Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olya abramovich

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
darknessece Ne kiskancam gayet guzel kiz. Begeniyorumda siki takipcisiyim ama yalana gerek yok sadece onu belirtiyim dedim @erdi_yildiz

abi şu işte direk tipik sarışın karşıtı esmer kezban yorumu.

''yani beyeniyorumda reröre...'' sdfs
Mesaj tarihi:
_Rave said:

bizim halkın esmer barzoluğu 4-5 jenerasyonda geçmez ya.

burda bi eleman var full+full esmer, cocuk yapmis rusdan, cocuk sapsari mavi gozlu adi osman. cocuk buyuyunce karadelik olucak herseyi emicek.
Mesaj tarihi:
E said:

alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi.

böyle bi yargı görmedim lan
koymuş geçirmiş
Mesaj tarihi:
Saeros said:

E said:

alt tarafı doğurgan ve sağlıklı olduğu dış görünüşünden belli olan, oranlı bir vücuda sahip bir kadın. nesini abartıyorsunuz bu kadar. ne kadar meraklısınız o iğrenç genlerinizi bir sonraki nesillere aktarmaya. en babayiğit olanınız 1 saatlik bir zevk yaşayacak yine hayatına geri dönecek. nedir yani? dikili ağacınız olsun, kitabınız, besteniz, kurtardığınız hayatlar, doğaya çevreye bir faydanız olsun. bunları konuşun tartışın. nedir yani? dümbelekler sizi.

koymuş geçirmiş

O daha çok koyamamaktan kaynaklı yaşanan gerilimin dışa vurumu gibi duruyor. Resmen bir imdat çığlığı, yardım isteği.
Mesaj tarihi:
E said:

hahaha epik olmasına ramak kalmış, /quit çekmiş o sırada
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Saeros said:

E said:

koymuş geçirmiş

O daha çok koyamamaktan kaynaklı yaşanan gerilimin dışa vurumu gibi duruyor. Resmen bir imdat çığlığı, yardım isteği.

hayır değil
doğrusu benim dediğim
Mesaj tarihi:
ne güzel instagrama bakarken http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/177858/asiri-sinirli-liseli-kizlarin-kavgasi-kufur-icerir şuraya zıpladım.

balkonda kahvaltıdan kalan çayımı yudumlarken evin aşağısından bir kaç adidas esofmanlı ve conversli ergen sürüsü gecti, yanlarında bir kaç köpekle

hala balkondayım. uzaylıların gelip almasını bekliyorum
  • Yeni Oluştur...