barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hp officejet L7580 olması lazım modeli. Aksam daha net yazarım. Tas gibi, hızlı printer. Scan, Fax ve fotokopi de var. Renkli tabiki. Kablo ile aga bağlanıyor. USB ile bağlantı ve fotograf makinaları için kart girişi de var. Kartuşları ayrı ayrı renkler için. Tek sıkıntısı var; kartuş kapağının dişi kırıldı. Normalde dokunmazsanız sorun yok ana isterseniz ufak bir bantla tutturursunuz. Aslında memnunum ama bir ton ivir zivir aldım. Bunu satıp, ufak bir printer alıcam. Yer kalmadı odamda. 150tl + kargo verin yeter. İyi fiyat sanırım. Hızlı filan basiyo kağıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Şöyle tavsiye verim; bir çok firma ile bu boyutta çok fazla kargo gönderdiğim için biliyorum; İST içi min 40 ist dışı 90a kadar yolu var o kargo fiyatının. Satın alacak kişi nakit alacak bile olsa sanalpazar.com'dan ilan açarak satışı yapın. %5 komisyon ekleyecek buda 7,5tl yapar. Ancak sanalpazarın size vereceği kod ile yurtiçi kargo ve aras ile yapacağın gönderiler 10desi/kg ye kadar 7,5tl ye gönderiyorlar. %70 civarı indirim uygulanıyor. Böyle çok daha mantıklı olur. Yani yerinde olsam, sanalpazar ilanı açıp fiyatı 170tl yaparım. Ücretsiz kargo derim. Komisyon ve kargo parası düşüldüğünde eline kalan tutar 150 civarı olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 1 hafta önce nerdeydin be adam! Gidip renksiz laserjet aldık aynı fiyata. Tey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 %99 istanbul %1 kars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 USB girisinden wireless olarak aga baglayabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 stormeagle said: Şöyle tavsiye verim; bir çok firma ile bu boyutta çok fazla kargo gönderdiğim için biliyorum; İST içi min 40 ist dışı 90a kadar yolu var o kargo fiyatının. Satın alacak kişi nakit alacak bile olsa sanalpazar.com'dan ilan açarak satışı yapın. %5 komisyon ekleyecek buda 7,5tl yapar. Ancak sanalpazarın size vereceği kod ile yurtiçi kargo ve aras ile yapacağın gönderiler 10desi/kg ye kadar 7,5tl ye gönderiyorlar. %70 civarı indirim uygulanıyor. Böyle çok daha mantıklı olur. Yani yerinde olsam, sanalpazar ilanı açıp fiyatı 170tl yaparım. Ücretsiz kargo derim. Komisyon ve kargo parası düşüldüğünde eline kalan tutar 150 civarı olur yine. ya ne fakirsin arkadaş, asistanıma söylerim gider alır gerekirse yazıcıdan pahalı tutsun -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 enermax uber chakra kasa yolladım ordu'dan çanakkale'ye kasa için 90 tl aldım sanalpazar satışıyla. kargo karşı ödemeli dedim adam 60 tl kargo ücreti istiyorlar abi diye beni aradı. çüş dedik ama iş işten geçmişti. adam öğrenci olduğu için %50 hallettik işi koca kasadan elime 60 tıl geçmişti... :) Sanalpazar kodu filan hikaye kaliyor belli bir desiyi geçince ki hep geçirirler :) Bence kargo firmalarıyla konuşun önce bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 SpiderS_DangeR said: USB girisinden wireless olarak aga baglayabiliyor muyuz? Sehir İstanbul, wireless yok. Bu arada alacak çıkmadı, ben de yeni printera şimdi para vermiyim dedim. İptal sanırım satış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar