incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 abi gittikten sonra dalak tikanabiliyo ama olsun lan gaza geldim yeterince buyuksun paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 arkadaş forrest gumpı ilk defa izlemişti bende koşucağım diye evden çıktı film bitince köşeyi döndüğü gibi nefesi kesilip geri gelmişti sürüne sürüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 jacabo said: arkadaş forrest gumpı ilk defa izlemişti bende koşucağım diye evden çıktı film bitince köşeyi döndüğü gibi nefesi kesilip geri gelmişti sürüne sürüne :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dalağın neresi tıkanıyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Fistan said: dalağın neresi tıkanıyo tam olarak sigara+ gecmek bilmeyen bronsit sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yağ yakarsın işte. aç karnına kahve içip git /brotip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yag yok bende ama sagol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 incdarkness said: Fistan said: dalağın neresi tıkanıyo tam olarak sigara+ gecmek bilmeyen bronsit sagolsun sallama şimdi 2 kere bornşitten yatım hastanede artık sigara içiyorum daha bi kere bisiklet yüzünden dalağım şişmedi bahane uydurma kendine atla git delirtme adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 gökalp yarın alcam gaz yağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 nerden alcan ? benzincilere sordum yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Abi adam karıya gideceğini duyurmak için böyle bir yol seçmiş 1k euroluk bisikleti olan adam günde en az 30 40 km Yol yapıyodur zaten :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kermit said: incdarkness said: Fistan said: dalağın neresi tıkanıyo tam olarak sigara+ gecmek bilmeyen bronsit sagolsun sallama şimdi 2 kere bornşitten yatım hastanede artık sigara içiyorum daha bi kere bisiklet yüzünden dalağım şişmedi bahane uydurma kendine atla git delirtme adamı abi dalak sismesi derken nefes nefese kaliyorum yanlis tercume oldu o bayaa bi yanlis hemde pardon nefes nefesede degil bildigin nefes alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Liebe said: Abi adam karıya gideceğini duyurmak için böyle bir yol seçmiş 1k euroluk bisikleti olan adam günde en az 30 40 km Yol yapıyodur zaten :-D hic alakasi yok ama canin sagolsun gercek anlamda iyi degilim cok vede uzun bi yol benim icin bu sogukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 şimdiye gitmiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kermit said: nerden alcan ? benzincilere sordum yoktu herşey bimilyoncularda oluyor 12km 1saat civarı. çok yokuş yoksa çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hangi dilden tercume ediyorsun ki dalak sismesi ile nefes nefese kalmayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tam 2 saat sonra cikicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 niye bisikletle gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 capon denmiş saygı duyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 manve said: Hangi dilden tercume ediyorsun ki dalak sismesi ile nefes nefese kalmayi? yanlis belirtmisim iste ohoo buna mi takiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 gidiş dönüş max 1 saat sürecek ya abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 SNA1L said: niye bisikletle gidiyosun arabam yok ve son otobus 23:45 ayni zamanda burdan oraya otobus demek 1 saat 20 dakka falan 2 kere otobus degistirmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 düşündümde seviştikten sonra dönmesi koyar yanına diş fırçanı al yatıya kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar