Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ulgio ben şuan süphelendim snde bi terslik var travestiye bal gibi falan diyorsun bilmiyorum artık
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Daha iyi bile olabilir. Killer tecrübeli bi arkadaşa benziyor, o bilgilendirsin bizi.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben bunlari hep karistiriyorum, travesti hangisi oluyodu? aleti kestirmis olan mi, yoksa erkek vucuduna hapsolmus bir kadinim olan mi?
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi shemale hangisiydi ben de onu çözemedim. Shemale olan eğer ki doğuştan gelen çift cinsiyetlilikse shemale + woman erotik videosu gider yani bi nevi lez bi nevi düz kadın erkek ilişkisi
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 şimdi bulamadım ama travestinin "bir şeyin gülünç taklidi" gibi bir sözlük anlamı var, ama karşı cins gibi giyinen demek, trans-vest ayrıca, güzel kadın fotoğraflarının kaldırıldığı bir forumda, tran v.b. muhabetlerinin yapılmasını manidar bile bulmuyorum... :)
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Transeksüel bedenen kadına dönüşümünü tamamlamış, travesti bedeni aynı kalıp tavırları ve giyimi kadın gibi olan diye biliyorum. Şimdi bunlara duyulan ilgi biseksüellik mi oluyor yoksa fetiş mi?
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Kişi hem penis hem vajinayla doğuyor ama kadınsa göğüsleri doğal olarak büyüyor. Sanırım cinsiyeti hormonlar belirliyor.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ulgio said: Wolas said: aynı his oluyormu acaba kestirice bu kadar iğrenilikten sonra şuan onu merak ettim Allah'ın verdiğiyle kulun kesip biçtiği bir olur mu? RamsesII said: Lan kulun kesip biçtiğiyle allahın yarattığı bir olur mu !
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 BalisticGel said: Kişi hem penis hem vajinayla doğuyor ama kadınsa göğüsleri doğal olarak büyüyor. Sanırım cinsiyeti hormonlar belirliyor. şunun bi örneğini görmüştüm ben. kadının sakalları falan vardı. yani doğumdan sonra direk kadın olsun demişler sanırım. ama hormonlar kadın olduğundan galiba deli gibi sakalları kılları vardı kadının. baya üzülmüştüm.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sonra bi dine geçti o kadın , o dinde tüyleri kesmiyormuş gerçek huzuru bulmuş falan bu hafta gazetede okumuştum
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 her konuyu ibreliğe nasıl getiriyosunuz büyük başarı lan..
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Holy said: hepimiz ibneyiz. http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/11/brent_rambo_approves.gif
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olm efe bal bildiğin kadın lan. dünya ne hale geldi ya dsflsd sana cam da açardım falan diyo tercihim kızlardan yana dicem bide dürtmüşüm güya ne ara dürttüm lan yıl 2014 ne dürtmesi
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 paticiği kutlarım, kaput konusunu bile nereye getirdiniz
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olm taktı lan gerçek olduğunu kanıtlıcam diye mail falan verdi skype da açim diyo. trans olayına takılmadığımı sanıyo fake muhabbeti sanki tek olay sdfs fake hesap açıp eklicem
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 killer merak ediyor bence tikliycak sonra yanlislikla oldu Kuzenim tiklamis diyecek bize
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Killer go for it panpa. Nerden bulacak senin gibisi, mutlu et işte fakırı
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 beyler ss alcam sizin için durun dfg kestirmiş mi diye sormuştu biri kafalardaki trans sorusu bitecek
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 facebooktan privacy settingsi biraz daha kapamak lazım ya bunlar gelmesin fdsd
Öne çıkan mesajlar