Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetherlite mi Elite mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi shemale hangisiydi ben de onu çözemedim. Shemale olan eğer ki doğuştan gelen çift cinsiyetlilikse shemale + woman erotik videosu gider yani bi nevi lez bi nevi düz kadın erkek ilişkisi
Mesaj tarihi:
şimdi bulamadım ama travestinin "bir şeyin gülünç taklidi" gibi bir sözlük anlamı var, ama karşı cins gibi giyinen demek, trans-vest

ayrıca, güzel kadın fotoğraflarının kaldırıldığı bir forumda, tran v.b. muhabetlerinin yapılmasını manidar bile bulmuyorum... :)
Mesaj tarihi:
Transeksüel bedenen kadına dönüşümünü tamamlamış, travesti bedeni aynı kalıp tavırları ve giyimi kadın gibi olan diye biliyorum. Şimdi bunlara duyulan ilgi biseksüellik mi oluyor yoksa fetiş mi?
Mesaj tarihi:
Ulgio said:

Wolas said:

aynı his oluyormu acaba kestirice bu kadar iğrenilikten sonra şuan onu merak ettim

Allah'ın verdiğiyle kulun kesip biçtiği bir olur mu?

RamsesII said:

Lan kulun kesip biçtiğiyle allahın yarattığı bir olur mu !
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Kişi hem penis hem vajinayla doğuyor ama kadınsa göğüsleri doğal olarak büyüyor. Sanırım cinsiyeti hormonlar belirliyor.

şunun bi örneğini görmüştüm ben. kadının sakalları falan vardı. yani doğumdan sonra direk kadın olsun demişler sanırım. ama hormonlar kadın olduğundan galiba deli gibi sakalları kılları vardı kadının. baya üzülmüştüm.
Mesaj tarihi:
olm efe bal bildiğin kadın lan. dünya ne hale geldi ya dsflsd

sana cam da açardım falan diyo

tercihim kızlardan yana dicem

bide dürtmüşüm güya ne ara dürttüm lan yıl 2014 ne dürtmesi
Mesaj tarihi:
olm taktı lan gerçek olduğunu kanıtlıcam diye mail falan verdi skype da açim diyo. trans olayına takılmadığımı sanıyo fake muhabbeti sanki tek olay sdfs

fake hesap açıp eklicem
  • Yeni Oluştur...