Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 dizimag dizihd falan denedim dns le mahkeme engelini aştım ama yerli dizilerin bir çoğu izlenmiyor sanırım. anneye ''televizyona alternatif, pc var ordan izle rahat rahat''dedim ama, dediğimle kaldım. aramaya da inandım (hatırlıyorum bu konuyla ilgili topic açılmıştı), bulamadım o topiği. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 harikadizi diye bi site var,geçen biri link atmıştı törkiş diziler görmüştüm anasayfada bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 muhteşem süleyman mı nedir, o yok galiba o sitede. onu da istiyormuşuz. garbage a mı açsaydım acaba konuyu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 garbage ya da konu dışına aç, trolle karışık hızlıca bi sürü bilgi alırsın. mod lar da işini yapsın taşısın askfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 digitürk un app.ini yükle yerli dizilerin tamamı var kanallarında. bilgisayarda sitesine girmen yetiyor üyelik varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kurtlar vadisi ilk bölümlerini izlicem bulamıyom bi türlü sitelerde torrentlere bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 konu dışı olsa aynen şimdiden 4 sayfayı görürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Black_Hand said: muhteşem süleyman mı nedir, o yok galiba o sitede. onu da istiyormuşuz. garbage a mı açsaydım acaba konuyu. :/ Şunu bilerek neden yapıyorsun muhteşem yüzyıl desen karizmanmı çiziliyo osbirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/boogie-on.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 turkweb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Gameofthrones izlesin teyze, dram ihanet komplo ihtiras hepsi full package bunda anne de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yerli diziyse tvyo iyi , star da dizilerini sitesine ertesi gün çakıyor ordan izleyin işte. abuk subuk sitelerde 240p izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Her kanal kendi dizisini sitesinden veriyor genelde. Olmayanlar da Youtube da bulunuyor arayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kovboy said: Black_Hand said: muhteşem süleyman mı nedir, o yok galiba o sitede. onu da istiyormuşuz. garbage a mı açsaydım acaba konuyu. :/ Şunu bilerek neden yapıyorsun muhteşem yüzyıl desen karizmanmı çiziliyo osbirci *BUSTED* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://www.tvyo.com Korsan site verin konularini hosgormuyorum ayrica, biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar