en çok vakit harcanan karakter olan Vanessa'nın bu dönüşleri son derece ani oldu, içini doldurmadılar. Ani bir kararla bitmiş gibi geldi dizi. Vanessanın dönüşleri mantığa uygun. Zira kadın ömrü hayatı boyunca kaçmıştı ve yorulmuştu. Kırıldı. Draculanın aniden ortadan kaybolması garip kaçtı. O kadar vaazdan sonra vanessa ölünce silkmesi lazımdı ordakilerin alayının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Evet orası benim de hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Kurttan korkuyor deli gibi, korkusunu kokladi ya vanessa.. Reankarne oldugunuda acikladi ya da olabilitesini sanirim sir malcolm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kurttan korkuyor evet god's hound diyorlar ya bir de direkt yakalarsa göçürtecek kurt modunda. bölüm biraz aceleyle bitirilmiş gibi geldi ama güzeldi keşke mutlu sonla bitseydi ama çok zordu, oyunculuk ve diyaloglar mükemmeldi tebrikler ekibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sonunda izledim ama küfürler ettim biterken. Rezil bitti. Aniden bitirilmiş. Vanesa piç olmuş. Ethan a ne olacak? Frankenstein ne yapacak? Frenkensteinin canavarları ne olacak? Dorian ne yapacak? Dracula öyle kaldımı? Son kızılderiliye ne oldu? Şu olaydan nefret ediyorum. 1001 tane izlenebilecek yol varken hiç birini seçmeyip en boktan şekilde bitirmenin mantığı neydi. Sonsuz karanlıkta kalsa ethangilllerin tamamı ölse sonrada modern dünyayı gösterse aha kötü dünya işte mesajı bile verse 1000 kat daha iyi final olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Beklemedigim bir sekilde bitti. O vanessa'yi bir kez daha karanliklarin icerisinde izleyiciye sunmalilardi. Cok cabuk koyverdi. En azinda iki tokatlasip sevisselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Çok sinirliyim bu konuda. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 en sevdiğim dizilerden birisini "hadi bitirelim, yoksa konu uyduramayacağız" demişler, bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sondaki the end baya uzun uzun durdu, sanırım trip attılar birilerine sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Dragonfire said: Çok sinirliyim bu konuda. Çok hayal kırıklığı yaşadım.agiz dolusu kufurler ettim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Logan birkaç kere dizinin 4 5 sezon olacagini soylemis röportaj larin da. Showtime da vermesi gerekirken son sezon olduğunu haber vermemis ta ki son iki bölüm kala. Çok net en az 1 sezonu daha vardı dizinin. Guzelim emeklerini cope attilar bu şekilde izleyiciye de yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 insanlar amma değişebiliyor https://www.youtube.com/watch?v=D_XI_290cfw https://tvbrains.files.wordpress.com/2015/05/penny-dreadful-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Tam baba ogul yardiriyorlardi dizi bitti sahi... Niye bitirdiler bir aciklama yok mu hala ? Bir de herseyi gectim. Dorian nedir abi ? Ya kacirdim orayi ya da bir cok sey gibi onun konusunu da tam islemeden bölük pörcuk bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dorian bunun ruhu aynanin icinde hapis, o yuzden olumsuz adam, baska bir aciklama yok sanirsam. birde karakter "The Portrait of Dorian Gray" kitabindaki adam, by Oscar Wilde. birde bu cizgiroman olarak devam ediyor birkac aydir 4-5 sayi var, ama prequel konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ayna diil olm o, tuvale yapılmış portresi işte. The portrait of Dorian Grey (The picture of Dorian Gray doğrusu) diye sen diyosun zaten sdsfdsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 The League of Extraordinary Gentlemen izleyin daha iyi. sonu aklıma geldi yine sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Masticore said: Tam baba ogul yardiriyorlardi dizi bitti sahi... Niye bitirdiler bir aciklama yok mu hala ? Bir de herseyi gectim. Dorian nedir abi ? Ya kacirdim orayi ya da bir cok sey gibi onun konusunu da tam islemeden bölük pörcuk bitti. Cesitli soylemler vardı zamaninda ama official bir açıklama gecmemisti. Yapimcilar yeteri kadar rating almadi diye 3.sezona uzatmak istememisler. Yeni bir drama varmış planda onun için penny dreadful un ipini kestikleri seklinde yorumlar vardı. Dorian dahil tüm karakterler havada kaldı öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 up devami geliyormus: Penny Dreadful: City of Angels: It opens in 1938 Los Angeles, a time and place deeply infused with Mexican-American folklore and social tension. Rooted in the conflict between characters connected to the deity Santa Muerte and others allied with the Devil, Penny Dreadful: City of Angels will explore an exciting mix of the supernatural and the combustible reality of that period, creating new occult myths and moral dilemmas within a genuine historical backdrop. https://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads/2018/11/penny-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 oyuncu kadrosu önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar