BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Merhabalar. Benim dükkanın hiç bir borcu olmamasına rağmen doğalgazına kilit vurmuşlar. Adamları aradığımda ise doğalgaz hattımın iptal edildiğini söylediler. Pazartesi gidip açık yere başvurup tekrar açtırmam filan lazım. Ama saçma bir durumda kaldım. Bu doğalgaz kilidini kırma ihtimali var mıdır ? İki gün doğalgazsın kalacaksam dükkanı açma imkanım yok çünkü. Nasıl iş yapıyorlar, neden böle oluyor dava açsam kazanır mıyım ayrıca. Kafalarına göre doğalgaz sözleşmemi iptal etmişler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Arada oluyor öyle saçmalıklar. Bak bana gelen su faturası. Home ofis oto yıkama yapıyorum. İtiraz etmeye gittim, yanlışlık olmuştur itiraz edebilmeniz için önce faturayı ödemeniz lazım ama dedi. Nakit avans çekip su faturası ödedim. http://i.hizliresim.com/epb1jN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Nese kırmadan hallettim. Yan borudan kaçak hat çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hattın açtırma parası zaten 300-350 lira bişey, kapandıysa önce benim 300 liram nerde diye sor, kapatırken geri alınıyor cunku atlama onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 sdfg resmen suç işlemek için tavsiye isteyip sonra bildiğin büyük suç işlemişin. yanacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Bizimkine de kilit vurdular 3 ay önce. Ama kırmadan çıkardık kilidi. Her ay kaçak kullanım bedeli bindiriyorlar. 900 liraya dayandı borç. Lan zaten paramız olmadığı için kaçak kullanıyoruz bir de üstüne ceza kesiyor allahsızlar. Sen de dikkat et ceza gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 nasıl çektin hat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Abi doğalgaza nasıl kaçak çektin patlamayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sistem böyle 4 numarada geçiktirseler sana yazıyorlar 3numarada geçiktirse onuda sana yazıyorlar sistem böyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar