pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 stormeagle said: kaç CC bu ? 32CC galiba baya sıska cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ekşi'den istanbul'a gelip koydugu fotoya yapilan yorumlar harikadir: - you should visit gaziosmanpasa, it is amazing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bagcilar dememis neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 lolknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Abi natalyadan sonra yüzü sevimsiz geldi lan. Ama sorun değil geri kalan heryeri gayet sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 darknessece Ne kiskancam gayet guzel kiz. Begeniyorumda siki takipcisiyim ama yalana gerek yok sadece onu belirtiyim dedim @erdi_yildiz abi şu işte direk tipik sarışın karşıtı esmer kezban yorumu. ''yani beyeniyorumda reröre...'' sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 _Rave said: bizim halkın esmer barzoluğu 4-5 jenerasyonda geçmez ya. burda bi eleman var full+full esmer, cocuk yapmis rusdan, cocuk sapsari mavi gozlu adi osman. cocuk buyuyunce karadelik olucak herseyi emicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 kadının en güzel yeri kalçasındaki gamzesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 en çirkin yeri ile de çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 E said: alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi. böyle bi yargı görmedim lan koymuş geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 çıplak değil kiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Saeros said: E said: alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi. böyle bi yargı görmedim lan koymuş geçirmiş O daha çok koyamamaktan kaynaklı yaşanan gerilimin dışa vurumu gibi duruyor. Resmen bir imdat çığlığı, yardım isteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 E said: alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi. hahaha epik olmasına ramak kalmış, /quit çekmiş o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Masakari said: Saeros said: E said: alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi. böyle bi yargı görmedim lan koymuş geçirmiş O daha çok koyamamaktan kaynaklı yaşanan gerilimin dışa vurumu gibi duruyor. Resmen bir imdat çığlığı, yardım isteği. hayır değil doğrusu benim dediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ne güzel instagrama bakarken http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/177858/asiri-sinirli-liseli-kizlarin-kavgasi-kufur-icerir şuraya zıpladım. balkonda kahvaltıdan kalan çayımı yudumlarken evin aşağısından bir kaç adidas esofmanlı ve conversli ergen sürüsü gecti, yanlarında bir kaç köpekle hala balkondayım. uzaylıların gelip almasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar