Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Genellikle bir uyarana fizyolojik cevap olarak hücre, doku veya organ boyutunda artış. Dokuyu oluşturan hücrelerin sayıca değil de hacimce artış göstermesi, doku veya organın hücrelerin hacimce artışına bağlı olarak aşırı büyümesi.
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 "6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. "
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Süper mega piramit set olmuştu bende. Droplu falan.
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 "6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. "
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bütün bölümlerin adını garbage yapsalar farkedilmeyecek artık. çok iyi bi forum olduk. en azından komik espriler yapsanız da topik baltaladığınıza değse eğlensek.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Black-ice said: bütün bölümlerin adını garbage yapsalar farkedilmeyecek artık. çok iyi bi forum olduk. en azından komik espriler yapsanız da topik baltaladığınıza değse eğlensek.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 forumun kötüye gitmesinden çok AĞLAYANLAR rahatsız ediyor asıl. her topikte 'pati ıh oldu pati böh oldu' bi bitin ya
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yalanmı boku çıktı, espiri yapma laf sokma her konuda diz boyu. adam gibi tartışmanın döndüğü bir tane konu yok koca forumda
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 malesef. ha tabii adamina gore forum dogru diyor bi ustteki. kendisi seviyorsa buranin durumunu bizizdir fazlalik.
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kasmayacaksınız. :en artık zevk almaya bakıyorum. Tadını çıkarın. Böylesi de keyifli ya.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kanuni said: malesef. ha tabii adamina gore forum dogru diyor bi ustteki. kendisi seviyorsa buranin durumunu bizizdir fazlalik. fazlalık olan yarrak yarrak her topikte gelip ağlanması. eyleme laf ettim eylemi edene değil. ama biraz eziksin demek ki hemen üzerine alınmışın
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben de forumda birşeyler düzgün olsun diye uğraşanlara laf atanlardan rahatsızım. kurallarda üyelerin bir kural ihlali gördüğünde bunu dile getirmesine karşı gelen bir madde yok ama bu topicte yapılan çirkinliğin yapılmaması yazıyor açık açık. said: 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 pfff... abi az yazarken bari dusunun hani agzindan kacar ama yazarken cok zor olmasa gerek kufursuz yazmak. sikayet etsekde ise yaramiyor zaten. devam abi, dedigim gibi sen memnunsan turunden biziz fazlalik.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 her topikte aynı şey. pati şöle oldi pati böle oldi. gerçekten neredeyse her topiğin sonu buna bağlıyor. iki şey okuyayım diye giriyorum bütün topikler aynı pati şöle oldu pati böyle oldu. çok iyi düzeltiyorsun bılekays
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Exodous said: Kasmayacaksınız. :en artık zevk almaya bakıyorum. Tadını çıkarın. Böylesi de keyifli ya. Çevirisi: Yahu ben de hemen gaza gelip topiği baltaladım. Bayağı tepki geldi adamlar da haklı. Geri vites yapayım biraz.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hadi karsilikli kisisel tartisip, birbirimize sacma sapan laflar atarak duzeltelim forumu.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Vingthor said: her topikte aynı şey. pati şöle oldi pati böle oldi. gerçekten neredeyse her topiğin sonu buna bağlıyor. iki şey okuyayım diye giriyorum bütün topikler aynı pati şöle oldu pati böyle oldu. çok iyi düzeltiyorsun bılekays Adam topic açmış gelip altına penis büyümesi sayılıyor mu demişler. Gelip bunları okumak istiyorsan oku, bir gün ben topic açtığımda da bunlar olmasın istiyorum. Bu kadar basit.
photographer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 piramitte hani önce 12 tekrar yapıyosun 3 kilolukla sonra 8 tekrar 5 kilolukla, 6 tekrar 10 kilo, 4 tekrar 12kg 2 tekrar 15 kilo gibi mi?
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 olayı tam anlamadım da bisiklet yüzünden at gibi bacaklarım var 30 kg çekiyordur sanırım teki. en fazla bisiklet ile gördüm ben şişmeyi, büyümeyi hacmi fln
Öne çıkan mesajlar