Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Lord_Argos said: Mail, Game, Video, News gibi kategoriler engelli işte en temizi vpn mi dersiniz Bu arada exe dosyaları çalışıyor, birşeyler yükleyebiliyorsun. Yani mail,game,video ve news gibi kategoriler kapalı ama vpn kategorisi açık? O ne biçim iş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 direk ip yazarak girmeyi dene. eger yerse chromea kucuk bir eklenti yaz redirect icin eger ip ilede olmuyorsa pc bisey yukleme sansin varsa vpn deneyebilirsin. O da olmadi 3g go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 lan bizim dandirik reklam ajansı bizimde kapalı aynı boyutta fazlası bile olabilir neyse nisan olsunda başka işe giricem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 websense ile girdiğiniz bütün siteleri listelerler önünüze bir şekilde bariyeri aşarsanız çok rahat dolaşmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evet, her bağlantı internal proxy'den geçer. es kaza açsanız bile raporlanıyor onlar. hatta o raporlara göre bazı siteler de engellenebiliyor. ayrıca bt'ci stajyere malbuşla olmuyor abi o işler banka'da.. zira bt'ci stajyer'in öyle yetkileri olmuyor. kaldı ki şube'den falan bahsediliyorsa, tamamen unutsunlar özgürce internette ulaşmayı.. hani non-techie insanları geçtim, yazılımcı/sistemcilerin bile bazı sitelere erişememesi çok sinir bozucu olabiliyor. ne biliyim çok kritik bir bilgiyi gugıllayıp sadece youtube'da bulabiliyorsun ama yasak.. ek: kim icat etti lan websense ve türevlerini? yakıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Acik bir port bul. Evindeki makineye SSH tunnel kur desem? Hemen fark ederler ama gecme ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 adam bankada çalışıyor hiç bir şekilde geçemez ohh amq o zaman kurayım bağlantıyı içerden hackleyim bilgisayarı olurmu bu kadar kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben it'si 1000 belki 2000 den fazla kişiye sahip olan bir bankada çalışıyorum. senelerce evdeki pc'mdeki ssh servera bağlanarak istediğim gibi gezdim ssh tunnel ile, bunu farketmeleri 3.5 seneyi buldu. ssh protokolünü kapattıklarından sonra ise ssh bağlantısının önüne http tunneling kurdum 1.5 sene de bu şekilde çalıştım, sonra bunu da kapattılar. bankadaki bilgisayarıma evden bağlanmak için vpn vermedikleri ilk 3.5 senemde, kullandığım ssh tunneling ile istediğim yerden remote desktop atabiliyordum. şu an da en azından benim bildiğim yöntemleri kapamış olmalarına rağmen, kullandığım usenet server'ının ip'si bloklu olmadığı için, herhangi bir dalavere yapmadan direkt bir şekilde 3.5TB film indirmişliğim oldu 1.5 ay içerisinde. özet versiyonu: network bilgin veya anlama kapasiten iyiyse ve bunun uğraşmaktan zevk alacaksan aynı zamanda üzerindeki işleri de aksatmayacaksan, açık mutlaka bulursun. koskoca banka bile olsa, sikindirik paket programları satın alıp kullanıyor. biraz low-level bilgi ve dalavere ile çıkabiliyorsun, bulmaları da çok zaman alır, o da şansa bulunur. ama bilgin yoksa, başkasından öğrenip de yapabileceğin genel geçer bir yöntem yok. hem her yerde farklı korumalar olduğu için, hem çalıştırmak için bir sürü teknik konfigürasyon yapman gerektiği için, hem de diyelim ki bir şekilde birisi ayarladı sana, 1 ay sonra o yöntemin önü kesildiğinde yapabileceğin bir şey yok. symantec antivirüsü kullandıkları dönemde kendime hiç yoktan local administrator yetkisi varedebiliyordum. açığı bildirdik güvenliğe, onlar da symantec'e. artık yapılamıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 konu sadece network değil. makinende hangi yetkilere sahip olduğun da önemli verdiğin örnekte. her kurumda aynı değil tabii. bazıları her bi haltı kısıyor misal, "gövönlök önömlö" diye.. bariz yeteneksizlik bence, güvenlik diye iş verimliliğini yerlere çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 websense aşma yolu var mı ya, çaktırmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kgns bilgili bir abiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 websense aşmanın yolu var admin şifresi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar