HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://euw.leagueoflegends.com/node/11700 summoners rift 20 şubattan sonra 6vs6 olacak deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hmppf sanmıyorum enı haritaya yaparlar onu. butun takımlar falan bozulur hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yeni mod bu summoners rift in 6v6 hali. ama sınırlı oyun modu bu belli bi süre sonra kalkacak tutarsa ekleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yeni mod gelecek srde 6v6 5v5 devam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 double support hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 boş iş,o kadar para kazanıyolar yeni harita diyo millet admalar anca mod getirelim derdinde,onuda doru düzgün yapamıyolar zaten,tam bir embesil sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çok mu tepki geldi nedir 2 martta da sona erecek yazılmış ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 6 vs 6 değil de şöyle 10 vs 10 giga bi harita keyifli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ya bakın net konuşuyorum. riot u -EA değil abi kesinlikle yani ea dışında dünyadaki bütün büyük firmalar olabilir- ne bileyim büyük firma satın almadıkça bir sikim olmaz bu oyundan. şimdilik idareten oynayın işte. heriflerin anlayamadığı şey olay in-game değil, oyunu etkileyen ve oyun dışı faktörlerinde değişkenlik gösterebilmesi hatta göstermesi yani bunu çözemeyecek kadar gerizekalı heriflerden mi oluşuyo bu adamlar ben anlamadım. ea yazmışımda ea nın çok haterı vardı. anlayın işte işini bilen bi gaming firması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 EA mi işini biliyor aafdsfad boşver yorum yapma daha iyi edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 lan olm yazdım yazdım düzelttim anlayın işte yani demek istediğimi of allahım forum iyice dummy doldu ya. illa guide çekiceksin her yazdığının altına hayret yorumu yazanda kaedeymiş. hiç beklemezdim kaede den böyle bi yorum. leb demeden 6 koldan konu anlatabilen bi insan. şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oyun dışı faktörler derken. Riot grafikerleri daha çok Sonaboobs.jpg mi çizsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 westwood origin systems incorporated maxis dreamworks bullfrog mythic gibi şirketleri satın alıp, sonrada parçalayan bir şirketten medet umuyorsak yok olalım gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 hayır abi. 13 yaşında veletlerin kredi kartları ile riot satın alamayacaklarını bildikleri için internet kafelerde riot satabilme imkanı sundurduktan sonra gelen paraları cebe atmak yerine oyuncusuna daha iyi imkanlar sunsun. maksat fanboi mesajları atmaksa atalım olm sıkıntı yok benim için. oyunun grafiğinde bokunda püsüründe daha oynanabilicek bişi yokki? eklenicek mapi efekti osunu busunuda iyi yapsınlar artık altı üstü 3 koridor yukarıdan bakış çakma 3D hatta 2.5D bi oyun yani. gerektiği kadarını çizsin sonra sabaha kadar sonaboob mu çiziyo evelynnboob mu çiziyo kendi bilir. Lagdan anamız ağlıyo, paramız heba oluyo diye geldik tr serverına hakikaten insanı kendi ülkesinden, ülkesinin gençliğinden, peşimizden gelen nesilden tiksindirttiler. nerde bi ilkokullu liseli görsem gözümde bi an o midde luxe karşı feedleyen fizz geliyo gözümün önüne üstüne süresim geliyo karşıdan karşıya geçerken kamiller. şu ekstreyi falan yatırayımda ben kim demişti biri demişti 2x65 liralık rp basayım uzayım gideyim buralardan. lag mag çekerim ezilirim ama en azından medeniyetle oynarım. EDİT: ABİ ALLAH BENİ KAHRETSİN. EA YAZAN ELLERİM KIRILSIN EDİTLİYORUM HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Boşuna demedik, TR'de smurf account diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ea haterı var falan demişsin bir de yahu yani eaın iyi olduğu tek şey kötülük. hangi konuda örnek vermek istedin gerçekten anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 abi ne biliyim işte milyar dolarlık firma diyince aklına ne gelir insanın? ea gelir eidos gelir atari konami gelir. öylesine ilk o geldi aklıma onu yazdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Fransuxa said: hayır abi. 13 yaşında veletlerin kredi kartları ile riot satın alamayacaklarını bildikleri için internet kafelerde riot satabilme imkanı sundurduktan sonra gelen paraları cebe atmak yerine oyuncusuna daha iyi imkanlar sunsun. maksat fanboi mesajları atmaksa atalım olm sıkıntı yok benim için. oyunun grafiğinde bokunda püsüründe daha oynanabilicek bişi yokki? eklenicek mapi efekti osunu busunuda iyi yapsınlar artık altı üstü 3 koridor yukarıdan bakış çakma 3D hatta 2.5D bi oyun yani. gerektiği kadarını çizsin sonra sabaha kadar sonaboob mu çiziyo evelynnboob mu çiziyo kendi bilir. Lagdan anamız ağlıyo, paramız heba oluyo diye geldik tr serverına hakikaten insanı kendi ülkesinden, ülkesinin gençliğinden, peşimizden gelen nesilden tiksindirttiler. nerde bi ilkokullu liseli görsem gözümde bi an o midde luxe karşı feedleyen fizz geliyo gözümün önüne üstüne süresim geliyo karşıdan karşıya geçerken kamiller. şu ekstreyi falan yatırayımda ben kim demişti biri demişti 2x65 liralık rp basayım uzayım gideyim buralardan. lag mag çekerim ezilirim ama en azından medeniyetle oynarım. EDİT: ABİ ALLAH BENİ KAHRETSİN. EA YAZAN ELLERİM KIRILSIN EDİTLİYORUM HEMEN o benim pampa fikrimi değiştiriyorum 3x çek varsa 4x çek ben senden alırım para oldukça tr fiyatına aksdoaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Senin hatan TR serverine gitmek olmuş sinirini oyundan çıkarıyorsun. Oyundan nefret etme oyuncudan et. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar